30 päivän palautusoikeus

2-4 päivän toimitus - näe vaihtoehdot

Helppo palautus ja vaihto

Korvakorujen perimmäinen opas

Jotkut naiset käyttävät korvakoruja joka päivä, kun taas toiset käyttävät niitä vain erityistilaisuuksissa. Olipa tilaisuus mikä tahansa, tässä on täydellinen opas täydellisen korvakoruparin löytämiseen.
Julie Abelstedt
Abelstedtin perustaja

Jotkut naiset käyttävät korvakoruja joka päivä, kun taas toiset käyttävät niitä vain erityistilaisuuksissa. Mutta riippumatta siitä, milloin käytät niitä, korvakorut ovat epäilemättä viehättävät ja saavat sinut loistamaan. Tyylikkäät korvakorut voivat nostaa farkut ja perus t-paidan uudelle tasolle, helmikorvakorut pehmentävät työasua, ja jos lisäät siihen pari isoja statement-korvakoruja, saat tylsimmänkin puseron näyttämään hienolta.

Parilla statement-korvakoruilla on kyky saada kampaus laulamaan. Rantakiharat ovat täydellinen kampaus kultaisille renkaille, poninhäntä on täydellinen kampaus pitkille suurille korvakoruille, ja kaunis mukula sopii timanttikoruille.

Tässä oppaassa vastaan korvakoruja koskeviin useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos sinulla on jo hyvä käsitys käytännön asioista, voit myös lukea toisen oppaani siitä, miten pinota ja muotoilla korvakorut.

Kaksi suosituinta korvakorutyyppiä

 1. Korvakorupari, jossa on yksi timantti, joka on kiinnitetty neljällä piikillä, on suosituin korvakorutyyppi.
 2. Pari yksinkertaisia renkaita on aina hitti. Klassisin on yksinkertainen kultainen vanne.

Vinkkejä korvakorujen ostamiseen

Seuraavassa on muutamia yksinkertaisia vinkkejä, jotka sinun tulisi ottaa huomioon ennen korvakorujen ostamista:

 1. Mieti, missä haluat käyttää korvakoruja. Jos sinulla on pieni vauva, roikkuvat korvakorut eivät ole viisas valinta, sillä pikkuinen voi huomata vetävänsä niistä.
 2. Hopea ja valkokulta sopivat vaalealle iholle, kun taas kultaiset korvakorut sopivat hyvin tummemmille ihonsävyille.
 3. Jos sinulla on herkät korvat, etsi materiaaleja, jotka aiheuttavat vähiten ärsytystä, kuten titaania, hopeaa, kultaa tai kirurgista terästä.
 4. Pyöreät kasvot ovat kauniita pidempien korvakorujen kanssa, sydämenmuotoiset kasvot sopivat pisaranmuotoisiin roikkuviin korvakoruihin, kun taas neliönmuotoiset kasvot näyttävät parhaimmilta pyöreiden tai soikeiden korvakorujen kanssa. Jos sinulla on soikeat kasvot, kaikki korvakorut sopivat sinulle täydellisesti!

Korvakorujen tyypit

Katsotaanpa muutamia erilaisia korvakoruja. Olen valinnut suosituimmat ja lisännyt muutamia inspiroivia kuvia, jotka sopivat mielestäni erittäin hyvin kuhunkin korvakorutyyppiin.

Korvakorut helmillä

Helmikorvakorut ovat klassikkoja, jotka imartelevat kaikkia ja sopivat useimpiin vaatekokonaisuuksiin sekä sopivat kaikille ihonväreille. Jos haluat valita parhaat helmikorvakorut, jotka sopivat täydellisesti muotoon ja tyyliin, tässä on pieni opas helmikorvakoruista ja makeanvedenhelmistä.

Helmi koot

Helmiä on monia eri kokoja. Joillekin suuremmista helmistä voi tulla raskaita ja epämiellyttäviä korvassa. Toisaalta pienemmät helmet voivat olla liian pieniä aikuiselle.

Mitä helmiä sinun pitäisi valita?

Kun kyse on markkinoilla olevista helmikorvakorutyypeistä, sinulla on melko paljon valinnanvaraa. Käytän koruja suunnitellessani vain makeanvedenhelmiä, sillä ne ovat kaikkein hienoimpia ja niiden väri ja viimeistely ovat kaikkein kauneimpia. Makean veden helmet ovat myös puhtaimpia ja harvinaisimpia helmiä. Makeanvedenhelmiä löytyy yleensä Aasian järvistä ja joista. Viime vuosina makeanvedenhelmien laatu on parantunut, ja tuloksena on syntynyt kauniita helmiä, jotka ovat puhtaampia, pyöreämpiä ja kiiltävämpiä kuin muunlaiset helmet. Makeanvedenhelmien koot vaihtelevat tyypillisesti 5 mm:stä 10 mm:iin, vaikka niitä on usein saatavilla suurempia, jopa 13 mm:n kokoisia.

Laatu Pearl korvakorut

Helmikorvakorut periytyvät usein sukupolvelta toiselle ja niitä käytetään erityistilaisuuksiin. Koska helmi on herkkä, on järkevää käyttää sitä vain säännöllisin väliajoin. Mitä vähemmän aikaa helmikorvakorut ovat alttiina korurasian ulkopuolisille vaaroille, sitä epätodennäköisemmin ne naarmuuntuvat tai vaurioituvat. Tietenkin tämä turvallisuus on erityisen tärkeää vanhemmille tai kalliimmille helmille.

Mutta mitä järkeä on omistaa jotain kaunista, jos et koskaan käytä sitä? On totta, että helmet eivät ole yhtä vahvoja kuin esimerkiksi timantit, mikä lisää loukkaantumisriskiä, jos niitä käytetään päivittäin. Oikealla hoidolla ja varovaisuudella voit kuitenkin pitää helmesi turvallisina ja kauniina jopa päivittäisessä käytössä. Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että ne on pidettävä erossa kosmetiikasta ja turvallisista kemikaaleista, mutta samalla ne on pidettävä turvassa.

Tässä on kaksi erilaista tyyliä, kun kyseessä on helmikorvakorut:

Klassinen ja tyylikäs:

Jos käytät yleensä hienostuneita vaatteita ja minimalistisia mekkoja töissä, et varmasti mene pieleen Abelstedtin A-helmikorvakorujen kanssa. Tämä tyylikäs korvakorupari voi kohottaa minkä tahansa liikemieslookin, jotta näytät ammattimaiselta töissä ja säteilevät samalla eleganssia.

Suloinen ja leikkisä:

Helmiä ei ole enää konservatiivisten ja hillittyjen mekkojen symboli. Jos pidät hauskemmasta ja värikkäämmästä lookista, valitse pitkät ja suuret helmet, kuten yllä olevassa kuvassa.

Korvakorujen tyypit

Pitkät korvakorut

Pitkät korvakorut, jotka heiluvat puolelta toiselle, antavat hauskan ja intensiivisen ilmeen, joka sopii kaikille kasvojen muodoille. Jos käytät usein korkeaa poninhäntää tai updo-tukkaa, pitkät korvakorut voivat olla entistäkin kätevämpiä. Ja jos sinulla on pitkät hiukset, pitkät korvakorut näyttävät vielä tyylikkäämmiltä. Piristä jokapäiväistä ulkoasuasi hauskoilla ja kauniilla korvakoruilla, äläkä pelkää valita värillisiä korvakoruja.

Suuret Statement korvakorut

Oletko sinä tyttö, joka rakastaa isoja korvakoruja? Olen minä itse. Minusta se kertoo paljon ihmisen persoonallisuudesta, kun hän uskaltaa laittaa suuret statement-korvakorut. Ja sana ”iso!” määrittelee hyvin, mitä statement-korvakorut ovat. Statement-korvakorut ovat isoja, rohkeita korvakoruja, jotka kiinnittävät kaikkien huomion ja antavat lausunnon.

Kreolit ja vanteet

Yksi suosituimmista korvakoruista on vanteet, joita kutsutaan myös kreoleiksi. Korvakoru on klassikko kaikenikäisille naisille. Vanteet ovat kasvattaneet suosiotaan historian saatossa 60-luvulta 90-luvulle, ja nyt ne ovat muotimaailmassa vahvemmin esillä kuin koskaan. Kehä on itse asiassa pyöreä korvakoru, joka on suljettu ympäriinsä. Joissakin on kuitenkin pieni aukko takana.

Silmukat tarjoavat niin monia ainutlaatuisia etuja, joita muut korvakorut eivät tarjoa. Se voi olla:

 1. Kiinnittääksesi huomiota kasvoihisi
 2. Klassinen ilme, joka ei koskaan mene pois muodista.
 3. Jotain, joka sopii mihin tahansa tilaisuuteen
 4. Jos olet kyllästynyt varman päälle pelaamiseen ja haluat rohkeamman ilmeen, niitä on usein saatavilla kaikissa kooissa, joten miksi et valitsisi jotain suurta ja rohkeaa?

Kuinka tyylitellä kreolit

Moni ei käytä useita renkaita kerralla, mutta se on ehdottomasti hauska tapa kokeilla, jos haluat leikkiä eri tyyleillä. Jos sinulla on useampi kuin yksi korvalävistys, voit käyttää pienempää rengasta yhdessä ja suurempaa toisessa. Voit vapaasti laittaa suurimman renkaan korvan alareunaan, jos haluat tasapainoisemman ilmeen.

Kirjoitin hiljattain kokonaisen oppaan korvakorujen pinoamisesta ja tyylittelystä, jonka voit lukea täältä ja jossa myös selitän ja näytän, miten koota useita creoleja kerralla.

Mitkä korvakorut sopivat kasvonmuotoasi?

Annan sinulle muutaman niksin, miten valita täydelliset korvakorut kasvojen muotoasi varten. Valitse ensin korvakorut, jotka piristävät kasvojasi. Jos olet tyttö, jolla on pyöreät kasvot, valitse hieman pitkiä korvakoruja, jotka pidentävät kasvojasi. Jos taas sinulla on pitkät kasvot, valitse pyöreät halokorvakorut tai korvakorunastat roikkuvan korvakorun sijaan.

Kuinka puhdistaa korvakorut

Paras tapa puhdistaa korvakorut on liottaa ne vedessä ja saippualla ja harjaamalla lika ja lika pois pehmeällä hammasharjalla. Muista huuhdella korvakoru vedellä ja taputella se varovasti kuivaksi. Jos korvakorusi ovat kuitenkin kullattuja, en suosittele liottamaan korvakorujasi, sillä se voi pilata itse kulloituksen. Puhdistan yleensä kaikki koruni kerralla, jotta ne pysyvät kiiltävän puhtaina. Olen kirjoittanut tänne loistavan oppaan, jossa kerrotaan tarkalleen, miten puhdistaa jokainen korusi, olipa se sitten jalometallia tai vain päällystettyä hopeaa.

Ovatko Abelstedtin korvakorut aitoja ja sisältävätkö ne nikkeliä?

Kaikki korvakorumme on valmistettu jalometallista, joko puhtaasta hopeasta tai 18 karaatin kullalla päällystetystä hopeasta, jossa on paksu pinnoite. Ja kaikki korvakorumme ovat nikkelittömiä.

Osta Aitoa hopeaa korvakorut

Kun etsit korvakoruja, yksi tärkeimmistä kysymyksistäsi on, mitä metallia valitset. Metalli on tärkeä, sillä se määrittää ostamiesi korvakorujen ulkonäön ja kestävyyden. Paras vastaus tähän dilemmaan on hopeaa. Sterlinghopea on seos, joka sisältää 92,5 % hopeaa ja 7,5 % muita metalleja (yleensä kuparia ja joskus muita metalleja, kuten sinkkiä tai nikkeliä). Tämä johtuu siitä, että puhdas hopea on liian pehmeää muotoiltavaksi, ja siksi sitä seostetaan muiden metallien kanssa sen kestävyyden ja lujuuden lisäämiseksi. Hopealla on monia käyttötarkoituksia, kuten kolikoiden, koriste-esineiden, työkalujen ja korujen valmistus.

Mitä ”kullattu” tarkoittaa?

Kultauksella tarkoitetaan sitä, että vain korun pinta on peitetty kullalla. Muut korut voidaan valmistaa muista metalleista, kuten hopeasta. Me Abelstedtillä käytämme koruissamme vain jalometalleja, joten löydät mallistostamme vain kullattuja hopeakorvakoruja, jos haluat kullanvärisiä koruja.

Milloin otat uudet korvakorusi esiin?

Jos korvaan on juuri lävistetty reikä, korvakorut on pidettävä paikallaan 6 viikkoa. Jos sinulla on reikä, joka istuu ruston alueella, ne on jätettävä paikalleen 12 viikoksi ennen niiden poistamista.

Mitä ovat 925 Sterling Silver korvakorut?

Sterlinghopea, joka tunnetaan myös nimellä 925 sterlinghopea, on koruissa käytetty metalliseos. Perinteisesti se koostuu 92,5 % hopeasta (Ag) ja 7,5 % kuparista (Cu). Joskus muiden metallien osuus on 7,5 %, mutta 925-merkki osoittaa aina 92,5 % hopean puhtautta, joka on korkealaatuisinta ja parasta hopeaa.

Mistä ostat halvimmat korvakorut?

Jos ostat korvakorusi Abelstedtiltä, voit olla varma, että saat korvakorusi edulliseen hintaan verrattuna muihin saman laatuisten korujen jälleenmyyjiin. Korumerkkinä olemme ensisijainen valmistaja ilman kalliita välikäsiä, joten voimme minimoida merkittävät kustannukset, mikä merkitsee sinulle parempaa loppuhintaa parhaasta laadusta.

Voiko korvakoruja käyttää joka päivä ilman korvatulehdusta?

Kunhan huolehdit asianmukaisesta hygieniasta korvakorujen ympärillä, voit huoletta jättää ne paikoilleen. Korvakorujen käyttöajalle ei ole mitään rajaa. On kuitenkin joitakin asioita, jotka sinun on otettava huomioon, jotta tulehdusta ei pääse syntymään. Korvakorujen tulisi olla jalometalleista, kuten hopeasta ja kullasta. Näin varmistat, että vältät ei-toivotut allergiset reaktiot. Suosittelen, että puhdistat välillä sekä korvakorun että korvan reiän, jotta lika ei pääse laskeutumaan ja aiheuttamaan tulehdusta. Suosittelen klooriheksidiinin käyttöä reiän ympärillä.

Voitko nukkua korvakorusi kanssa?

Korvakorujen kanssa nukkuminen voi johtaa kivien katoamiseen, mutta se voi myös vahingoittaa korvaa tai itse korvakoruja. Kun makaat korvakorujesi päällä, ne voivat taipua, varsinkin jos ne on valmistettu jalometallista, kuten kullasta ja hopeasta, sillä ne ovat pehmeitä metalleja ja taipuvat siksi helpommin. Jos korvakoruissasi on kiviä, pihtejä voi liikkua ja kiviä voi pudota. On kuitenkin myös mukavinta nukkua ilman korvakoruja, joten parempien yöunien saamiseksi suosittelen, että otat korvakorut pois ja säilytät ne turvallisesti korurasiassa.

Voiko hopea ärsyttää korvaa?

Jos saat allergisen reaktion hopeasta, se johtuu yleensä nikkelin jäämistä. Kaikki Abelstedtin korvakorut ovat nikkelittömiä ja täyttävät kaikki EU-standardit. Muista kuitenkin ottaa korvakorut pois silloin tällöin puhdistaaksesi ja kiillottaaksesi ne. Jos korvasi ärsyyntyy, se voi johtua liasta, joka on istunut korvalehden päällä ja joutunut sitten korvaan. Muista siis ottaa ne pois ja pestä ne aika ajoin.

Voitko käyttää hopeakorvakoruja joka päivä?

Mitä enemmän käytät hopeaa, sitä epätodennäköisemmin se alkaa hapettua. Laita siis korvakorut ja älä pelkää käyttää niitä päivittäin. Jos haluat käyttää hopeakorvakoruja koko ajan, on hyvä idea ostaa hopeanpuhdistusainetta, jotta voit pitää lian ja rasvan poissa korvakoruista ja siten säilyttää niiden kauniin kiillon.

Toivottavasti tämä opas on auttanut sinua löytämään täydelliset korvakorut. Muista tarkistaa koko korvakorut kokoelma täällä sterlinghopeaa, jossa olen varma, että löydät juuri mitä etsit. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina kirjoittaa minulle chatissa tai sähköpostitse.

Liity Julie Abelstedtin korumaailmaan
Uusia kokoelmia, tyyliinspiraatiota, eksklusiivisia ennakkojulkaisuja ja paljon muuta.

Uusimmat tarinat

Nopea ja varma toimitus

Abelstedt tiimi pakkaa ja lähettää korusi, jotta sinulla on ne turvassa:

Suomi:2-4 arkipäivää
Euroopassa:
 2-4 arkipäivää
Yhdysvallat & Kanada: 3-5 arkipäivää
Muu maailma: 5-7 arkipäivää

Palauta 30 päivän sisällä – ei kysymyksiä!

Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että haluat palauttaa osan uusista Abelstedt-tuotteistasi, voit palauttaa käyttämättömät tuotteet 30 päivän kuluessa. Tarkista palautussivumme saadaksesi lisätietoja.

Arvostamme yksityisyyttäsi

Käytämme tällä sivustolla evästeitä mukauttaaksemme käyttökokemustasi ja analysoidaksemme liikennettämme. Napsauttamalla "Hyväksyn" hyväksyt kaikkien evästeiden käytön.

Julie Abelstedt
Voita 500 € koruja
Annan joka kuukausi ostosmatkan onnekkaalle Abelstedt Clubin jäsenelle. Rekisteröidy alla ja osallistu kuukausittaiseen kilpailuun.
Löydä sormuksen koko
Koko Sisähalkaisija (mm) Sisäympärysmitta (mm) US koko UK koko
XXXS 16.3 52 6 L
XXS 17.0 54 7 N
XS 18.0 57 8 P
S 18.8 60 9 R
M 19.6 62 10 T
L 20.4 65 11 V
XL 21.2 67 12 X
XXL 21.8 70 13 Z
Miten mitata

Nauhamenetelmä

1. Ota mukaan mittanauha, naru tai paperiliuska.

2. Kiedo se sen sormen ympärille, jossa käytät sormusta – jos olet luomassa sormuspinoa, mieti, mihin kohtaan sormusta sormessasi sormus istuu – ja merkitse kynällä, mihin se liittyy.

3. Aseta naru tai paperiliuska tasaiselle alustalle ja mittaa pituus viivoittimella merkkiin asti. Käytä yllä olevaa taulukkoa sovittaaksesi mitat lähimpään Abelstedtin sormuskokoon.

Measure finger for ring size

Mittaa olemassa oleva rengas

1. Valitse sormus, joka sopii jo valmiiksi hyvin sormeen.

2. Mittaa renkaan sisähalkaisija millimetreinä (mm).

3. Käytä yllä olevaa mittataulukkoa sovittaaksesi sormuksesi koon lähimpään Abelstedt-kokoon millimetreinä.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedtin lahjavinkit

 • Jos olet kokojen välillä, valitse suurempi koko, jos sormus on leveä, ja pienempi koko, jos sormus on kapea.
 • Kokotaulukon kahden seuraavan koon välillä ei ole suurta eroa. Jos olet epävarma, kuuntele vaistoasi. Voit aina vaihtaa koon helpon palautusprosessimme kautta.

Palveluksessanne

Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan. Keskustele kanssamme suorassa lähetyksessä tai lähetä meille sähköpostia.

Löydä sormuksen koko
Koko Sisähalkaisija (mm) Sisäympärysmitta (mm) US koko UK koko
XXS 15.3 48 4.5 I
XS 15.9 50 5.5 K
S 16.5 52 6 L
M 17.3 54 7 N
L 17.7 56 7.5 O
XL 18.5 58 8.5 Q
XXL 19.1 60 9 S
Miten mitata

Nauhamenetelmä

1. Ota mukaan mittanauha, naru tai paperiliuska.

2. Kiedo se sen sormen ympärille, jossa käytät sormusta – jos olet luomassa sormuspinoa, mieti, mihin kohtaan sormusta sormessasi sormus istuu – ja merkitse kynällä, mihin se liittyy.

3. Aseta naru tai paperiliuska tasaiselle alustalle ja mittaa pituus viivoittimella merkkiin asti. Käytä yllä olevaa taulukkoa sovittaaksesi mitat lähimpään Abelstedtin sormuskokoon.

Measure finger for ring size

Mittaa olemassa oleva rengas

1. Valitse sormus, joka sopii jo valmiiksi hyvin sormeen.

2. Mittaa renkaan sisähalkaisija millimetreinä (mm).

3. Käytä yllä olevaa mittataulukkoa sovittaaksesi sormuksesi koon lähimpään Abelstedt-kokoon millimetreinä.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedtin lahjavinkit

 • Jos olet kokojen välillä, valitse suurempi koko, jos sormus on leveä, ja pienempi koko, jos sormus on kapea.
 • Kokotaulukon kahden seuraavan koon välillä ei ole suurta eroa. Jos olet epävarma, kuuntele vaistoasi. Voit aina vaihtaa koon helpon palautusprosessimme kautta.

Palveluksessanne

Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan. Keskustele kanssamme suorassa lähetyksessä tai lähetä meille sähköpostia.

Jäät paitsi
Black Friday
30% ALUS KAIKESTA
Tilaa, jotta pääset alkuun myyntiin.
Kiitos!
Sinulla on nyt ennakkokäyttöoikeus.
Kopioi alla oleva alennuskoodi ja saat 30% alennuksen koko myymälästä!
BF100
black friday banner
Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi
Hanki uusia kokoelmia, tyyliinspiraatiota, eksklusiivisia ennakkojulkaisuja ja paljon muuta.

10% alennus ensimmäisestä ostoksestasi - ei vähimmäissummaa
Kiitos, että olet osa korumaailmaamme!
Kopioi alla oleva alennuskoodi ja saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.
105ABEC