30 päivän palautusoikeus

2-4 päivän toimitus - näe vaihtoehdot

Helppo palautus ja vaihto

Kuinka pinota korvakorut: Naisten tyyliopas

Korvakoruilla on suuri merkitys, kun on kyse lookin kokoamisesta. Ja joskus mitä enemmän, sitä parempi. Tässä oppaassa käyn läpi eri tyylejä, joita voit tehdä pinoamalla korvakoruja.
Julie Abelstedt
Abelstedtin perustaja

Korvakoruilla on suuri merkitys, kun on kyse lookin kokoamisesta. Tämä ei koske vain asuasi vaan myös kasvojasi ja karismaasi. Korvakorut ovat ajan mittaan olleet (ja ovat edelleen) käytetyin koruluokka sormusten ohella. Mielestäni tämä on järkevää, sillä korvakorut voivat luoda tasapainoa kasvoillesi. Lisäksi korvakorut on sijoitettu niin lähelle silmiä, että niitä on vaikea ohittaa.

Tähän oppaaseen olen kerännyt suosikkini yhdistetyistä (tai ”pinotuista”) korvakoruista, joilla saat kauniin ja naisellisen ilmeen ja samalla siistin ja trendikkään näköiset.

Tapa, jolla muotoilet korvakorusi, vaikuttaa suuresti siihen, miltä näytät ja millaisia reaktioita se herättää muissa. Tämä pätee erityisesti silloin, kun yhdistelet eri korvakoruja. Korvakorujen pinoaminen on muotitrendi, joka on alkanut yleistyä, ja se on niin järkevää, koska se voi näyttää mahtavalta!

Jos sinulla ei ole useita lävistyksiä kummassakin korvassa, on äärimmäisen rohkeaa hankkia niitä.

Vaikka oman tyylisi ja mieltymyksesi pitäisi aina ohjata valintojasi, uusi inspiraatio ei ole koskaan huono ajatus. Oletko valmis miettimään, miten korvakorut pinotaan? Olen itse sitä mieltä, että tämä opas on kullan arvoinen, joten lue eteenpäin!

Korva Party Heart Evangelistan kanssa

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että kenenkään ei pitäisi pelätä mennä uusiin suuntiin korvakorujen koostumuksen kanssa. Olen jo pitkään ihaillut muotibloggaaja Heart Evangelistaa ja olen siksi päättänyt näyttää teille inspiraatiota hänen kuviensa kautta, sillä hän ei vain rokkaa turvallista lookia vaan uskaltaa myös hypätä villeihin sommitelmiin, jotka näyttävät aina hämmästyttäviltä.

Pino Pienet ja klassiset korvanapit

Me kaikki tunnemme hyvin yksinkertaisen ja perinteisen koostumuksen pienistä korvanapeista, joissa on joko pieniä kiviä tai motiiveja, jotka vaihtelevat korvalehden alaosassa olevasta suuresta koosta korvan yläosassa olevaan pienimpään. Tämä look oli luultavasti suosituin vuonna 2009, mutta sitä näkee yhä, koska se on helppo muotoilla ja näyttää samalla edelleen erittäin hyvältä.

Koska korvanapit ovat pienet, ne tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia kokeilla paljastamatta itseäsi liikaa. Voit esimerkiksi yhdistää kaksi eri väriä samaan tyyliin ja sovittaa sen asuusi.

Pinoa värikkäät vanteet ja kreolit

Sokeria, mausteita ja paljon makeaa. ✨???? Kun kyseessä on pinoaminen, älä pelkää sekoittaa ja yhdistää eri kiviä ja tyylejä luodaksesi täysin ainutlaatuisen ilmeen.

Yllä näet paljon erilaisia kreoleja, joissa on timantteja, zirkoneita ja muita jalokiviä, jotka on koottu yhteen ilman värikoordinaatiota. Ainoa asia, joka on koordinoitu, ovat koot siten, että suuri creole on alareunassa ja pieni istuu yläreunassa.

Pino pieniä korvanappeja ja renkaita

Jos haluat pienikokoisemman ilmeen, nappaa mukaan kaikki pienet korvanapit ja renkaat. Sinun ei pitäisi pelätä laittaa korvanappeja ja renkaita yhteen, varsinkaan silloin, kun tyylit sopivat yhteen. Nämä mallistomme vanteet ovat täydellinen valinta lähes mihin tahansa korvakorupinoon.

Kun sinun ei pitäisi pinota korvakoruja

Aivan kuten vaatteiden kanssa, haluat käyttää koruja, jotka sopivat tilaisuuteen. Tärkeintä on, että korujesi taso vastaa vaatetustasoasi. Tarkoitan tällä sitä, että jos olet menossa valmistujaisjuhliin, perhetapaamiseen tai jopa työhön liittyvään tapahtumaan, sinulla on luultavasti muodollisempi asu – ehkä muodollinen mekko tai jotain räätälöidympää, kuten paita ja housut. Tässä tapauksessa sinun ei luultavasti kannata valita suurta määrää päällekkäisiä korvakoruja, vaan valita muutama tai ehkä vain yksi korvakoru. Tähän valitsisin tietysti pari statement-korvakoruja, jotta se ei käy liian tylsäksi. Valitse suuret korvakorut, jotka huokuvat yksinoikeutta.

Toinen sekoitus pieniä korvanappeja ja renkaita

Mikset uskaltaisi olla hieman rohkea ja valita jotain kontrastista? Yllä olevassa kuvassa näet, että Heart Evangelista sekoittaa sekä vanteita että pieniä korvanappeja, ja hätkähdyttävintä on, että hän on laittanut ne järjestykseen, joka ei näytä järjestetylle, mutta näyttää silti kauniilta ja tyylikkäältä.

Jos pidät uusien trendien kokeilemisesta, tämä on ehdottomasti sinulle sopiva look. Voit myös mahdollisesti kokeilla metallien sekoittamista. Tämä on ollut pitkään muoti-ilmiö, mutta nyt yhä useammat fashionistat kokeilevat sitä, koska se antaa kontrastia ja näyttää mielestäni erittäin hyvältä.

Jos sinulla on useita eri metalleja, älä pelkää sekoittaa niitä ja käyttää hopeakorvakoruja ja kultakorvakoruja. Sama koskee kiviä – kokeile eri kivien värien yhdistämistä ja yhdistämistä, jotta saat mieleisesi yhdistelmän.

Miten pinota pitkät korvakorut

Oletko valmis ottamaan kaiken irti statement-ilmeestä, tällainen korvakorupino on ehdottomasti sinua varten! Tässä tapauksessa on tärkeää, että valitset riipuksia, joista ei tule liian suuria ja jotka eivät törmää toisiinsa, kun laitat ne yhteen. Sinun ei pitäisi pelätä sekoittaa pisaranmuotoisia riipuksia esimerkiksi smaragdihiottuihin riipuksiin. Se voi yksinkertaisesti antaa kuplivamman ja jännittävämmän ilmeen.

Samanväriset korvarenkaat

Yhtenäiset väriyhdistelmät ovat aina hitti! Niiden ei tarvitse olla täsmälleen samanvärisiä, mutta voit vapaasti valita värejä, jotka kuuluvat samaan spektriin, kuten punainen ja vaaleanpunainen tai vaaleansininen ja tummansininen.

Henkilökohtaiset korvakorut

Onko mitään parempaa kuin korvakorut? KYLLÄ… korvakorut, joilla on merkitystä. Korut ovat aikojen saatossa olleet yksi tärkeimmistä omaisuudestamme, sillä ne annetaan usein lahjaksi, kihlauksen yhteydessä tai ehkä jopa perintönä. Joten miksi et yrittäisi luoda henkilökohtaista pinoa erilaisista korvakoruista? Se voi olla kirjaimia läheisillesi tai pieniä symboleja, joilla on sinulle merkitystä.

Helmikorvakorut

Rakastatko helmiä? Jos näin on, älä pelkää pinota niitä korvaan. Se voi olla sekä roikkuvat tyylit että korvanapit. Voit myös hankkia helmikoruja, jotka on helppo koota yhteen. Helmikorvakorut luovat naisellisen ilmeen ja voivat antaa värikkäille vaatteillesi vaimentimen, joten tyylisi näyttää tasapainoisemmalta. Helmiä on saatavana monenlaisia, mutta valitse aitoja helmiä, kuten makeanvedenhelmiä, sillä aidot ja väärennetyt helmet on helppo erottaa toisistaan.

Toivottavasti tämä opas on auttanut sinua hieman matkallasi korvakorujen pinoamiseen sinulle sopivaksi. Pidä vain mielessä, että päätöksesi on täysin sinusta itsestäsi kiinni. Kunhan sinulla on sydän mukanasi, korvakorujen pinoaminen on varmasti hitti. Lopuksi, älä epäröi kirjoittaa chatissa, jos haluat lisäohjeita täydellisten korvakorujen löytämiseksi ja muista tarkistaa koko korvakoruvalikoimamme. Olen varma, että löydät varmasti joitakin, jotka sopivat juuri sinulle!

Liity Julie Abelstedtin korumaailmaan
Uusia kokoelmia, tyyliinspiraatiota, eksklusiivisia ennakkojulkaisuja ja paljon muuta.

Uusimmat tarinat

Nopea ja varma toimitus

Abelstedt tiimi pakkaa ja lähettää korusi, jotta sinulla on ne turvassa:

Suomi:2-4 arkipäivää
Euroopassa:
 2-4 arkipäivää
Yhdysvallat & Kanada: 3-5 arkipäivää
Muu maailma: 5-7 arkipäivää

Palauta 30 päivän sisällä – ei kysymyksiä!

Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että haluat palauttaa osan uusista Abelstedt-tuotteistasi, voit palauttaa käyttämättömät tuotteet 30 päivän kuluessa. Tarkista palautussivumme saadaksesi lisätietoja.

Arvostamme yksityisyyttäsi

Käytämme tällä sivustolla evästeitä mukauttaaksemme käyttökokemustasi ja analysoidaksemme liikennettämme. Napsauttamalla "Hyväksyn" hyväksyt kaikkien evästeiden käytön.

Julie Abelstedt
Voita 500 € koruja
Annan joka kuukausi ostosmatkan onnekkaalle Abelstedt Clubin jäsenelle. Rekisteröidy alla ja osallistu kuukausittaiseen kilpailuun.
Löydä sormuksen koko
Koko Sisähalkaisija (mm) Sisäympärysmitta (mm) US koko UK koko
XXXS 16.3 52 6 L
XXS 17.0 54 7 N
XS 18.0 57 8 P
S 18.8 60 9 R
M 19.6 62 10 T
L 20.4 65 11 V
XL 21.2 67 12 X
XXL 21.8 70 13 Z
Miten mitata

Nauhamenetelmä

1. Ota mukaan mittanauha, naru tai paperiliuska.

2. Kiedo se sen sormen ympärille, jossa käytät sormusta – jos olet luomassa sormuspinoa, mieti, mihin kohtaan sormusta sormessasi sormus istuu – ja merkitse kynällä, mihin se liittyy.

3. Aseta naru tai paperiliuska tasaiselle alustalle ja mittaa pituus viivoittimella merkkiin asti. Käytä yllä olevaa taulukkoa sovittaaksesi mitat lähimpään Abelstedtin sormuskokoon.

Measure finger for ring size

Mittaa olemassa oleva rengas

1. Valitse sormus, joka sopii jo valmiiksi hyvin sormeen.

2. Mittaa renkaan sisähalkaisija millimetreinä (mm).

3. Käytä yllä olevaa mittataulukkoa sovittaaksesi sormuksesi koon lähimpään Abelstedt-kokoon millimetreinä.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedtin lahjavinkit

  • Jos olet kokojen välillä, valitse suurempi koko, jos sormus on leveä, ja pienempi koko, jos sormus on kapea.
  • Kokotaulukon kahden seuraavan koon välillä ei ole suurta eroa. Jos olet epävarma, kuuntele vaistoasi. Voit aina vaihtaa koon helpon palautusprosessimme kautta.

Palveluksessanne

Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan. Keskustele kanssamme suorassa lähetyksessä tai lähetä meille sähköpostia.

Löydä sormuksen koko
Koko Sisähalkaisija (mm) Sisäympärysmitta (mm) US koko UK koko
XXS 15.3 48 4.5 I
XS 15.9 50 5.5 K
S 16.5 52 6 L
M 17.3 54 7 N
L 17.7 56 7.5 O
XL 18.5 58 8.5 Q
XXL 19.1 60 9 S
Miten mitata

Nauhamenetelmä

1. Ota mukaan mittanauha, naru tai paperiliuska.

2. Kiedo se sen sormen ympärille, jossa käytät sormusta – jos olet luomassa sormuspinoa, mieti, mihin kohtaan sormusta sormessasi sormus istuu – ja merkitse kynällä, mihin se liittyy.

3. Aseta naru tai paperiliuska tasaiselle alustalle ja mittaa pituus viivoittimella merkkiin asti. Käytä yllä olevaa taulukkoa sovittaaksesi mitat lähimpään Abelstedtin sormuskokoon.

Measure finger for ring size

Mittaa olemassa oleva rengas

1. Valitse sormus, joka sopii jo valmiiksi hyvin sormeen.

2. Mittaa renkaan sisähalkaisija millimetreinä (mm).

3. Käytä yllä olevaa mittataulukkoa sovittaaksesi sormuksesi koon lähimpään Abelstedt-kokoon millimetreinä.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedtin lahjavinkit

  • Jos olet kokojen välillä, valitse suurempi koko, jos sormus on leveä, ja pienempi koko, jos sormus on kapea.
  • Kokotaulukon kahden seuraavan koon välillä ei ole suurta eroa. Jos olet epävarma, kuuntele vaistoasi. Voit aina vaihtaa koon helpon palautusprosessimme kautta.

Palveluksessanne

Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan. Keskustele kanssamme suorassa lähetyksessä tai lähetä meille sähköpostia.

Jäät paitsi
Black Friday
30% ALUS KAIKESTA
Tilaa, jotta pääset alkuun myyntiin.
Kiitos!
Sinulla on nyt ennakkokäyttöoikeus.
Kopioi alla oleva alennuskoodi ja saat 30% alennuksen koko myymälästä!
BF100
black friday banner
Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi
Hanki uusia kokoelmia, tyyliinspiraatiota, eksklusiivisia ennakkojulkaisuja ja paljon muuta.

10% alennus ensimmäisestä ostoksestasi - ei vähimmäissummaa
Kiitos, että olet osa korumaailmaamme!
Kopioi alla oleva alennuskoodi ja saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.
105ABEC