30 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Nopea ja varma toimitus
★★★★★ Trustpilot

JOULUALE: SÄÄSTÄ 15% KAIKESTA

Käytä koodia:
XMAS15

Kuinka pinota korvakorut: Naisten tyyliopas

Korvakoruilla on suuri merkitys, kun on kyse lookin kokoamisesta. Ja joskus mitä enemmän, sitä parempi. Tässä oppaassa käyn läpi eri tyylejä, joita voit tehdä pinoamalla korvakoruja.
by
Julie Abelstedt
Abelstedtin perustaja

Korvakoruilla on suuri merkitys, kun on kyse lookin kokoamisesta. Tämä ei koske vain asuasi vaan myös kasvojasi ja karismaasi. Korvakorut ovat ajan mittaan olleet (ja ovat edelleen) käytetyin koruluokka sormusten ohella. Mielestäni tämä on järkevää, sillä korvakorut voivat luoda tasapainoa kasvoillesi. Lisäksi korvakorut on sijoitettu niin lähelle silmiä, että niitä on vaikea ohittaa.

Tähän oppaaseen olen kerännyt suosikkini yhdistetyistä (tai ”pinotuista”) korvakoruista, joilla saat kauniin ja naisellisen ilmeen ja samalla siistin ja trendikkään näköiset.

Tapa, jolla muotoilet korvakorusi, vaikuttaa suuresti siihen, miltä näytät ja millaisia reaktioita se herättää muissa. Tämä pätee erityisesti silloin, kun yhdistelet eri korvakoruja. Korvakorujen pinoaminen on muotitrendi, joka on alkanut yleistyä, ja se on niin järkevää, koska se voi näyttää mahtavalta!

Jos sinulla ei ole useita lävistyksiä kummassakin korvassa, on äärimmäisen rohkeaa hankkia niitä.

Vaikka oman tyylisi ja mieltymyksesi pitäisi aina ohjata valintojasi, uusi inspiraatio ei ole koskaan huono ajatus. Oletko valmis miettimään, miten korvakorut pinotaan? Olen itse sitä mieltä, että tämä opas on kullan arvoinen, joten lue eteenpäin!

Korva Party Heart Evangelistan kanssa

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että kenenkään ei pitäisi pelätä mennä uusiin suuntiin korvakorujen koostumuksen kanssa. Olen jo pitkään ihaillut muotibloggaaja Heart Evangelistaa ja olen siksi päättänyt näyttää teille inspiraatiota hänen kuviensa kautta, sillä hän ei vain rokkaa turvallista lookia vaan uskaltaa myös hypätä villeihin sommitelmiin, jotka näyttävät aina hämmästyttäviltä.

Pino Pienet ja klassiset korvanapit

Me kaikki tunnemme hyvin yksinkertaisen ja perinteisen koostumuksen pienistä korvanapeista, joissa on joko pieniä kiviä tai motiiveja, jotka vaihtelevat korvalehden alaosassa olevasta suuresta koosta korvan yläosassa olevaan pienimpään. Tämä look oli luultavasti suosituin vuonna 2009, mutta sitä näkee yhä, koska se on helppo muotoilla ja näyttää samalla edelleen erittäin hyvältä.

Koska korvanapit ovat pienet, ne tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia kokeilla paljastamatta itseäsi liikaa. Voit esimerkiksi yhdistää kaksi eri väriä samaan tyyliin ja sovittaa sen asuusi.

Pinoa värikkäät vanteet ja kreolit

Sokeria, mausteita ja paljon makeaa. ✨???? Kun kyseessä on pinoaminen, älä pelkää sekoittaa ja yhdistää eri kiviä ja tyylejä luodaksesi täysin ainutlaatuisen ilmeen.

Yllä näet paljon erilaisia kreoleja, joissa on timantteja, zirkoneita ja muita jalokiviä, jotka on koottu yhteen ilman värikoordinaatiota. Ainoa asia, joka on koordinoitu, ovat koot siten, että suuri creole on alareunassa ja pieni istuu yläreunassa.

Pino pieniä korvanappeja ja renkaita

Jos haluat pienikokoisemman ilmeen, nappaa mukaan kaikki pienet korvanapit ja renkaat. Sinun ei pitäisi pelätä laittaa korvanappeja ja renkaita yhteen, varsinkaan silloin, kun tyylit sopivat yhteen. Nämä mallistomme vanteet ovat täydellinen valinta lähes mihin tahansa korvakorupinoon.

Kun sinun ei pitäisi pinota korvakoruja

Aivan kuten vaatteiden kanssa, haluat käyttää koruja, jotka sopivat tilaisuuteen. Tärkeintä on, että korujesi taso vastaa vaatetustasoasi. Tarkoitan tällä sitä, että jos olet menossa valmistujaisjuhliin, perhetapaamiseen tai jopa työhön liittyvään tapahtumaan, sinulla on luultavasti muodollisempi asu – ehkä muodollinen mekko tai jotain räätälöidympää, kuten paita ja housut. Tässä tapauksessa sinun ei luultavasti kannata valita suurta määrää päällekkäisiä korvakoruja, vaan valita muutama tai ehkä vain yksi korvakoru. Tähän valitsisin tietysti pari statement-korvakoruja, jotta se ei käy liian tylsäksi. Valitse suuret korvakorut, jotka huokuvat yksinoikeutta.

Toinen sekoitus pieniä korvanappeja ja renkaita

Mikset uskaltaisi olla hieman rohkea ja valita jotain kontrastista? Yllä olevassa kuvassa näet, että Heart Evangelista sekoittaa sekä vanteita että pieniä korvanappeja, ja hätkähdyttävintä on, että hän on laittanut ne järjestykseen, joka ei näytä järjestetylle, mutta näyttää silti kauniilta ja tyylikkäältä.

Jos pidät uusien trendien kokeilemisesta, tämä on ehdottomasti sinulle sopiva look. Voit myös mahdollisesti kokeilla metallien sekoittamista. Tämä on ollut pitkään muoti-ilmiö, mutta nyt yhä useammat fashionistat kokeilevat sitä, koska se antaa kontrastia ja näyttää mielestäni erittäin hyvältä.

Jos sinulla on useita eri metalleja, älä pelkää sekoittaa niitä ja käyttää hopeakorvakoruja ja kultakorvakoruja. Sama koskee kiviä – kokeile eri kivien värien yhdistämistä ja yhdistämistä, jotta saat mieleisesi yhdistelmän.

Miten pinota pitkät korvakorut

Oletko valmis ottamaan kaiken irti statement-ilmeestä, tällainen korvakorupino on ehdottomasti sinua varten! Tässä tapauksessa on tärkeää, että valitset riipuksia, joista ei tule liian suuria ja jotka eivät törmää toisiinsa, kun laitat ne yhteen. Sinun ei pitäisi pelätä sekoittaa pisaranmuotoisia riipuksia esimerkiksi smaragdihiottuihin riipuksiin. Se voi yksinkertaisesti antaa kuplivamman ja jännittävämmän ilmeen.

Samanväriset korvarenkaat

Yhtenäiset väriyhdistelmät ovat aina hitti! Niiden ei tarvitse olla täsmälleen samanvärisiä, mutta voit vapaasti valita värejä, jotka kuuluvat samaan spektriin, kuten punainen ja vaaleanpunainen tai vaaleansininen ja tummansininen.

Henkilökohtaiset korvakorut

Onko mitään parempaa kuin korvakorut? KYLLÄ… korvakorut, joilla on merkitystä. Korut ovat aikojen saatossa olleet yksi tärkeimmistä omaisuudestamme, sillä ne annetaan usein lahjaksi, kihlauksen yhteydessä tai ehkä jopa perintönä. Joten miksi et yrittäisi luoda henkilökohtaista pinoa erilaisista korvakoruista? Se voi olla kirjaimia läheisillesi tai pieniä symboleja, joilla on sinulle merkitystä.

Helmikorvakorut

Rakastatko helmiä? Jos näin on, älä pelkää pinota niitä korvaan. Se voi olla sekä roikkuvat tyylit että korvanapit. Voit myös hankkia helmikoruja, jotka on helppo koota yhteen. Helmikorvakorut luovat naisellisen ilmeen ja voivat antaa värikkäille vaatteillesi vaimentimen, joten tyylisi näyttää tasapainoisemmalta. Helmiä on saatavana monenlaisia, mutta valitse aitoja helmiä, kuten makeanvedenhelmiä, sillä aidot ja väärennetyt helmet on helppo erottaa toisistaan.

Toivottavasti tämä opas on auttanut sinua hieman matkallasi korvakorujen pinoamiseen sinulle sopivaksi. Pidä vain mielessä, että päätöksesi on täysin sinusta itsestäsi kiinni. Kunhan sinulla on sydän mukanasi, korvakorujen pinoaminen on varmasti hitti. Lopuksi, älä epäröi kirjoittaa chatissa, jos haluat lisäohjeita täydellisten korvakorujen löytämiseksi ja muista tarkistaa koko korvakoruvalikoimamme. Olen varma, että löydät varmasti joitakin, jotka sopivat juuri sinulle!

Liity Julie Abelstedtin Korut maailmaan
Uusia mallistoja, tyyli-inspiraatiota, eksklusiivisia ennakkojulkaisuja ja paljon muuta.

Uusimmat Stories

Joululahjaopas
Täydellisen joulukorulahjan löytäminen voi olla pelottava tehtävä. Onneksi Abelstedt on tukenasi.
Mustan perjantain kysymyksiisi vastataan
Mustasta perjantaista 2022 tulee valtava.
Mitä tietää ennen kihlasormuksen ostamista
Tässä on kaikki, mitä sinun on tiedettävä ennen kihlasormuksen ostamista - koosta, hinnasta ja materiaalista.
Lopullinen opas kihlasormuksiin
Kihlasormuksen ostaminen voi olla pelottava tehtävä. Tässä lopullisessa kihlasormusten oppaassa käyn läpi kaiken, mitä sinun on tiedettävä, ennen kuin ostat hänelle täydellisen sormuksen.
Korvakorujen perimmäinen opas
Jotkut naiset käyttävät korvakoruja joka päivä, kun taas toiset käyttävät niitä vain erityistilaisuuksissa. Olipa tilaisuus mikä tahansa, tässä on täydellinen opas täydellisen korvakoruparin löytämiseen.
Ehdotusideat: 27 tapoja ehdottaa kumppanillesi
Avaa sydämesi ja anna kumppanillesi kaikkien aikojen suurin rakkaudentunnustus.

Osta kategorioiden mukaan

Jäät paitsi
Black Friday
30% ALUS KAIKESTA
Tilaa, jotta pääset alkuun myyntiin.
Kiitos!
Sinulla on nyt ennakkokäyttöoikeus.
Kopioi alla oleva alennuskoodi ja saat 30% alennuksen koko myymälästä!
BF100
Julie Abelstedt
Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi
Hanki uusia kokoelmia, tyyliinspiraatiota, eksklusiivisia ennakkojulkaisuja ja paljon muuta.

10% alennus ensimmäisestä ostoksestasi - ei vähimmäissummaa
Kiitos, että olet osa korumaailmaamme!
Kopioi alla oleva alennuskoodi ja saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.
105ABEC