30 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 6 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 150 € tilauksiin -

Lue lisää

★★★★★ Trustpilot

Kihlasormukset

Kihlasormukset, jotka on tehty hämmästyttämään häntä. Kihlausluokassamme on sormuksia, valkokultaa, hopeaa ja kullattuja hopeasormuksia.

Diamond rings
/
/
/
Kihlasormukset
Suodata:
Kokoelmat
Materiaalit
Kivet
Hinta
Lajittele:
Oppaamme kihlasormuksiin
Timanttien ja jalokivien oppaamme
Kaikki on kiinni rakkaudesta.

Abelstedtin kihlasormukset

Kihlasormus on pysyvä merkki rakkaudesta ja se on ollut sitä satoja vuosia. Se on ollut uskonnollinen symboli, joka on ilmaissut kahden rakastajan välistä kestävää toveruutta, rakkautta ja yhteenkuuluvuutta. Vaikka tämä perinne on satoja vuosia vanha, se on perinne, johon sekä miehet että naiset ovat pitäneet kiinni. Sormus yhdistää parit ja osoittaa muille, että he kuuluvat yhteen rakkauden nimissä.

Selaa Abelstedtin kihlasormuskokoelmaa löytääksesi mieltymyksiisi sopiva sormus. Meillä on laaja valikoima tyylejä, joista valita, sekä räätälöity palvelu. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden räätälöidä sinulle tai kumppanillesi täydellinen sormus suunnittelutiimimme avulla.

Mitä sinun tulee tietää timanteista

Kuten perinteinen vaihtoehto, timantti on klassinen, kestävä valinta kihlasormukseen. Timantit ovat kovin ihmisen tuntema luonnollinen aine, ja niille on Mohsin kovuusasteikolla 10. Tämä tarkoittaa, että sitä ei voi naarmuttaa mikään muu kuin toinen timantti, joten se säilyttää raikkaan kiillon pidempään kuin mikään muu jalokivi. Ainutlaatuisen kovuutensa lisäksi timantteja arvostetaan niiden kyvystä leikkiä valolla, mikä antaa niille upeita välähdyksiä sateenkaaren väreistä ja ominaisesta timanttien “salamauksesta”.

Kuinka paljon kihlasormuksen pitäisi maksaa ja mikä on tyypillinen kihlasormuksen hinta?

Ei ole oikeaa tai väärää summaa kuluttaa kihlasormukseen. Jotkut saattavat sanoa, että sen pitäisi maksaa tietty prosenttiosuus palkastasi. Kaikki riippuu sinusta. Seuraavat kolme tekijää ovat ainoita, jotka määrittävät todellisen summan, jonka sinun tulisi käyttää kihlasormukseen.

  • Budjettisi
  • Kumppanisi odotukset
  • Sormuksen merkitys

Kihlasormus on henkilökohtainen asia pariskunnalle, jonka rakkautta se symboloi. Pelkästään tästä syystä on mahdotonta yhdistää tarkkaa numeroa tai laskelmaa “oikeaan” kihlasormuksen hintaan. Yritä vain löytää sormus, johon sinulla on varaa ja jota tiedät kumppanisi arvostavan.

Kuinka saan selville, minkä kokoisen sormuksen kumppanini tarvitsee?

Paras tapa selvittää hänen sormuksensa koko on viedä yksi hänen vanhoista sormuksistaan ​​jalokiviliikkeelle mittaamaan koko. Varmista, että sormus on suunnilleen saman leveä kuin sormus, jonka haluat antaa hänelle. Sormukset voivat istua sormessa eri tavalla riippuen siitä, onko sormus leveä vai ohut. Jos et pysty vierailemaan jalokiviliikkeessä tai koruliikkeessä etkä ole tietoinen kumppanisi sormuksen koosta, voit (hiljaisesti) kysyä hänen ystäviltään ja perheeltä. Voit myös tutustua kokooppaaseemme, joka löytyy kunkin tuotteen alta.

Kun lainaat yhden hänen olemassa olevista sormuksistaan, varmista, että hän pitää sitä samassa sormessa kuin ostamasi sormus. Sormusten kokooppaamme antaa myös neuvoja ja ohjeita koon löytämiseen kotona.

Pitäisikö minun ostaa kihlasormukseni verkosta ja ovatko ne halvimmat täällä?

Useimmissa tapauksissa kihlasormukset ovat verkossa 20-40 % halvempia kuin fyysisten korujen vähittäismyyjät. Timanttien myynti- ja jakelutavasta johtuen timantit ovat halvempia meille verkkokauppiaille, koska meillä on rajoitetusti välittäjiä ja hankimme timantit ja safiirit suoraan. Verkko-ostoksilla saat laajan valikoiman konfliktittomia timantteja ja safiireja kilpailukykyiseen hintaan. Kaiverramme 10–18 karaatin kultasormuksesi ilmaiseksi ja toimitamme sormuksesi ihanassa kääreessä.

Miksi valita Abelstedt?

Abelstedtillä on pääsy erittäin suureen osaan maailman kiillotettujen timanttien ja safiirien markkinoita. Tämä tarkoittaa, että voit valita juuri haluamasi timantin, jos haluat tehdä ainutlaatuisen suunnittelun. Olemme markkinajohtaja edullisissa, sertifioiduissa ja eettisesti valmistettuissa timanteissa. Tarjoamme kattavat räätälöintivaihtoehdot, joiden avulla voit ostaa tarkimpia mieltymyksiäsi vastaavan sormuksen. Voimme valmistaa kaikenlaisia ​​sormuksia valkokultaisesta ja kullasta. Voit vapaasti lähettää Julie Abelstedtille sähköpostiviestin suoraan osoitteeseen julie@abelstedt.com, niin palaamme ei-sitovalla tarjouksella hänestä tai unelmiesi sormuksesta.

Kihlasormuksen ostaminen voi olla pitkä prosessi, ja on täysin normaalia olla hieman peloissaan. Omistautuneiden suunnittelijoiden tiimimme tarjoaa sinulle henkilökohtaista asiakaspalvelua sekä ennen sormuksen ostamista että sen jälkeen, ja intohimoiset ja kokeneet koruasentajamme luovat sinulle sormuksen, josta tulee lopulta perheen perintö.

Näistä syistä me Abelstedtillä olemme ylpeitä voidessamme toimittaa korkealaatuisimpia ja tyylikkäitä kihlasormuksia.


Lue lisää
Palveluksessanne

Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan. Keskustele kanssamme suorassa lähetyksessä tai lähetä meille sähköpostia.

Vakuudelliset liiketoimet
Käytämme turvallisia salaustekniikoita asiakastietojen siirtämiseen ja vastaanottamiseen.

Palautus & vaihto

Kaikki Abelstedtissä tehdyt ostokset voidaan palauttaa tai vaihtaa 30 päivän kuluessa.

Toimitustiedot

Abelstedt-tiimi pakkaa ja lähettää korusi niin, että saat ne turvallisesti ja turvallisesti sisälle:

Yhdysvallat ja Kanada: 3-5 arkipäivää
Eurooppa: 2-4 työpäivää
Muu maailma: 5-7 työpäivää

Me tarjoamme ilmaisen toimitusvaihtoehdon kaikille yli €150 tilauksille.

Kahden vuoden takuu

Ostoksesi sisältää kahden vuoden takuun. Abelstedt on rekisteröity Tanskan jalometallivalvontaan, mikä on turvallinen tae Abelstedtin kullan ja hopean puhtaudesta ja laadusta.

Julie Abelstedt
Voita €400 lahjakortti
Arvonnan joka kuukausi ostoslahjan yhdelle onnekkaalle Abelstedt Clubin jäsenelle. Tilaa alla oleva tilaus ja osallistut automaattisesti arvontaan.
Rakkaudella, Julie Abelstedt.

Inspiraatiota

Kihlasormuksen suunnittelu

Abelstedtin maailma

Saharan ikonisen kaulakorun valmistaminen

Kokoelmat

Materiaalit

Kivet

Hintaluokka

1 4503 350

Kokoelmat

Materiaalit

Kivet

Hintaluokka

1 4503 350