30 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 6 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 150 € tilauksiin -

Lue lisää

★★★★★ Trustpilot

Käsityötaito

Kaikki Abelstedt-korut, olivatpa ne sitten sormuksia, timanttisormuksia, rannekoruja, kaulakoruja tai korvakoruja, hoidetaan luomisen aikana. Tutustu Abelstedtin käsityötaitoon.
Play Video

Abelstedtin teoksen valmistaminen

Abelstedtin korut käyvät läpi kehittyneen suunnitteluprosessin piirustuksesta valmiiseen luomukseen.

Yrityksen perustamisesta lähtien Abelstedt on pyrkinyt luomaan arvokkaimpia koruja. Tämä velvoite ohjaa Abelstedtin käsityön filosofiaa, ja yritys tekee parhaansa antaakseen sinulle kestävän, monta vuotta säihkyvän kappaleen.

Sormuksen askartelu

Vaihe 1: Suunnittelu

Me Abelstedtissä pidämme huolen siitä, että asetamme standardit kaikkein hienoimmalle ulkonäölle. Abelstedt pyrkii huippuluokan ilmeeseen jokaisessa suunnittelussa.

Jokainen Abelstedtin teoksen luominen alkaa käsin tehdyllä luonnoksella, jossa on yksityiskohtainen suunnitelma. Näin ammattitaitoiset graafiset suunnittelijamme pystyvät ymmärtämään ja välittämään jokaisen yksityiskohdan kuvitetussa 3D-mallissa (CAD).

Kaulakoru käsityötaitoa
Flora sormuksen käsityötaito

Vaihe 2: Luominen

Suunnitteluprosessin jälkeen CAD-ohjelmiston ja luonnoksen perusteella rakennetaan muotti. Kaikki Abelstedtin korut on valmistettu jalometallista, hopeasta (925) tai 14-18 karaatin kullasta tai valkokullasta.

Kun muotti on sovitettu, se kiillotetaan kiiltäväksi ja pinnasta tehdään vielä rodiumpinnoite. Kimaltelevat kivet asetetaan paikalleen vakaalla kädellä. Jokainen kivi liimataan ja asetetaan sen jälkeen muotoiluun parhaiten sopivalla tavalla, mikä varmistaa, että kivi on turvallisesti paikallaan.

Vaihe 3: Viimeinen säätö

Kun jokainen korun yksityiskohta on tutkittu huolellisesti, jokainen koru testataan laadullisesti, jotta varmistetaan, että se vastaa Abelstedtin filosofiaa perusteellisesta käsityötaidosta. Kappaleeseen on laserkaiverrettu Abelstedtin tavaramerkki sekä 925 tai 14-18K korusäätiön korkeimman laatustandardin osoittamiseksi.

Sen jälkeen teos lähtee työpajasta, jotta suunnittelija, käsityöläinen ja sinä voit esitellä sen ilolla ja hämmästyksellä.

Kaulakoru käsityötaitoa
Palveluksessanne

Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan. Keskustele kanssamme suorassa lähetyksessä tai lähetä meille sähköpostia.

Vakuudelliset liiketoimet
Käytämme turvallisia salaustekniikoita asiakastietojen siirtämiseen ja vastaanottamiseen.

Palautus & vaihto

Kaikki Abelstedtissä tehdyt ostokset voidaan palauttaa tai vaihtaa 30 päivän kuluessa.

Toimitustiedot

Abelstedt-tiimi pakkaa ja lähettää korusi niin, että saat ne turvallisesti ja turvallisesti sisälle:

Yhdysvallat ja Kanada: 3-5 arkipäivää
Eurooppa: 2-4 työpäivää
Muu maailma: 5-7 työpäivää

Me tarjoamme ilmaisen toimitusvaihtoehdon kaikille yli €150 tilauksille.

Kahden vuoden takuu

Ostoksesi sisältää kahden vuoden takuun. Abelstedt on rekisteröity Tanskan jalometallivalvontaan, mikä on turvallinen tae Abelstedtin kullan ja hopean puhtaudesta ja laadusta.

Julie Abelstedt
Voita €400 lahjakortti
Arvonnan joka kuukausi ostoslahjan yhdelle onnekkaalle Abelstedt Clubin jäsenelle. Tilaa alla oleva tilaus ja osallistut automaattisesti arvontaan.
Rakkaudella, Julie Abelstedt.

Inspiraatiota

Kihlasormuksen suunnittelu

Abelstedtin maailma

Saharan ikonisen kaulakorun valmistaminen