30 päivän palautusoikeus

2-4 päivän toimitus - näe vaihtoehdot

Helppo palautus ja vaihto

Arvostelut

Sophie L.

Rakastan uusia korujani Abelstedtiltä!!! Korut ovat todellisuudessa vielä kauniimpia! Asiakaspalvelu on huippuluokkaa – erään rannekkeen lukon kanssa oli pieni ongelma – kirjoitin keskiviikkoiltana, sain vastauksen torstaiaamuna ja sain uuden rannekkeen perjantaiaamuna sekä palautusetiketin toiselle rannekkeelle. Tulen varmasti ostamaan koruja täältä uudelleen – itse asiassa ostin juuri 🙂 .

5 tähden arvostelu

Juho N.

25 vuoden aikana en ole koskaan kokenut parempaa palvelua kuin mitä Abelstedt on tarjonnut minulle ja sulhaselleni! Tämä ei ole läheskään viimeinen kerta, kun teen täällä ostoksia!

He ovat vastanneet nopeasti ja tarkasti ennen ostoa, sen aikana ja sen jälkeen. Tuotteet ovat yleviä ja laadukkaita. Kaiken kaikkiaan 12/10 kokemus täältä.

5 tähden arvostelu

Sinikka

Rakastan rengastani!! ❤️

5 tähden arvostelu

Sophie

Yhdessä tilaamassani renkaassa oli pieni virhe. Virhettä ei voinut korjata ilman, että se olisi tullut näkyviin, ja sormus oli loppuunmyyty minun kokoisena. Siksi minulle lähetettiin korvaukseksi todella hieno lahja, mikä oli todella mukava ratkaisu. He välittävät paljon asiakaspalvelusta ja tekevät kaikkensa ratkaistakseen asiat tavalla tai toisella. Erittäin mukautuva ja vastaa nopeasti. Korut ovat todella kauniita ja kohtuuhintaisia.

5 tähden arvostelu

Mari

Olen erittäin tyytyväinen Abelstedtin hoitoon. Heillä ei ollut ostamaani tuotetta varastossa, joten he lähettivät minulle ylimääräisen lahjan, kun sain rannekkeeni. Rakastan sitä! 😍💪🏻

5 tähden arvostelu

Loui

Pakettini oli hieman myöhässä, joten jouduin antamaan sen lahjaksi syntymäpäivän jälkeen. Pidän kuitenkin siitä, miten helppoa kaupassa on tehdä ostoksia, ja serkkuni rakasti uusia korvakorujaan. Ne ovat todella kauniita ja laadukkaita.

4 tähden arvostelu

Jane Tang

Olen täysin rakastunut Abelstedtin tuotteisiin. Ostin ensimmäisen sormukseni tässä kuussa ja se on upea.

5 tähden arvostelu

Diana Andersen

Abelstedtillä on kauniita koruja, jotka ovat täysin kuvauksensa mukaisia. Rakastan sormustani ja korvakorujani enkä koskaan ota niitä pois! ❤️

5 tähden arvostelu

Christian

Sain uskomatonta palvelua, kun löysin kivan vuosipäivän kaulakorun rakkaalleni!

5 tähden arvostelu

Bianca

Nopea toimitus ja upeat korut!

5 tähden arvostelu

Jesse

Suuri verkkosivusto ja kaunis brändi

5 tähden arvostelu

Kristian

Oli tapahtunut virhe, jonka vuoksi tilaamaani tuotetta ei ollut merkitty loppuunmyydyksi. Siksi toimitusaika oli tietenkin ilmoitettua pidempi. Sain kuitenkin korvaukseksi kivan ylimääräisen korun…

4 tähden arvostelu

Kristina

Kun olin menettänyt omani kiven, otin yhteyttä Vibholmiin, jolta olin ostanut sormuksen. Mutta koska he eivät enää myy merkkiä, kirjoitin Abelstedtille (klo 23.00). Sain vastauksen jo seuraavana aamuna. He tarjosivat minulle, että voisin saada uuden sormuksen samaan hintaan.

Aivan loistava asiakaspalvelu! Voin 100% suositella, että ostat korusi Abelstedtistä – paljon enemmän kuin 5 ⭐️ täältä.

5 tähden arvostelu

Alberta

Palautin kesällä muuten uskomattoman kauniin sormuksen. Valitettavasti se oli visuaalisesti liian suuri käteeni. Kesä kului, enkä vieläkään saanut rahojani takaisin. Lähetin viikonloppuna yhden sähköpostiviestin Abelstedtille, ja sunnuntaina olin jo saanut vastauksen ja anteeksipyynnön virheestä. Pian sen jälkeen tilaus palautettiin ja rahat palautettiin tililleni. Uskomattoman nopea palvelu! Vain hyviä sanoja täältä 👏🏼

5 tähden arvostelu

Kasper K.

Minulla on Abelstedtistä vain hyvää sanottavaa. Loistava palvelu ja verkkosivusto!

5 tähden arvostelu

Otto van der Meer

Loistavat tuotteet ja erinomainen palvelu!
Ei epäilystäkään ostaa uudelleen.

5 tähden arvostelu

Kelf

Täydellinen, juuri kuten odotin

5 tähden arvostelu

Peter F

Erittäin hienoja ja tyylikkäitä koruja. Olemme ostaneet sormuksia, kaulakoruja ja korvakoruja. Hyvä laatu.

5 tähden arvostelu

Diana Schulian

Huhtikuussa 2022 ostin Equestrian-rannekorun.

Vain muutaman käyttökerran jälkeen lukko alkoi avautua. Saatoin tämän Abelstedtin tietoon kesäkuussa 2022. He vastasivat, että ”pieni hopealukko voi olla hieman hauras, koska se on hyvin ohut ja hopea on yhtä pehmeää kuin kulta ja valkokulta. Kokeile siis painaa sitä varovasti ylös- tai alaspäin, riippuen siitä, mihin suuntaan se on painunut muodottomaksi.”

Pieni lukko on hyvin ohut ja hauras, mutta yritin painaa sitä varovasti takaisin paikalleen rikkomatta sitä. Tämä ei kuitenkaan onnistunut, joten rannekoru lähetettiin korjattavaksi. Sain sen takaisin, ja minulle kerrottiin, että ”kultasepämme ovat vain vetäneet sitä hieman tiukemmalle toiselta puolelta, koska se oli painunut alaspäin”. Sinun tarvitsee vain painaa se takaisin paikalleen, jos se löystyy uudelleen.”.

Olen hyvin tyytymätön siihen, että minulla on rannekoru, joka maksaa noin 2000 kr. jota ei voi pitää kiinni ilman, että sitä pitää jatkuvasti painaa takaisin paikalleen, ja varsinkin kun Abelstedt ei myönnä ongelmaa.

Jos siis harkitset Abelstedtin Equestrian-rannerenkaan ostamista, ole tietoinen lukitusmekanismiin liittyvästä ongelmasta.

Jaafar Issa

Parasta asiakaspalvelua, johon olet koskaan törmännyt. He vastaavat nopeasti ja löytävät sinulle parhaat ja sinulle sopivimmat ratkaisut. Kirjaimellisesti paras.

5 tähden arvostelu

Lollo

Sooo kaunis sormus! Ja paketti oli hyvä yllätys. Sormus sopii täydellisesti ja tuntuu upealta. Olen niin iloinen, että löysin tämän sivun, ja toimitus kesti alle viikon Tanskasta Ruotsiin. Suosittelen lämpimästi tätä sivua ja aion ostaa lisää koruja tulevaisuudessa.

5 tähden arvostelu

Oxana

Tilasimme vihkisormukset 4. marraskuuta noin klo 15:30. Verkkosivustolla sanotaan, että jos tilaat ennen klo 16, tilauksesi lähetetään samana päivänä. Sormusten toimitusaika oli 1-3 työpäivää.
Seurantatiedot kuitenkin osoittivat, että pakettimme kirjattiin PostNordiin 5. marraskuuta, mutta tuotteita ei lähetetty myyjältä.
Otin yhteyttä myyjään sähköpostitse 9. marraskuuta. Vasta sen jälkeen, 5 päivää tilauksen jälkeen, sormukset toimitettiin. Meillä oli onnea, että Post Nord toimitti sormukset nopeasti, joten saimme ne ennen häitämme.

Elias Lindqvist

Erittäin tyytyväinen kaulakoruun ja korvakoruihin, jotka tilasin naiselleni. Erinomaista laatua ja hyvin pakattu. Olin yhteydessä myös tukeen, ja olen erittäin tyytyväinen heidän palveluunsa. Muista vain tilata ajoissa, sillä toimitus saattaa kestää muutaman päivän odotettua kauemmin.

5 tähden arvostelu

Diana Jensen

Sain väärän kokoisen sormuksen.
Asiakaspalvelu ratkaisi asian kuitenkin nopeasti ja ammattimaisesti.
Aion ehdottomasti tehdä ostoksia Abelstedtissä uudelleen ja suosittelen sitä muillekin.

5 tähden arvostelu

Louise

Todella kaunis sormus. Sopii täydellisesti kokoon.

5 tähden arvostelu

Kit Langberg

Nopea toimitus ja mukava pakkaus.

5 tähden arvostelu

Meeta

Hyvä tuote, hyvä hinta ja nopea toimitus.

5 tähden arvostelu

HANS MALSKÆR

Rakastan kaikkia Abelstedtin kauniita tuotteita. Heidän palvelunsa ja toimituksensa on NIIN täydellistä, ja suosittelen heitä kaikille, ja aion aina tehdä siellä ostoksia. Toivon, että kaikki kokeilevat ostoksia siellä, Abelstedt on aivan mahtava.

5 tähden arvostelu

Hanne Bassøe

Toinen hyvä ostos Abelstedtiltä. AINA TYYTYVÄINEN.

5 tähden arvostelu

Britta Christensen

Hieno sormus, hyvä palvelu.

5 tähden arvostelu

Juho N.

25 vuoden aikana en ole koskaan kokenut parempaa palvelua kuin mitä Abelstedt on tarjonnut sulhaselleni ja minulle! Tämä ei ole läheskään viimeinen kerta, kun teemme täällä ostoksia!

He ovat vastanneet nopeasti ja tarkasti ennen ostoa, sen aikana ja sen jälkeen. Tuotteet ovat yleviä ja laadukkaita. Kaiken kaikkiaan 12/10 kokemus täältä.

5 tähden arvostelu

Therese S

Så himla nöjd. Så bra kundservice, rekommenderar verkligen ❤️

5 tähden arvostelu

Anne Marie Lundshøj petersen

Tilasin kaulakorun 1000 DKK lahjaksi tyttärelleni. Ensin minulle kerrottiin, että korut olivat matkalla, ja Abelstedt nosti rahat tililtäni. Muutamaa päivää myöhemmin sain heiltä sähköpostia, jossa kerrottiin, että valitettavasti korut oli myyty loppuun ja että saisin luonnollisesti rahani takaisin, mutta olen todella surullinen tilanteesta.

Anja M. Scheel Jensen

Kauniit renkaat kuten aina

5 tähden arvostelu

Thirza Snijders

Fast delivery!

5 tähden arvostelu

Karen-Kaye Limbos

Todella hyvä rengas ja hyvä palvelu. 😍

5 tähden arvostelu

Sarah Jakobsen Jakobsen

”Saamani korut ovat todella hienoja. Hyvä laatu ja kaikki. Erittäin kauniita koruja! Olen täysin rakastunut niihin! Kesti yhden päivän ja sitten tilaamani tuotteet saapuivat, mutta mielestäni oli hieman valitettavaa, että maksat liikaa postikuluista, koska valitsin, että tuotteet lähetetään kotiin, enkä noutaa, mutta paketti päätyi pakettikauppaan. Luulen, että kyseessä on voinut olla teidän tai kuljetusyhtiön virhe. Minusta se oli hieman valitettavaa. Toivottavasti seuraavalla kerralla saan tavarani kotiovelleni. Mutta kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen koruihin.”

Gietandjelie Abdoel

Todella kauniita koruja. Siististi pakattu ja toimitettu nopeasti. Aion ehdottomasti tilata lisää koruja myymälänne kautta.
Kiitos Julie kauniista kokoelmastasi.

5 tähden arvostelu

Ken

Erinomaista palvelua ja myös henkilökohtaista. Sain erittäin hyvän asiakastuen pidentämään tavaroideni palautusta 2 kuukaudella, jotta tyttöni voi antaa palautetta.
Pakkaus on aivan ihana. Tulen ehdottomasti takaisin

5 tähden arvostelu

Muniira

Paras!!!!

5 tähden arvostelu

Therese Ejenstam

Jag älskar designen, The sparkling och jag känner mig elegant

5 tähden arvostelu

Elin gaarder jensen

”Erittäin hienoa, koska ostan teiltä koruja ensimmäistä kertaa. 👌💍♥️ Joten ei voi sanoa paljon muuta juuri nyt.”.”

5 tähden arvostelu

Preben Simonsen

”Fantastinen yritys!

Kauniita koruja laadukkaita ja kohtuulliseen hintaan
Nopea toimitus (1-2 päivää)
Super asiakaspalvelu
Tilaan nyt kolmatta kertaa koruja Abelstedtiltä ja joka kerta olen positiivisesti yllättynyt heidän palvelustaan ja tuotteistaan!

Lämmin suositus minulta.”

5 tähden arvostelu

Gietandjelie Abdoel

Todella kauniita koruja. Siististi pakattu ja toimitettu nopeasti. Aion ehdottomasti tilata lisää koruja myymälänne kautta.
Kiitos Julie kauniista kokoelmastasi.

5 tähden arvostelu

Nopea ja varma toimitus

Abelstedt tiimi pakkaa ja lähettää korusi, jotta sinulla on ne turvassa:

Suomi:2-4 arkipäivää
Euroopassa:
 2-4 arkipäivää
Yhdysvallat & Kanada: 3-5 arkipäivää
Muu maailma: 5-7 arkipäivää

Palauta 30 päivän sisällä – ei kysymyksiä!

Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että haluat palauttaa osan uusista Abelstedt-tuotteistasi, voit palauttaa käyttämättömät tuotteet 30 päivän kuluessa. Tarkista palautussivumme saadaksesi lisätietoja.

Arvostamme yksityisyyttäsi

Käytämme tällä sivustolla evästeitä mukauttaaksemme käyttökokemustasi ja analysoidaksemme liikennettämme. Napsauttamalla "Hyväksyn" hyväksyt kaikkien evästeiden käytön.

Julie Abelstedt
Voita 500 € koruja
Annan joka kuukausi ostosmatkan onnekkaalle Abelstedt Clubin jäsenelle. Rekisteröidy alla ja osallistu kuukausittaiseen kilpailuun.
Löydä sormuksen koko
Koko Sisähalkaisija (mm) Sisäympärysmitta (mm) US koko UK koko
XXXS 16.3 52 6 L
XXS 17.0 54 7 N
XS 18.0 57 8 P
S 18.8 60 9 R
M 19.6 62 10 T
L 20.4 65 11 V
XL 21.2 67 12 X
XXL 21.8 70 13 Z
Miten mitata

Nauhamenetelmä

1. Ota mukaan mittanauha, naru tai paperiliuska.

2. Kiedo se sen sormen ympärille, jossa käytät sormusta – jos olet luomassa sormuspinoa, mieti, mihin kohtaan sormusta sormessasi sormus istuu – ja merkitse kynällä, mihin se liittyy.

3. Aseta naru tai paperiliuska tasaiselle alustalle ja mittaa pituus viivoittimella merkkiin asti. Käytä yllä olevaa taulukkoa sovittaaksesi mitat lähimpään Abelstedtin sormuskokoon.

Measure finger for ring size

Mittaa olemassa oleva rengas

1. Valitse sormus, joka sopii jo valmiiksi hyvin sormeen.

2. Mittaa renkaan sisähalkaisija millimetreinä (mm).

3. Käytä yllä olevaa mittataulukkoa sovittaaksesi sormuksesi koon lähimpään Abelstedt-kokoon millimetreinä.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedtin lahjavinkit

  • Jos olet kokojen välillä, valitse suurempi koko, jos sormus on leveä, ja pienempi koko, jos sormus on kapea.
  • Kokotaulukon kahden seuraavan koon välillä ei ole suurta eroa. Jos olet epävarma, kuuntele vaistoasi. Voit aina vaihtaa koon helpon palautusprosessimme kautta.

Palveluksessanne

Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan. Keskustele kanssamme suorassa lähetyksessä tai lähetä meille sähköpostia.

Löydä sormuksen koko
Koko Sisähalkaisija (mm) Sisäympärysmitta (mm) US koko UK koko
XXS 15.3 48 4.5 I
XS 15.9 50 5.5 K
S 16.5 52 6 L
M 17.3 54 7 N
L 17.7 56 7.5 O
XL 18.5 58 8.5 Q
XXL 19.1 60 9 S
Miten mitata

Nauhamenetelmä

1. Ota mukaan mittanauha, naru tai paperiliuska.

2. Kiedo se sen sormen ympärille, jossa käytät sormusta – jos olet luomassa sormuspinoa, mieti, mihin kohtaan sormusta sormessasi sormus istuu – ja merkitse kynällä, mihin se liittyy.

3. Aseta naru tai paperiliuska tasaiselle alustalle ja mittaa pituus viivoittimella merkkiin asti. Käytä yllä olevaa taulukkoa sovittaaksesi mitat lähimpään Abelstedtin sormuskokoon.

Measure finger for ring size

Mittaa olemassa oleva rengas

1. Valitse sormus, joka sopii jo valmiiksi hyvin sormeen.

2. Mittaa renkaan sisähalkaisija millimetreinä (mm).

3. Käytä yllä olevaa mittataulukkoa sovittaaksesi sormuksesi koon lähimpään Abelstedt-kokoon millimetreinä.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedtin lahjavinkit

  • Jos olet kokojen välillä, valitse suurempi koko, jos sormus on leveä, ja pienempi koko, jos sormus on kapea.
  • Kokotaulukon kahden seuraavan koon välillä ei ole suurta eroa. Jos olet epävarma, kuuntele vaistoasi. Voit aina vaihtaa koon helpon palautusprosessimme kautta.

Palveluksessanne

Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan. Keskustele kanssamme suorassa lähetyksessä tai lähetä meille sähköpostia.

Jäät paitsi
Black Friday
30% ALUS KAIKESTA
Tilaa, jotta pääset alkuun myyntiin.
Kiitos!
Sinulla on nyt ennakkokäyttöoikeus.
Kopioi alla oleva alennuskoodi ja saat 30% alennuksen koko myymälästä!
BF100
black friday banner
Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi
Hanki uusia kokoelmia, tyyliinspiraatiota, eksklusiivisia ennakkojulkaisuja ja paljon muuta.

10% alennus ensimmäisestä ostoksestasi - ei vähimmäissummaa
Kiitos, että olet osa korumaailmaamme!
Kopioi alla oleva alennuskoodi ja saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.
105ABEC