30 päivän palautusoikeus

2-4 päivän toimitus - näe vaihtoehdot

Helppo palautus ja vaihto

Lopullinen opas kihlasormuksiin

Kihlasormuksen ostaminen voi olla pelottava tehtävä. Tässä lopullisessa kihlasormusten oppaassa käyn läpi kaiken, mitä sinun on tiedettävä, ennen kuin ostat hänelle täydellisen sormuksen.
Julie Abelstedt
Abelstedtin perustaja

Nimeni on Julie Abelstedt, ja olen Abelstedtin perustaja. Olen ollut korualalla yli 7 vuotta ja olen ohjannut ja suunnitellut kihlasormuksia yli 100 pariskunnalle – edullisesta korkeaan hintaluokkaan.

Jos aiot kosia parempaa puoliskoasi, sinun kannattaa lukea tämä kirjoittamani perimmäinen opas kokonaisuudessaan. Mielestäni on tärkeää, että opit hieman kihlasormuksista, ennen kuin lähdet ostamaan niitä, sillä muuten sinulle voi jäädä kallis ja harmillinen kokemus, jos päädyt ostamaan liian kalliin, saat vääränlaisen tai koet, että muotoilu on ollut pitkällä aikavälillä väärä valinta. Olen itse hiljattain mennyt naimisiin, joten yritän kirjoittaa henkilökohtaisia mielipiteitäni siitä, mitä kannattaa pitää mielessä ennen kihlasormuksen ostamista. Tässä oppaassa selitän, mitkä eri metallit sinun tulisi tuntea ja mitä jalokiviä voit valita, jos timantti on liian kallis. Jos keskikivi on klassinen timantti, tarkastelen tietenkin myös neljää C-kategoriaa, joita käytetään timantin laadun luokittelussa.

Kihlasormukset ovat pysyviä merkkejä rakkaudesta. Näin on ollut satoja vuosia. Kihlasormukset ilmentävät kestävää toveruutta, rakkautta ja yhteenkuuluvuutta ihmisten välillä. Vaikka tämä perinne on satoja vuosia vanha, siitä ovat pitäneet kiinni sekä miehet että naiset. Kihlasormus yhdistää parit ja osoittaa muille, että he kuuluvat yhteen rakkauden nimissä.

Mielestäni on 13 tekijää, jotka on tärkeää tietää ennen kihlasormuksen ostamista. Hyppäämme siihen.

Osta kihlasormus ajoissa

Ellei sinulla satu olemaan sormusta, joka lojuu ympäriinsä tai jonka olet ehkä perinyt ja jonka aiot luovuttaa eteenpäin, varaa runsaasti aikaa oikean sormuksen löytämiseen ja sovittamiseen ennen kuin ehdotat. Suosittelen aina, että aloitat ostamisen 2-3 kuukautta ennen kuin aiot tehdä ehdotuksen.

Monet valitsevat sormuksen, joka on suunniteltu ja valmistettu täysin yksilöllisesti heille. Se voi johtua joko siitä, että olet huomannut, että kumppanisi on tallentanut kuvia tietyntyyppisestä sormuksesta, jota et vain löydä mistään. Se voi johtua siitä, että pidät romanttisimpana sitä, että sormus on uniikki. Koska ainutlaatuinen ja käsintehty kihlasormus vaatii ylimääräistä työtä, sen valmistaminen kestää myös kauemmin kuin varastoidun kihlasormuksen tilaaminen. Jos haluat varmistaa, että saat kihlasormuksesi ajoissa, keskustele suunnittelijan kanssa hyvissä ajoin. Kuten mainittu, hyvä nyrkkisääntö on aloittaa prosessi 2-3 kuukautta etukäteen, jolloin sinulla on runsaasti aikaa.

Minkä muotoinen keskikiven pitäisi olla kihlasormuksessa?

Jos kumppanisi tallentaa kuvia ja linkkejä tietystä timantin muodosta etkä tiedä, mitä timantin muoto tarkoittaa, se voi johtaa siihen, että teet lopulta väärän ostoksen. Timanttien muotoja on monia, ja tieto siitä, että esimerkiksi ”round cut” viittaa timanttisormuksen keskikiven pyöreään muotoon, voi olla hieman hämmentävää. Alla näet erityyppiset keskuskivet suosion mukaan järjestettynä.

Timantin muodot

Suosituin muoto on ”round cut” eli pyöreä keskikivi. Se on myös kaikkein klassisin, ja sitä käytetään usein pienille timanteille, jotka ympäröivät keskuskiveä halossa. Jos parempi puoliskosi on kuitenkin enemmän kiinnostunut jostain ainutlaatuisesta, valitse jokin muista epätavallisemmista ja erikoisemmista timanttimuodoista.

Löydä hänen oikea rengaskoko

Kun lähdet ostamaan kihlasormusta kumppanillesi, on erittäin tärkeää tietää hänen sormensa koko! Yleensä kihlasormus on asetettava vasempaan sormiisi, joten tämä koko sinun on tiedettävä (kyllä, oikean ja vasemman sormen koossa voi olla eroja).

Paras tapa saada selville hänen sormuskokonsa on kysyä häneltä – tai vielä parempi, pyytää häntä mittauttamaan se tarkasti korumestarilla, jos hän itse on epävarma.

Jos kuitenkin haluat olla huomaamaton, voit myös yrittää mitata yhden hänen nykyisistä sormuksistaan sisähalkaisijan. On kuitenkin tärkeää, että mittaat erittäin tarkasti, sillä jo puolen millimetrin ero voi olla huomattava. Monet koruliikkeet lainaavat myös kokomittareita, jotka voit viedä kotiin mittaamaan hänen kokonsa tarkasti.

Toinen vinkki on pyytää apua ystäviltä ja perheeltä. Voi hyvinkin olla, että he tietävät hänen sormuskokonsa. Voit myös katsoa, mikä sormus hänellä on vasemmassa sormessormessaan, lainata sitä ja mitata sen koruliikkeessä. Tässä tapauksessa on kuitenkin erittäin tärkeää, että sormuksen leveys on suunnilleen sama kuin ostettavan sormuksen leveys. Leveä sormus voi tuntua kooltaan hieman pienemmältä kuin ohut sormus.

Minulla on aina tapana tehdä asiakkaamme tietoisiksi tästä, sillä monet naiset valitsevat yhden koon pienemmän, jos heillä on ohut kihlasormus, jossa on raskas kruunu, sillä mikään ei ole pahempaa kuin sormus, joka pyörii, koska raskas kruunu laskeutuu alaspäin ja istuu sormen sivulla. Abelstedtillä on kokoja koosta 46 kokoon 69. Suosituimmat koot ovat 50, 52 ja 54.

Olen tehnyt koko-oppaan, jonka voit tulostaa, jotta voit mitata hänen kokonsa, jos sinulla ei ole mahdollisuutta kysyä hänen perheeltään neuvoa tai käydä kurkistamassa korumyyjän ohi. Voit tarkistaa kokooppaan täältä.

Voit myös tilata ilmaisen sormusmittauksen täältä, mutta se edellyttää, että lainaat hänen sormeaan.

Aseta budjetti kihlasormusta varten

Yksi virhe, jonka monet ihmiset tekevät kihlasormusta ostaessaan, on ylittää budjettinsa ja katua ostosta – tai pahempaa, joutua ikävään taloudelliseen tilanteeseen, koska he eivät ole alun perin asettaneet budjettia. Perustin Abelstedtin juuri tästä syystä, koska minusta tuntui, että oli puutetta kihlasormuksista, joita ei ollut saatavilla vain niille, joiden budjetti ei ollut yli 8000 dollaria.

Ei ole olemassa oikeaa tai väärää summaa, jonka voisi käyttää kihlasormukseen. Nämä kolme tekijää vaikuttavat asiaan:

 • Budjettisi ja taloudellinen tilanteesi
 • Kumppanisi odotukset
 • Sormuksen merkitys

Kihlasormus on henkilökohtainen asia parille, jonka rakkautta se symboloi. Pelkästään tästä syystä on mahdotonta määritellä tiettyä lukua siitä, mitä sen pitäisi maksaa. Yritä vain löytää sormus, johon sinulla on varaa ja josta tiedät, että kumppanisi arvostaa sitä.

Etsi hyvä ja luotettava koruja jälleenmyyjä

Kun ostat kihlasormuksen, on tärkeää, että valitset korukaupan, jossa on tietysti haluamasi valikoima, mutta on myös tärkeää, että löydät henkilön, joka tarjoaa hyvää ja henkilökohtaista palvelua sekä ennen ostoa että sen jälkeen. Monet ihmiset ajattelevat, että on parasta mennä fyysiseen myymälään ollakseen varmoja hyvästä palvelusta, mutta itse asiassa huomaan, että useimmat ihmiset pettyivät, koska he löytävät paljon halvemman hinnan vastaavasta sormuksesta netistä jälkikäteen. Jos olet epävarma siitä, tarjoaako tuleva korujen jälleenmyyjä hyvää palvelua, suosittelen, että otat heihin yhteyttä ennen ostoa, jotta näet, kuinka nopeasti he vastaavat ja kuinka paljon aikaa heillä menee aikaa vastata kysymyksiisi.

Meillä Abelstedtillä on kokemusta ja koulutusta, joiden avulla voimme auttaa asiakkaitamme kunnolla kihlasormuksen suunnitteluprosessissa ja selittää selkeästi eri tekijät, jotka vaikuttavat täydellisen kihlasormuksen löytämiseen. Huolehdin useimmista asiakkaista, kun on kyse timanttikokoelmastamme ostamisesta. Pidän henkilökohtaisesta huolenpidosta jokaisesta asiakkaasta, sillä usein löydämme henkilökohtaisemman ja paremman ratkaisun kihlasormukseen. Olen aina läsnä ja saan henkilökohtaista apua jokaisen ostoksen jälkeen.

Minkälainen on parempi puoliskosi?

Kun valitset hänen kihlasormuksensa ulkoasua, on tärkeää, että valitset mallin, joka sopii kumppanisi tyyppiseen tyttöön. Haluaisiko kumppanisi mieluummin hyvin naisellisen ”prinsessan ilmeen”? Vai pitääkö hän enemmän yksinkertaisesta urheilullisesta lookista? Jos kyseessä on jälkimmäinen, hän ei luultavasti pidä ylellisestä lookista, jossa on paljon timantteja ja jalokiviä. Yritä tarvittaessa käydä läpi hänen korurasiansa ja katso, mitä hänellä on ja mikä sopii hyvin.

Minkä väristä kultaa kihlasormuksen pitäisi olla?

Tässä yhteydessä varmaan myös hiippailisin hänen korurasiaansa nähdäkseni, minkä värisiä koruja hän yleensä käyttää. Onko hän enimmäkseen lämpimän keltaisen kullan kannalla vai onko suurin osa hänen koruistaan kylmää valkokultaa tai hopeaa? Voi myös olla, että hän rakastaa ruusukultaa? Sinun kannattaa valita väri, joka sopii parhaiten yhteen hänen muiden korujensa kanssa.

Itse suosittelen aina valkokultaista sormusta, sillä kirkas väri sopii hyvin valkoiseen jalokiveen. Kulta ei korosta timantteja tai muita jalokiviä kovin hyvin. Mutta jos sinulla on sormus, jossa suurin osa sormuksesta ei ole täynnä kiviä, keltakulta on tietenkin myös erittäin kaunis.

Minkä karaatin kultaa kannattaa valita kihlasormukseen?

Kihlasormus valmistetaan useimmiten kullasta, mutta sen ei välttämättä tarvitse olla kullanvärinen – se voi olla myös valkokultaa tai ruusukultaa.

Voit usein valita 9-10 karaatin, 14 karaatin ja 18 karaatin valkokullan välillä. 14 karaatin kulta on vähemmän puhdasta kuin 18 karaatin kulta, mutta 14 karaatin kulta voi olla kestävämpää kuin 18 karaatin valkokulta. Mitä puhtaampaa kulta on, sitä pehmeämpää siitä tulee. Siksi ei välttämättä ole paras valinta valita korkeaa karaattia, jos haluat sormuksen olevan kestävämpi. Karatilla on myös jotain sanottavaa kullan väristä. Jos valitset korkean karaatin, keltainen väri näyttää kultaisemmalta ja tummemmalta. Alla olevassa kuvassa näet esimerkkejä eri sävyistä.

Valitse kihlasormus, joka on ainutlaatuinen ja jolla on luonnetta

Vaikka paras ystäväsi olisi valinnut erittäin kauniin sormuksen, sinun ei pitäisi koskaan valita jotain, joka näyttää siltä tai muistuttaa sitä. Sormuksen tulisi kuvastaa kumppanisi ja sinun ainutlaatuista suhdettasi, ja sen tulisi siksi olla myös ainutlaatuinen. Kukaan tyttö ei halua samaa kihlasormusta kuin lähin ystävänsä. Yritä valita sormus, joka on henkilökohtainen ja kertoo tarinan teistä pariskuntana.

Katso hänen kättään

Kädet ovat erilaiset, ja vaikka kumppanisi olisi siro, hänen sormensa voivat hyvinkin olla suuret, jos hänellä on vahva ruumiinrakenne. Saattaa olla hyvä ajatus tarkastella asiaa, sillä yleensä sanotaan, että ohut ja hieno käsi on kauniimpi ohuen sormuksen kanssa, kun taas isompi käsi näyttää kauniimmalta sormuksen kanssa, jossa on hieman täyteläisyyttä.

Jos hänellä on leveät sormet, suosittelen, että valitset sormuksen, jossa on kaksinkertainen halo, koska tämä on esimerkki sormuksesta, jossa on täyteläisyyttä ilman, että räjäytät budjetin:

Jos hänellä on pieni käsi, solitaire-sormus voi olla hyvä valinta, koska se on yksinkertainen, kaunis ja pieni:

Valitse sormuksen koko, joka (lähes) sopii

Pidä mielessä, että tämä sormus seuraa häntä monta vuotta. Siksi kokoa valitessa on hyvä katsoa tulevaisuuteen. Suosittelen, ettet valitse sormusta, joka istuu liian tiukasti sormeen. Ei haittaa, jos sormelle jää hieman tilaa laajentua. Voi olla, että hänen kätensä kasvaa vuosien mittaan (kuten useimmilla ihmisillä) tai että hän tulee raskaaksi ja saa siksi suuremman koon.

Tunne neljä C:tä

Jos olet varma, että haluat timantin keskuskiveksi, on tärkeää, että tunnet timanttien neljä C-luokkaa, jotka ovat timanttien laatuluokituksia. Tässä on lyhyt katsaus:

Poikki: Timantin hiomisen laatu, joka vaikuttaa siihen, miten timantti vangitsee valoa.

Väri: Luokitus siitä, kuinka väritön valkoinen timantti on.

Selkeys: Arvio siitä, kuinka virheetön timantti on sekä sisältä että ulkoa.

Karaatti: Painomitta, jonka avulla voit arvioida, kuinka suuri timantti on.

Minun suositukseni timantin laadusta

Vaikka jokainen näistä neljästä C:stä on tärkeä, koruasiantuntijat ja minä itse suosittelemme yleensä, että timanttia valittaessa etusijalle asetetaan hionta. Jos timantti on huonolaatuinen, se ei heijasta valoa hyvin, mikä saa sen näyttämään tylsältä ja likaiselta. SI1, G-H on keskiverto, hyvälaatuinen ja hyvä valinta timanttiostoksille. Suosittelen yleensä näitä ominaisuuksia. Jos haluat sormuksen, jossa on paljon pieniä timantteja, en ikinä valitsisi SI1-kokoluokkaa, koska timantin laatu ei näy siinä samalla tavalla kuin isossa timantissa.

Tässä ovat eri timanttilaadut, joita voin suositella:

Selkeys: SI1

SI1 tarkoittaa, että timantissa on pieniä sulkeumia. Se voi olla pieniä täpliä, jotka eivät näy paljain silmin. Itse asiassa SI1 on asteikon paras puhtausluokka, jossa on sulkeumia. Ne eivät siis näy silmälle riippumatta siitä, mistä kulmasta timanttia tarkastellaan. SI1-luokan timantissa olevien sulkeumien tai puutteiden havaitsemiseksi on käytettävä mikroskooppia tai 10-kertaista suurennuslasia. Sulkeumat ovat niin pieniä (mikä on tietenkin hyvä asia).

Kaikissa timanteissa, joiden puhtausluokitus on alle SI1 (eli SI2, I1, I2 ja I3), on virheitä, jotka näkyvät selvästi ylhäältä tai sivulta.

Saat siis kauniin timantin, jossa sulkeumat ovat hyvin piilossa, edulliseen hintaan, jos valitset SI1-hinnan. Voit mennä paljon korkeampaan kirkkauteen (kuten FL, IF, VVS1, VVS2, VS1, VS2), mutta paljain silmin et näe näissä kivissä suurta eroa. Vain mikroskoopilla voit nähdä eron, mutta rehellisesti sanottuna, kuinka usein näet timanttiasi mikroskoopilla?

Tämä tekee SI1-timantista niin suositun valinnan, ja se on selvästi syy, miksi valitsisin SI1-timantin.

Väri: G tai H

Katsotaanpa väriä, koska sillä on tietenkin myös merkitystä. G-H-värialue tarkoittaa, että timanttia pidetään ”hienona valkoisena” timanttina. Molemmat ovat kuitenkin täysin hyviä ostettavia. Molemmat värit ovat värittömyyden korkealla asteikolla, mutta eivät aivan huipulla.

G- tai H-värinen timantti näyttää melko valkoiselta (mutta sitä pidetään luonnonvalkoisena). Useimmat ihmiset eivät näe eroa G- tai H- ja asteikon korkeamman värin välillä. D-, E- tai F-väriset timantit ovat värittömän asteikon korkeimpia. Värittömät D, E ja F ovat kauniita, mutta ne ovat myös paljon kalliimpia. Ja koska useimmat ihmiset eivät tiedä eroa ”hienon valkoisen” timantin ja ”puhtaan valkoisen” (D, E ja F) timantin välillä, miksi käyttää siihen ylimääräistä rahaa?

Voit myös valita asteikon alemman värin, kuten I, J, K, L ja M, mutta silloin timantit alkavat saada keltaisen sävyn, eikä se ole yhtä kaunis kuin hieno valkoinen (vaikka jotkut rakastavatkin sitä lämpöä, jota se voi lisätä timanttiin).

Pidä siis kiinni valkoisesta timantista, jonka väri on G tai H, niin se näyttää kirkkaammalta ja valkoisemmalta.

Laatu ja hinta

Puhtaus, väri ja hinta tekevät tietenkin SI1, G-H -laatuisista timanteista markkinoiden suosituimmat. Nämä ovat molemmat hienoja ominaisuuksia, joiden vuoksi sinun ei myöskään tarvitse tyhjentää pankkitiliäsi. Jos haluat käyttää ylimääräistä rahaa timanttiin, on parempi ottaa askel ylöspäin koon ja karaatin suhteen.

Tarvitseeko ostamani timantti sertifikaatin?

Jos ostat suuremman timantin, varmista aina, että sinulla on sertifikaatti. Suosittelen aina valitsemaan timantin, joka on GIA-sertifioitu. GIA-sertifikaatteja käytetään yleisesti koruteollisuudessa viittaamaan timantteihin, jotka ovat läpäisseet GIA:n tiukan luokitusprosessin. Kyseessä on siis timantissa oleva sertifikaatti, joka takaa, että SI1, G-H -timantti on todellakin SI1, G-H -timantti.

Selaa Abelstedtin kihlasormuksia löytääksesi sormuksen, joka sopii sinun ja kumppanisi mieltymyksiin. Mallistossamme on laaja valikoima tyylejä, joista voit valita – sekä halpoja kihlasormuksia että räätälöityjä kihlasormuksia. Näin sinulla on mahdollisuus löytää tai suunnitella täydellinen sormus itsellesi tai kumppanillesi suunnittelutiimimme avulla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kihlasormuksista

Kummassa kädessä kihlasormusta tulisi käyttää?

Kihlasormusta tulisi käyttää vasemman käden sormussormessa. Tämä on syytä pitää mielessä kokoa valittaessa, sillä oikea ja vasen sormi eivät yleensä ole täsmälleen samankokoisia.

Länsimaissa perinne kihlasormuksen pitämisestä neljännessä sormessa eli sormussormessa juontaa juurensa Rooman valtakuntaan asti. He uskoivat, että tässä sormessa oli suoni, joka kulkee suoraan sydämeen, ja siksi sitä kutsutaan ”Vena Amoris”, joka tarkoittaa ”rakkauden suonta”. Koska sydän on tunteiden keskipiste, sormus sormen katsottiin olevan paras sormi kihlasormuksen kantamiseen.

Voinko korjauttaa sormuksen koon, jos kihlasormus ei sovi?

Tässä yhteydessä on tärkeää, että teet oikean valinnan ensimmäisellä kerralla – tai ainakin niin lähellä kuin mahdollista! Jos ostat joko liian suuren tai liian pienen sormuksen, useimmat kultasepänliikkeet voivat säätää sen kokoa. Se maksaa yleensä noin 70 dollaria ja kestää noin 10 päivää, kun hyvä koruntekijä korjaa sen. Ongelmana tässä on se, että monet kihlasormukset voivat muuttua hieman hauraammiksi, kun niiden kokoa muutetaan. Kun kihlasormusta pienennetään, sormuksen pohjasta leikataan pieni pala pois, jonka jälkeen sormus puristetaan yhteen ja hitsataan. Et näe, että sormusta on pienennetty, mutta se voi vaikuttaa sormuksen pihteihin, jos kihlasormuksessa on monta kiveä. Kun kihlasormusta puristetaan yhteen, sormuksen kutakin kiveä pitävät pihtejä voivat liikkua. Tämä voi aiheuttaa timanttien häviämisen ajan myötä. Näin ei tietenkään yleensä tapahdu, mutta on tärkeää, että tiedät riskit ennen kihlasormuksen koon muuttamista.

Kun lainaat yhtä hänen nykyisistä sormuksistaan, varmista, että se on sellainen, jota hän käyttää samassa sormessa kuin uutta sormusta, jonka aiot ostaa. Tässä pienessä oppaassa annan sinulle neuvoja ja opastusta siihen, miten löydät hänen kokonsa kotona.

Voinko ostaa hopeisen kihlasormuksen?

Voit helposti tehdä kosinnasta ikimuistoisen hetken antamalla hänelle kauniin hopeasormuksen, jota hän vaalii ikuisesti, mutta joka ei ole maksanut paljon. Hopeinen kihlasormus ei varmasti ole huono valinta, kun se on niin kimalteleva. Monet ihmiset päättävät nykyään ostaa halvemman kihlasormuksen. Syitä voi olla monia. Joissakin tapauksissa pariskunta käyttää rahat mieluummin parempaan häämatkaan tai suurempiin häihin. Toisissa tapauksissa hopeista kihlasormusta käytetään sijaissormuksena oikeilla timanteilla varustetun valkokultaisen sormuksen sijasta. Sinun kannattaa aina valita sellainen sormus, joka merkitsee sinulle jotain, hinnasta ja muotoilusta riippumatta. Hopeasormus voi tehdä sen helposti.

Pitäisikö minun ostaa kihlasormus netistä ja onko se halvempaa?

Useimmissa tapauksissa kihlasormukset ovat verkossa 30-40 prosenttia halvempia kuin fyysisissä korukaupoissa. Koska timantteja myydään ja jaetaan eri tavoin, timantit ovat halvempia verkkokauppiaille. Kun ostat kihlasormuksesi verkosta, saat sekä suuremman valikoiman konfliktivapaita timantteja että kilpailukykyiset hinnat. Me Abelstedtillä kaiverramme 10-18 karaatin kihlasormuksesi ilmaiseksi ja toimitamme sormuksesi erinomaisessa pakkauksessa.

Miksi valita Abelstedt kihlasormukseksi?

Abelstedtillä on pääsy yli 80 prosenttiin maailman hiottujen timanttien markkinoista. Tämä tarkoittaa, että voit valita juuri haluamasi timantin, jos haluat teettää mittatilaustyön. Olemme markkinajohtaja kohtuuhintaisten, sertifioitujen ja eettisesti valmistettujen timanttien alalla. Tarjoamme kattavia suunnitteluvaihtoehtoja, joiden avulla voit ostaa sormuksen, joka vastaa tarkimpia mieltymyksiäsi. Voimme valmistaa kaikenlaisia kihlasormuksia valkokullasta ja kullasta. Voit vapaasti lähettää meille sähköpostia toiveesi kanssa, ja me palaamme sinulle mahdollisimman pian ja annamme sitoumuksettoman tarjouksen hänen unelmiesi sormuksesta.

Kihlasormuksen ostaminen voi olla pitkä prosessi, ja on täysin normaalia, että tunnet olosi hieman huolestuneeksi. Tiimimme omistautuneita suunnittelijoita ja korumestareita tarjoaa sinulle henkilökohtaista asiakaspalvelua sekä ennen kihlasormuksen ostamista että sen jälkeen.

Tästä syystä Abelstedt on ylpeä voidessaan tarjota kihlasormuksia, jotka ovat erittäin laadukkaita ja tyylikkäitä.

Ostoksesi myötä saat myös seuraavat edut:

 • Elinikäinen takuu kaikille kihlasormuksille
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Ilmainen kaiverrus
 • Kaunis kääre
 • Ylimääräinen pieni lahja timanttisen kihlasormuksen oston yhteydessä.
Liity Julie Abelstedtin korumaailmaan
Uusia kokoelmia, tyyliinspiraatiota, eksklusiivisia ennakkojulkaisuja ja paljon muuta.

Uusimmat tarinat

Nopea ja varma toimitus

Abelstedt tiimi pakkaa ja lähettää korusi, jotta sinulla on ne turvassa:

Suomi:2-4 arkipäivää
Euroopassa:
 2-4 arkipäivää
Yhdysvallat & Kanada: 3-5 arkipäivää
Muu maailma: 5-7 arkipäivää

Palauta 30 päivän sisällä – ei kysymyksiä!

Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että haluat palauttaa osan uusista Abelstedt-tuotteistasi, voit palauttaa käyttämättömät tuotteet 30 päivän kuluessa. Tarkista palautussivumme saadaksesi lisätietoja.

Arvostamme yksityisyyttäsi

Käytämme tällä sivustolla evästeitä mukauttaaksemme käyttökokemustasi ja analysoidaksemme liikennettämme. Napsauttamalla "Hyväksyn" hyväksyt kaikkien evästeiden käytön.

Julie Abelstedt
Voita 500 € koruja
Annan joka kuukausi ostosmatkan onnekkaalle Abelstedt Clubin jäsenelle. Rekisteröidy alla ja osallistu kuukausittaiseen kilpailuun.
Löydä sormuksen koko
Koko Sisähalkaisija (mm) Sisäympärysmitta (mm) US koko UK koko
XXXS 16.3 52 6 L
XXS 17.0 54 7 N
XS 18.0 57 8 P
S 18.8 60 9 R
M 19.6 62 10 T
L 20.4 65 11 V
XL 21.2 67 12 X
XXL 21.8 70 13 Z
Miten mitata

Nauhamenetelmä

1. Ota mukaan mittanauha, naru tai paperiliuska.

2. Kiedo se sen sormen ympärille, jossa käytät sormusta – jos olet luomassa sormuspinoa, mieti, mihin kohtaan sormusta sormessasi sormus istuu – ja merkitse kynällä, mihin se liittyy.

3. Aseta naru tai paperiliuska tasaiselle alustalle ja mittaa pituus viivoittimella merkkiin asti. Käytä yllä olevaa taulukkoa sovittaaksesi mitat lähimpään Abelstedtin sormuskokoon.

Measure finger for ring size

Mittaa olemassa oleva rengas

1. Valitse sormus, joka sopii jo valmiiksi hyvin sormeen.

2. Mittaa renkaan sisähalkaisija millimetreinä (mm).

3. Käytä yllä olevaa mittataulukkoa sovittaaksesi sormuksesi koon lähimpään Abelstedt-kokoon millimetreinä.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedtin lahjavinkit

 • Jos olet kokojen välillä, valitse suurempi koko, jos sormus on leveä, ja pienempi koko, jos sormus on kapea.
 • Kokotaulukon kahden seuraavan koon välillä ei ole suurta eroa. Jos olet epävarma, kuuntele vaistoasi. Voit aina vaihtaa koon helpon palautusprosessimme kautta.

Palveluksessanne

Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan. Keskustele kanssamme suorassa lähetyksessä tai lähetä meille sähköpostia.

Löydä sormuksen koko
Koko Sisähalkaisija (mm) Sisäympärysmitta (mm) US koko UK koko
XXS 15.3 48 4.5 I
XS 15.9 50 5.5 K
S 16.5 52 6 L
M 17.3 54 7 N
L 17.7 56 7.5 O
XL 18.5 58 8.5 Q
XXL 19.1 60 9 S
Miten mitata

Nauhamenetelmä

1. Ota mukaan mittanauha, naru tai paperiliuska.

2. Kiedo se sen sormen ympärille, jossa käytät sormusta – jos olet luomassa sormuspinoa, mieti, mihin kohtaan sormusta sormessasi sormus istuu – ja merkitse kynällä, mihin se liittyy.

3. Aseta naru tai paperiliuska tasaiselle alustalle ja mittaa pituus viivoittimella merkkiin asti. Käytä yllä olevaa taulukkoa sovittaaksesi mitat lähimpään Abelstedtin sormuskokoon.

Measure finger for ring size

Mittaa olemassa oleva rengas

1. Valitse sormus, joka sopii jo valmiiksi hyvin sormeen.

2. Mittaa renkaan sisähalkaisija millimetreinä (mm).

3. Käytä yllä olevaa mittataulukkoa sovittaaksesi sormuksesi koon lähimpään Abelstedt-kokoon millimetreinä.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedtin lahjavinkit

 • Jos olet kokojen välillä, valitse suurempi koko, jos sormus on leveä, ja pienempi koko, jos sormus on kapea.
 • Kokotaulukon kahden seuraavan koon välillä ei ole suurta eroa. Jos olet epävarma, kuuntele vaistoasi. Voit aina vaihtaa koon helpon palautusprosessimme kautta.

Palveluksessanne

Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan. Keskustele kanssamme suorassa lähetyksessä tai lähetä meille sähköpostia.

Jäät paitsi
Black Friday
30% ALUS KAIKESTA
Tilaa, jotta pääset alkuun myyntiin.
Kiitos!
Sinulla on nyt ennakkokäyttöoikeus.
Kopioi alla oleva alennuskoodi ja saat 30% alennuksen koko myymälästä!
BF100
black friday banner
Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi
Hanki uusia kokoelmia, tyyliinspiraatiota, eksklusiivisia ennakkojulkaisuja ja paljon muuta.

10% alennus ensimmäisestä ostoksestasi - ei vähimmäissummaa
Kiitos, että olet osa korumaailmaamme!
Kopioi alla oleva alennuskoodi ja saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.
105ABEC