30 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 6 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 150 € tilauksiin -

Lue lisää

★★★★★ Trustpilot

Tietoja

Intohimomme on yllätyksen hetki

Siitä lähtien, kun Abelstedt perustettiin vuonna 2015 Kööpenhaminassa, Tanskassa, olemme tarjonneet inspiroivaa yksilöllisyyttä ja erityistä intohimoa jokaista yksityiskohtaa kohtaan. Alusta alkaen luomuksemme ovat ylittäneet asiakkaidemme odotukset joka kerta, kun he ovat avanneet ainutlaatuisen korunsa Abelstedt Blue Boxista.

Me Abelstedtillä asetamme jatkuvasti standardeja vallankumouksellisille korumalleille, jotka eroavat toisistaan paitsi ulkonäöltään myös laadultaan ja valmistustavaltaan. Näemme korut taiteena, joka on lähellä sydäntämme ja joka on ollut Abelstedtin vision ydin aina suunnittelusta ja käsityöprosessista lähtien aina siihen asti, kun koru toimitetaan käteen tai lahja Abelstedtin korun uudelle onnelliselle omistajalle.

Korut asiantuntijan käsityötaitoa käsintehtyjä laatua

Abelstedt-korut eivät ole vain kauniita, huomiota herättäviä ja ainutlaatuisia – ne on myös valmistettu vertaansa vailla olevalla laadulla. Lumoavassa korupääkaupungissa Hongkongissa sijaitsevat keskittyneet käsityöläisemme luovat ja koristelevat jokaisen korun ja asettavat Abelstedtin tunnetut valkoiset ja värilliset kristallit, timantit tai safiirit käsin. Siksi voimme sanoa varmuudella, että jokainen koru on omalla tavallaan ainutlaatuinen ja että korut kestävät vuosikymmeniä, jolloin niitä voi käyttää rakkaudella ja ihailulla. Voit lukea lisää prosessistamme kohdasta Käsityö.

Mallistosta riippuen Abelstedt korut hänelle on ylpeänä valmistettu puhtaasta hopean, kullan ja valkokullan jalometallista ja koristeltu kristalleilla, timanteilla ja safiireilla. Tutustu sormusten, kihlasormusten, vihkisormusten, rannekorujen, korvakorujen ja kaulakorujen kokoelmaan. Olemme myös hiljattain laajentaneet mallistoamme tyylikkäillä ja erittäin kestävillä miesten sormuksilla, jotka on valmistettu volframista – ihmisen tuntemasta naarmunkestävimmästä metallista. Jos etsit sormuksia pariskunnille, olemme koonneet suosituksemme parisormukset-kategoriaan.

Asiakas ensin -filosofiamme

Uskomme vakaasti, että asiakkaamme ansaitsevat fantastisen valikoiman, suorat tiedot ja legendaarisen palvelun. Olemme työskennelleet kovasti rakentaaksemme intohimoisten koruasiantuntijoiden tiimin, joka asettaa asiakkaan aina etusijalle. Pyrimme olemaan suosikkikorumerkkisi koko elämäsi ajan.

Korumme tulivat tunnetuksi lahjaksi, ja olemme ylpeitä tästä, sillä teemme parhaita lahjoja, joita voit kuvitella. Tästä syystä tiedämme, että voi olla vaikeaa löytää hänelle täydellinen koru täydellisessä hintaluokassa. Onneksi meillä on lahjaosastomme, josta löydät parhaat suosituksemme hintaluokkiin jaoteltuina. Lisäksi asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista lauantaihin keskiyöhön asti, jolloin voit keskustella kanssamme suoraan. Olemme valmiita vastaamaan mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Kysymyksiä, joita meiltä kysytään paljon – ja joihin vastaaminen on ihanaa

Olemme koonneet useimmin kysytyt kysymykset yhdelle sivulle, jotta löydät vastaukset helposti ja nopeasti, jos asiakaspalvelumme ei ole käytettävissä. Katso usein kysytyt kysymykset.

Palveluksessanne

Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan. Keskustele kanssamme suorassa lähetyksessä tai lähetä meille sähköpostia.

Vakuudelliset liiketoimet
Käytämme turvallisia salaustekniikoita asiakastietojen siirtämiseen ja vastaanottamiseen.

Palautus & vaihto

Kaikki Abelstedtissä tehdyt ostokset voidaan palauttaa tai vaihtaa 30 päivän kuluessa.

Toimitustiedot

Abelstedt-tiimi pakkaa ja lähettää korusi niin, että saat ne turvallisesti ja turvallisesti sisälle:

Yhdysvallat ja Kanada: 3-5 arkipäivää
Eurooppa: 2-4 työpäivää
Muu maailma: 5-7 työpäivää

Me tarjoamme ilmaisen toimitusvaihtoehdon kaikille yli €150 tilauksille.

Kahden vuoden takuu

Ostoksesi sisältää kahden vuoden takuun. Abelstedt on rekisteröity Tanskan jalometallivalvontaan, mikä on turvallinen tae Abelstedtin kullan ja hopean puhtaudesta ja laadusta.

Julie Abelstedt
Voita €400 lahjakortti
Arvonnan joka kuukausi ostoslahjan yhdelle onnekkaalle Abelstedt Clubin jäsenelle. Tilaa alla oleva tilaus ja osallistut automaattisesti arvontaan.
Rakkaudella, Julie Abelstedt.

Inspiraatiota

Kihlasormuksen suunnittelu

Abelstedtin maailma

Saharan ikonisen kaulakorun valmistaminen