30 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 6 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 150 € tilauksiin -

Lue lisää

★★★★★ Trustpilot

Opas timantteihin ja jalokiviin

Pyrimme varmistamaan, että jokainen prosessi sormuksen luomisessa edistää planeettamme ja ihmisten hyvinvointia. Opi kaikki tietosi timanteistamme ja jalokivistämme.

Elinikäinen palvelu

Kun ostat timanttisormuksen, sinusta tulee Abelstedtin perheen jäsen. Tarjoamme jatkuvaa luksuspalvelua, johon sisältyy sekä hoito että korjaus, jos sormuksellesi tapahtuu jotain. Tarjoamme myös täyden elinikäisen takuun. Jos sormus ei istu kunnolla sormesi ympärille, säädämme sen niin, että se sopii sinulle täydellisesti.

Entä jos haluat henkilökohtaisen kaiverruksen? Ei hätää. Otamme sinuun yhteyttä oston jälkeen, jotta saamme tietää, millaisen kaiverruksen haluaisit. Ilmainen kaiverrus seuraa kaikkia jalokivisormuksia.

Abelstedt timanttisormukset
Timanttisormukset

Valkoiset ja värilliset safiirit

Kaikki Abelstedtin safiirit tulevat Sri Lankasta, joka on kaikkien kuviteltavissa olevien väristen safiirien kotimaa ja yhteisö. Safiirit ovat yhä suositumpi keskikivivalinta kihlasormuksiin, mutta myös oikean käden sormuksiin ja cocktail-sormuksiin.

Safiirit ovat timanttien, rubiinien (joka on punainen safiiri) ja smaragdien kaltaisia jalokiviä. Kun ajattelet safiiria, ajattelet todennäköisesti tummansinistä kuninkaallista jalokiveä. Safiireja on kuitenkin sateenkaaren eri värejä, jopa valkoisia. Valkoiset safiirit ovat kaikista safiireista kalleimpia ja harvinaisimpia. Jotkut valkoiset safiirit voivat tulla kalliimmiksi kuin valkoinen timantti, jos ne ovat käsittelemättömiä.

Safiiri on valmistettu korund-nimisestä mineraalista, joka tekee siitä erittäin kovan, kestävän ja vakaan jalokiven jokapäiväiseen käyttöön. Safiirien kovuus on Mohin asteikolla yhdeksän kymmenestä, kun timantin kovuus on 10.

Safiirit lämpökäsitellään useimmiten sekä värin ja kirkkauden että yleisen ulkonäön parantamiseksi.

Sri Lanka Mining

Sri Lankassa on pitkät perinteet jalokivien, erityisesti safiirien, louhinnassa. Kaikki safiirimme louhitaan käsin perinteisin menetelmin. Sri Lanka on laajalti tunnustettu yhdeksi maailman parhaista safiirilähteistä, joista löytyy kaikkia kuviteltavissa olevia värejä. Kaikki Abelstedtin safiirit valitaan erittäin huolellisesti, ja jokainen kivi on omanlaisensa.

Kaksi safiiria ei ole samanlaisia. Siksi tutkimme jokaisen kiven erittäin huolellisesti.

Abelstedtin timantit

Kaikissa Abelstedtin kihlasormuksissa ja timanttisormuksissa on pieniä sivutimantteja. Jokainen timantti on asetettu piikkiin varmalla kädellä, jotta jokainen pieni timantti on turvallisesti ja varmasti sormuksessa.

Meillä Abelstedtillä on korkeat laatuvaatimukset, mutta myös henkilökohtaisista ja ympäristösyistä.

Jos haluat sormukseesi safiirin sijasta timantin keskelle, voimme varmasti täyttää toiveesi. Jos haluat suuren keskitimantin, käytämme vain GIA-sertifioituja timantteja varmistaaksemme, että saat täydellisen timantin. Jokaisen keskimmäisen timantin mukana tulee GIA-todistus.

Tutustu kaikkiin Abelstedt timanttisormuksiin

Kulta & valkokulta

Kaikki Abelstedtin timantti- ja safiirisormukset ovat massiivikultaa ja valkokultaa. Voit valita 10, 14 ja 18 karaatin kullan välillä.
Kaikkiin kappaleisiin kaiverretaan valitsemasi karaatti. K tarkoittaa karaattia (ei pidä sekoittaa karaattiin, jota käytetään jalokivien painon mittaamiseen). Se viittaa kullan prosenttiosuuteen seoksessa. Esimerkkinä mainittakoon, että 24 karaatin kulta on 100-prosenttisesti puhdasta, 18 karaatin kulta sisältää 75 prosenttia kultaa ja 25 prosenttia seostettuja metalleja, ja 14 karaatin kulta on 58 prosenttia kultaa ja 42 prosenttia seostettuja metalleja.

Epäiletkö, mitä valita? Seuraavassa on muutamia asioita, jotka on hyvä pitää mielessä:

Mitä alhaisempi kultakaraatti on, sitä kovempi metalli on, koska kulta on pehmeä metalli. 18 karaatin kullan keltainen sävy on syvempi kuin 14 karaatin kullan. Ja 14 karaatin valkokullassa on voimakkaampi valkoinen väri kuin 18 karaatin valkokullassa.

Koska 10 ja 14 karaatin kulta sisältää enemmän seostettuja metalleja, se kestää kulutusta paremmin kuin 18 karaatin kulta. Ja jos haluat platinaa kullan sijasta, lähetä meille sähköpostia, jotta voimme täyttää kaikki toiveesi.

Julie Abelstedt konsultointia varten

Hei! Autan sinua mielelläni valitsemaan täydellisen sormuksen jalokivikategoriastamme. Olipa kyseessä sitten erityinen vuosipäivälahja, vihkisormus, kihlasormus tai sormus “vain siksi, että”, olen valmis vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi.

Lähetä minulle sähköpostia ja lisää numerosi, jos haluat soittaa sähköpostin sijasta: julie@abelstedt.com.

Palveluksessanne

Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan. Keskustele kanssamme suorassa lähetyksessä tai lähetä meille sähköpostia.

Vakuudelliset liiketoimet
Käytämme turvallisia salaustekniikoita asiakastietojen siirtämiseen ja vastaanottamiseen.

Palautus & vaihto

Kaikki Abelstedtissä tehdyt ostokset voidaan palauttaa tai vaihtaa 30 päivän kuluessa.

Toimitustiedot

Abelstedt-tiimi pakkaa ja lähettää korusi niin, että saat ne turvallisesti ja turvallisesti sisälle:

Yhdysvallat ja Kanada: 3-5 arkipäivää
Eurooppa: 2-4 työpäivää
Muu maailma: 5-7 työpäivää

Me tarjoamme ilmaisen toimitusvaihtoehdon kaikille yli €150 tilauksille.

Kahden vuoden takuu

Ostoksesi sisältää kahden vuoden takuun. Abelstedt on rekisteröity Tanskan jalometallivalvontaan, mikä on turvallinen tae Abelstedtin kullan ja hopean puhtaudesta ja laadusta.

Julie Abelstedt
Voita €400 lahjakortti
Arvonnan joka kuukausi ostoslahjan yhdelle onnekkaalle Abelstedt Clubin jäsenelle. Tilaa alla oleva tilaus ja osallistut automaattisesti arvontaan.
Rakkaudella, Julie Abelstedt.

Inspiraatiota

Kihlasormuksen suunnittelu

Abelstedtin maailma

Saharan ikonisen kaulakorun valmistaminen