30 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 6 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 150 € tilauksiin -

Lue lisää

★★★★★ Trustpilot

Hääsormukset

Löydä yhteensopivat vihkisormukset naisille ja miehille, jotka edustavat kauniisti rakkauden ainutlaatuista sidettä. Meillä on paras valikoima Abelstedtissä.

Wedding rings
/
/
/
Hääsormukset
Suodata:
Kokoelmat
Materiaalit
Kivet
Hinta
Lajittele:
Kaiverrettava
Kulta
1.0001.400
Kaiverrettava
Valkoinen kulta
1.0001.400
Lopullinen rakkauden julistus, jaettu maagisessa ja elämää muuttavassa hetkessä kahden ihmisen välillä. Meillä on selkäsi.
Kaiverrettava
Valkoinen kulta
1.7502.150
Kaiverrettava
Valkoinen kulta
1.3001.700
Kaiverrettava
Kulta
9001.400
Kaiverrettava
Valkoinen kulta
9001.400

Löydä täydellinen rakkautesi symboli Abelstedtin vihkisormuksella. Tarjoamme molemmat erikoissuunnitellut vihkisormukset jo laajan valikoiman lisäksi. Tutustu laajaan valikoimaan ikuisuussormuksia, allianssisormuksia ja muita klassisia vihkisormuksia. Jokainen sormus on valmistettu käsin toiveidesi mukaan leveyden, syvyyden ja tyylin suhteen. Jos et löydä tarpeisiisi sopivaa sormusta, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä osoitteeseen contact@abelstedt.com ja pyydä ei-sitova tarjous juuri haluamastasi mallista.

Tässä ovat useimmin kysytyt kysymyksemme vihkisormuksen ostamisesta.

Mikä on vihkisormus?

Vihkisormus on sormus, jonka kaksi kumppania antavat toisilleen sanoessaan “kyllä” toisilleen. Tämä on hääseremoniassa, joka yleensä pidetään kirkossa, mutta voi tietysti myös tapahtua muualla.

Kuinka paljon sinun tulee kuluttaa vihkisormukseen?

Vihkisormuksen ostamisessa ei ole oikeaa tai väärää summaa. Kihlasormus on useimmissa tapauksissa sormus, johon käytetään enemmän rahaa. Mutta seuraavien kolmen tekijän pitäisi määrittää vihkisorustesi (ja myös kihlasormusten) määrä.

  • Budjettisi
  • Yleiset odotuksesi sormuksista
  • Sormusten merkitys

Vihkisormukset ovat kaksi hyvin henkilökohtaista sormusta parille, jonka rakkautta ne symboloivat. Siksi on mahdotonta liittää tarkkaa lukua siitä, mitä niiden pitäisi maksaa.

Kenen pitäisi olla vastuussa vihkisormusten ostamisesta?

Kuka on vastuussa vihkisormusten ostamisesta – morsian vai sulhanen? Useimmiten pariskunta ostaa vihkisormuksensa yhdessä. Tai he antavat toisilleen vihkisormuksen lahjaksi tai eräänlaisena yllätyksenä. Voit myös maksaa kukin oman vihkisormuksen ja ostaa sen itse.

Mistä voin ostaa halvan vihkisormuksen?

Vihkisormukset voivat maksaa jopa 20 % vähemmän verkkokoruliikkeestä ostettuna kuin perinteisestä koruliikkeestä. Verkkokorujen jälleenmyyjillä on vähemmän kiinteitä kustannuksia, vähemmän välittäjiä, ja siksi he siirtävät nämä säästöt sinulle edullisemman hinnan muodossa.

Onko kumppanisi epäkunnioitusta olla käyttämättä vihkisormustasi joka päivä?

Joillakin avioparilla ei ole vihkisormuksia ollenkaan. Niin kauan kuin siitä pariskunta on sisäisesti sopinut, se ei ole ongelma. Jos naimisissa oleva puoliso poistaa sormuksensa osoittaakseen tarkoituksella, ettei hän ole naimisissa ollessaan, avioliitossa on suurempia ongelmia ja itse sormus on niistä pienin.

Käytätkö edelleen kihlasormustasi, kun olet naimisissa?

Useimmissa länsimaissa morsiamet käyttävät kihlasormusta ja vihkisormusta yhdessä ollessaan naimisissa (molempia käytetään vasemmassa nimettömässä sormessa).

Pidätkö kihlasormusta kävellessäsi käytävällä?

Perinteisesti morsian pitää kihlasormusta vasemmassa nimettömässä sormessaan kävellessään käytävää pitkin. Vihkisormus asetetaan hänen käteensä seremonian aikana, jotta “siunattu” sormus voi olla lähellä hänen sydäntään. Vasta kun seremonia on ohi, hän laittaa vihkisormuksen kihlasormuksen viereen ja mies pukee sormuksensa samaan aikaan.

Pitäisikö sinun nukkua vihkisormus päässä?

Kehosi paino kättäsi vasten voi muuttaa sormuksen muotoa ajan myötä ja irrottaa kivet, koska piikit voivat nykiä. Tämä voi olla kallis ongelma, joten vältä mahdollinen painajainen ja jätä sormus yöpöydälle yöksi.

Pitäisikö minun ostaa hopeinen vai kultainen vihkisormus?

Voi olla vaikea päättää, haluatko vihkisormuksen hopeaa vai kultaa. Hopea pysyy yleensä yhtä kauniina kuin valkoinen kulta. Valitse siksi, mikä sormus on mielestäsi kaunein ja sopii sinulle parhaiten. Jos toisaalta haluat kultasormuksen, sinun tulee tarkastella budjettiasi. Jos sinulla on pieni budjetti, voit edullisesti valita kullatun hopeasormuksen. Sinun tulee kuitenkin olla tietoinen siitä, että pinnoitetut hopeasormukset voivat haalistua ajan myötä ja muuttua hopeaksi.

Vikisormukset valkokulta

Platina on kestävin jalometalli ja vaatii vähemmän uudelleenkiillotusta. Mutta se ei tarkoita, että sinun on kiillotettava valkokultasormus aina, kun olet käyttänyt sitä, jotta se pysyy hyvänä. Valkokulta koostuu myös rodiumpinnoitteesta, joka antaa sille puhtaan valkoisen kiillon ja parantaa kestävyyttä. Mutta se kuluu ajan myötä ja sormuksesi alkaa muuttua hieman kullaksi muutaman vuoden kuluttua, koska kullan perusväri on kultaa eikä valkokultaa.

Miltä klassinen vihkisormus näyttää?

Vihkisormusten klassiset piirteet ovat muuttaneet muotoaan 1400-luvulta lähtien. Klassinen vihkisormus voi vaihdella vintage-tyylistä luonnon inspiroimaan. Suosituin vihkisormus on kuitenkin klassinen kultasormus ilman liikaa kiviä. Ajan myötä naisen sormuksesta on kuitenkin tullut hieman ainutlaatuisempi, ja monet länsimaiden naiset valitsevat melkein aina vihkisormuksen, jossa on timantteja tai jotain muuta jalokiviä. Mies valitsee useimmiten klassisen sormuksen, kuten tämän. Nainen valitsee tavallisesti klassisen sormuksen, kuten tämän, joka on helppo asettaa yhteen kihlasormuksen kanssa.


Lue lisää
Palveluksessanne

Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan. Keskustele kanssamme suorassa lähetyksessä tai lähetä meille sähköpostia.

Vakuudelliset liiketoimet
Käytämme turvallisia salaustekniikoita asiakastietojen siirtämiseen ja vastaanottamiseen.

Palautus & vaihto

Kaikki Abelstedtissä tehdyt ostokset voidaan palauttaa tai vaihtaa 30 päivän kuluessa.

Toimitustiedot

Abelstedt-tiimi pakkaa ja lähettää korusi niin, että saat ne turvallisesti ja turvallisesti sisälle:

Yhdysvallat ja Kanada: 3-5 arkipäivää
Eurooppa: 2-4 työpäivää
Muu maailma: 5-7 työpäivää

Me tarjoamme ilmaisen toimitusvaihtoehdon kaikille yli €150 tilauksille.

Kahden vuoden takuu

Ostoksesi sisältää kahden vuoden takuun. Abelstedt on rekisteröity Tanskan jalometallivalvontaan, mikä on turvallinen tae Abelstedtin kullan ja hopean puhtaudesta ja laadusta.

Julie Abelstedt
Voita €400 lahjakortti
Arvonnan joka kuukausi ostoslahjan yhdelle onnekkaalle Abelstedt Clubin jäsenelle. Tilaa alla oleva tilaus ja osallistut automaattisesti arvontaan.
Rakkaudella, Julie Abelstedt.

Inspiraatiota

Kihlasormuksen suunnittelu

Abelstedtin maailma

Saharan ikonisen kaulakorun valmistaminen

Kokoelmat

Materiaalit

Kivet

Hintaluokka

9002 350

Kokoelmat

Materiaalit

Kivet

Hintaluokka

9002 350