30 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 6 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 150 € tilauksiin -

Lue lisää

★★★★★ Trustpilot

Käyttöehdot

Yrityksen nimi: Apelstedt ApS

Rekisterinumero: DK36537043

Tietoja maksamisesta

Perumme maksusi, kun toimitamme tilaamasi tuotteet. Työskentelemme SSL-suojatun maksujärjestelmän kanssa.

Kun teet ostoksen Abelstedtin virallisessa myymälässä, näet hintamme voimassa olevina hintoina, joihin sisältyy lähetysmaan kohdemaan arvonlisäverokanta. Asiakkaana et maksa erilaisia maksuja.

Lahjakortti

Jos olet saanut Abelstedt-lahjakortin, voit käyttää sitä kassalla tilauksen viimeistelyn yhteydessä. Jos lahjakorttisi summa kattaa pienemmän osan tuotteen hinnasta, voit maksaa loppusumman eri maksuvaihtoehdoillamme.

Lahjakorttien voimassaolo päättyy 2 vuoden kuluttua tilauspäivästä.

Palautus & vaihto

Kun haluat palauttaa tuotteen meille, sinun on otettava huomioon muutama olennainen asia.

  • Kaikki ostokset voi palauttaa 30 päivän kuluessa
  • Vain abelstedt.com-sivustolla tehdyt ostokset
  • Muista liittää ostokuitti mukaan, jos haluat saada palautuksen. Jos näin ei ole, ostos palautetaan.
  • Varmista, että lähetät pakettisi jakelussa, sillä emme noutaa paketteja postissa tai muissa paikoissa.
  • Palautuksen käsittely voi kestää jopa viikon.

Peruuttamisoikeudet

Jos kadut ostostasi, saat hyvityksen, kun olet lähettänyt tuotteen takaisin meille ja niin kauan kuin tuote ei ole vahingoittunut tai sen arvo on vähentynyt jollakin tavalla. On sinun vastuullasi tehdä turvallinen lähetys, jotta tuote ei vahingoitu. Sinun on maksettava lähetyskulut takaisin meille.

Meillä on oikeus pidättää palautus, kunnes olemme saaneet tuotteen sinulta, ellet ole esittänyt lähetystä koskevia asiakirjoja. Lue lisää toimitus- ja palautuskäytännöistämme täältä.

Jos haluat hyvityksen, muista liittää mukaan kuitti ostoksestasi sekä kaikki alkuperäiset pakkaukset, lisäosat, ilmaiset tuotteet jne. Jos näin ei ole, ostos palautetaan.

Peruuttamisoikeutta ei ole tuotteissa, jotka on valmistettu sinun mittojesi mukaan tai joissa on erityinen henkilökohtainen ote, etkä voi peruuttaa ostosta kieltäytymällä vastaanottamasta tavaroita ilmoittamatta siitä etukäteen Abelstedtille.

Jos olet saanut Abelstedtiltä hyvityssetelin ostoksiasi varten peruutusajan rikkomisen vuoksi ja haluat tämän jälkeen hyvityksen tällä setelillä tehdystä ostoksestasi, summa palautetaan setelille eikä maksukortillesi.

Henkilökohtaiset tietosi

Henkilötietojen antaminen sivuston kautta on tietosuojakäytäntömme alainen, jonka voit lukea täältä.

Abelstedt lähettää kaikille asiakkaille sähköpostitse lyhyet kutsut, joiden avulla he voivat tarkastella tilaustaan/tuotettaan abelstedt.com-sivustolla. Ostoksilla abelstedt.com-sivustolla annat suostumuksesi tämän kutsun vastaanottamiseen.

Valitukset ja takuu

Kantelun voi lähettää Euroopan komission valitusportaalin kautta. Tämä on tärkeää, jos olet kuluttaja Tanskan lisäksi myös jostain muusta EU-maasta. Voit lähettää valituksen täällä: https://ec.europa.eu/odr. Jos haluat lähettää valituksen, sinun on ilmoitettava sähköpostiosoitteemme contact@abelstedt.com.

Jos Abelstedt-korusi on rikki, sinun on mentävä liikkeeseen, josta ostit korun, olipa se sitten verkossa tällä sivustolla tai jossakin jälleenmyyjistämme.* Jos virhe johtuu valmistusvirheestä, tuote vaihdetaan ilmaiseksi, kunhan asiakas voi esittää kuitin.

* Vaihtomahdollisuutta ei sovelleta, jos todetaan, että tuote on ollut säännöllisen kulumisen kohteena, mikä on aiheuttanut vian, tai jos tämä tapahtuu riittävän monta kertaa, kunnes tuotetta ei ole käsitelty asianmukaisesti ja että tuotteen virheellinen käsittely on aiheuttanut vian. Normaali kuluminen ei kuulu takuun piiriin.

Nämä käyttöehdot päivitettiin viimeksi 5. lokakuuta 2020.

© Abelstedt, Kaikki oikeudet pidätetään.

Ota yhteyttä Abelstedt

Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja näistä käyttöehdoista tai tästä sivustosta, ota meihin yhteyttä lähettämällä meille sähköpostia tai kirjoittamalla osoitteeseen: Abelstedt ApS, Smallegade 24, 2th, 2000 Frederiksberg, Tanska.

Palveluksessanne

Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan. Keskustele kanssamme suorassa lähetyksessä tai lähetä meille sähköpostia.

Vakuudelliset liiketoimet
Käytämme turvallisia salaustekniikoita asiakastietojen siirtämiseen ja vastaanottamiseen.

Palautus & vaihto

Kaikki Abelstedtissä tehdyt ostokset voidaan palauttaa tai vaihtaa 30 päivän kuluessa.

Toimitustiedot

Abelstedt-tiimi pakkaa ja lähettää korusi niin, että saat ne turvallisesti ja turvallisesti sisälle:

Yhdysvallat ja Kanada: 3-5 arkipäivää
Eurooppa: 2-4 työpäivää
Muu maailma: 5-7 työpäivää

Me tarjoamme ilmaisen toimitusvaihtoehdon kaikille yli €150 tilauksille.

Kahden vuoden takuu

Ostoksesi sisältää kahden vuoden takuun. Abelstedt on rekisteröity Tanskan jalometallivalvontaan, mikä on turvallinen tae Abelstedtin kullan ja hopean puhtaudesta ja laadusta.

Julie Abelstedt
Voita €400 lahjakortti
Arvonnan joka kuukausi ostoslahjan yhdelle onnekkaalle Abelstedt Clubin jäsenelle. Tilaa alla oleva tilaus ja osallistut automaattisesti arvontaan.
Rakkaudella, Julie Abelstedt.

Inspiraatiota

Kihlasormuksen suunnittelu

Abelstedtin maailma

Saharan ikonisen kaulakorun valmistaminen