30 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 6 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 150 € tilauksiin -

Lue lisää

★★★★★ Trustpilot

Timanttisormukset

Abelstedtin timanttisormusten ylivertainen kauneus on seurausta korkeimmista laatustandardeista ja pakkomielteestä luoda kaikkein loistavimmat timantti- ja safiirisormukset jokaisessa vaiheessa.

Diamond rings
/
/
/
Timanttisormukset
Suodata:
Kokoelmat
Materiaalit
Kivet
Hinta
Lajittele:
Kaiverrettava
Kulta
1.0001.400
Kaiverrettava
Valkoinen kulta
1.0001.400
Kaiverrettava
Valkoinen kulta
1.7502.150
Kaiverrettava
Valkoinen kulta
1.3001.700

Mitä minun pitäisi ottaa huomioon ennen timanttisormuksen ostamista?

On olemassa useita asioita, jotka on otettava huomioon ostaessasi timanttisormusta verkosta. Kun valitset timanttia sormukseen, katso neljää C:tä: väri, leikkaus, kirkkaus ja karaatti. Jokainen Abelstedtin valmistama timanttisormus on GIA-sertifioitu, mikä tarkoittaa, että sinulla on kaikki tarvitsemasi tiedot timanttisi koosta, laadusta ja alkuperästä. Sinun tulee myös harkita kultaa ja väriä, koska me Abelstedtissä tarjoamme sekä kultaa että valkokultaa kolmessa eri karaatissa: 10 karaatissa, 14 karaatissa ja 18 karaatissa.

Mikä timanttisormus sopii minulle parhaiten?

Klassisista muodoista, kuten pasianssi- ja prinsessaleikkaus, tai nykyaikaisempia muotoja, kuten smaragdileikkaus ja soikea leikkaus, kihlasormuksen tulee symboloida sinun tai kumppanisi omaa tyyliä. Etsitpä sitten vintagea tai modernimpaa tyyliä, Abelstedtillä on useita kihlasormuksia, joista valita. Jalometallivalintasi voi myös muuttaa sormuksen ulkonäköä ja tuntumaa. Valkokulta on klassinen vaihtoehto, kun taas ruusukulta antaa sinulle trendikkäämmän ilmeen (ruusukulta on pyydettävä). Ja jos haluat suunnitella sormuksen alusta alkaen, suora yhteistyö sormussuunnittelijamme kanssa on hyvä vaihtoehto. Lähetä ideasi ja ajatuksesi, niin tarkastelemme sitä yhdessä. Tärkeintä on, että valitset kihlasormuksen, jota kumppanisi vaalii ja rakastaa ikuisesti!

Kuinka löydän kumppanilleni oikean kokoisen timanttisormuksen?

Helpoin tapa saada selville kumppanisi sormuskoko on pyytää hänen ystäviään tai läheisiä perheenjäseniään (hiljaisesti) selvittämään hänen täydellinen sormuskokonsa. Vaihtoehtoisesti voit lainata kumppanisi sormuksia ja viedä sen koruliikkeelle, joka voi mitata oikean koon. Tietysti voit tehdä sen itse. rengaskokooppaastamme näet sekä eri kokoisten rengaskokojen sisäkehän että sisähalkaisijan.

Voitko käyttää timanttisormusta joka päivä?

Minkä tahansa mallin, karaatin tai kiven valitsetkin, kaunis timanttisormus on jotain, jota haluat esitellä! Timantit ja safiirit ovat kestäviä ja vahvoja, mutta varmistaaksesi, että timanttisormus pysyy mahdollisimman kiiltävänä, suosittelemme, että poistat sen uinnin, ruoanlaiton tai manuaalisen työn aikana vaurioiden ja kulumisen estämiseksi. korujen hoito-oppaamme kertoo, kuinka pidät timanttisormuksesi ja muut korusi mahdollisimman kimaltelevina.

Kuinka paljon minun pitäisi kuluttaa timanttisormukseen?

On vaikea sanoa, kuinka paljon kuluttaa timanttisormukseen, mutta yhdestä kolmeen kuukauden palkan (netto) käyttäminen sormukseen näyttää olevan laajalti tunnustettu ja hyväksytty monien länsimaissa. Pidä tämä kuitenkin mielessä: se, mitä todella käytät, riippuu sinusta ja omasta tilanteestasi.

Jos tarvitset apua, olet erittäin tervetullut keskustelemaan kanssamme livenä napsauttamalla chat-kuvaketta verkkosivuston oikeassa alakulmassa. Henkilökuntamme ja suunnittelijamme ovat valmiita auttamaan sinua turvallisesti oman uuden kimaltelevan timanttisormuksen ostoprosessissa.


Lue lisää
Palveluksessanne

Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan. Keskustele kanssamme suorassa lähetyksessä tai lähetä meille sähköpostia.

Vakuudelliset liiketoimet
Käytämme turvallisia salaustekniikoita asiakastietojen siirtämiseen ja vastaanottamiseen.

Palautus & vaihto

Kaikki Abelstedtissä tehdyt ostokset voidaan palauttaa tai vaihtaa 30 päivän kuluessa.

Toimitustiedot

Abelstedt-tiimi pakkaa ja lähettää korusi niin, että saat ne turvallisesti ja turvallisesti sisälle:

Yhdysvallat ja Kanada: 3-5 arkipäivää
Eurooppa: 2-4 työpäivää
Muu maailma: 5-7 työpäivää

Me tarjoamme ilmaisen toimitusvaihtoehdon kaikille yli €150 tilauksille.

Kahden vuoden takuu

Ostoksesi sisältää kahden vuoden takuun. Abelstedt on rekisteröity Tanskan jalometallivalvontaan, mikä on turvallinen tae Abelstedtin kullan ja hopean puhtaudesta ja laadusta.

Julie Abelstedt
Voita €400 lahjakortti
Arvonnan joka kuukausi ostoslahjan yhdelle onnekkaalle Abelstedt Clubin jäsenelle. Tilaa alla oleva tilaus ja osallistut automaattisesti arvontaan.
Rakkaudella, Julie Abelstedt.

Inspiraatiota

Kihlasormuksen suunnittelu

Abelstedtin maailma

Saharan ikonisen kaulakorun valmistaminen

Kokoelmat

Materiaalit

Kivet

Hintaluokka

1 0003 350

Kokoelmat

Materiaalit

Kivet

Hintaluokka

1 0003 350