30 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Nopea ja varma toimitus
★★★★★ Trustpilot

JOULUALE: SÄÄSTÄ 15% KAIKESTA

Käytä koodia:
XMAS15

Täydellisen timanttisormuksen löytäminen kihlaukseen

Harvalla asialla on niin paljon symbolista merkitystä kuin timanttisormuksella.
by
Julie Abelstedt
Abelstedtin perustaja

Harvalla asialla on niin paljon symbolista merkitystä kuin timanttisormuksella. Syvän rakkauden ja yhteenkuuluvuuden merkkinä kihlasormukset kuuluvat harvinaisiin esineisiin, jotka uhmaavat aikaa: ne ovat arvokkaita koruja, jotka on tarkoitettu pidettäviksi tiukasti kiinni, joita käytetään koko elämän ajan ja jotka siirtyvät sukupolvelta toiselle.

Sanotaan, että Itävallan arkkiherttua teki ensimmäisen kihlasormuksen rakastetulleen Burgundin Marialle vuonna 1477. Kihlasormukset saivat kuitenkin todellisen merkityksensä vasta vuonna 1950, kun timantit tulivat helpommin saataville ja niitä pidettiin arvokkaana sijoituksena. Pariskunnat voivat nykyään valita modernista klassiseen malliin monenlaisista tyyleistä löytääkseen timanttisormuksen, joka sopii parhaiten heidän makuunsa ja mieltymyksiinsä.

Pasianssi

Yksinkertaisuus parhaimmillaan. Solitaire-timanttisormuksen klassinen muotoilu kiinnittää kaiken huomion yhteen keskeiseen timanttiin tai jalokiveen, kuten safiiriin. Keskellä olevaa timanttia tai safiiria pitää joko neljä tai kuusi piikkiä, jolloin kiven läpi pääsee suuri määrä valoa.

Halo

Halo-sormukset lisäävät timantin kokoa ympäröimällä sitä pienempien pyöreiden timanttien kehällä, joka myös säteilee upeaa hehkua. Kun se yhdistetään safiirin keskiosaan, jonka väri voi olla muu kuin valkoinen, halo antaa suuren ja kauniin kontrastin.

Tuplahalo

Hyvin symbolinen sormusmalli, joka herättää usein eniten huomiota, sillä timanttisormuksen kaksi timanttikehää antavat timanttisormukselle merkittävän koon, vaikka keskimmäinen timantti ei olekaan suurin. Kaksi sädekehää lisäävät ulottuvuutta ja tuikkivuutta muotoiluun, joka saa ihmiset varmasti katsomaan ylimääräistä aikaa.

Timanttisormus, jossa ainutlaatuinen bändi sormen ympärillä

Tässä sormuksessa on ikuisuuskierteenä pitkin nauhaa asetettuja pyöreitä loistavia timantteja, jotka ohjaavat katseen kohti keskuskiveä ja täydentävät sen kirkkautta ja kimallusta. Sitova nauha tuo timanttisormukseesi hienovaraisuuden ja lisää leveyttä ympäriinsä, kun taas monimutkaiset yksityiskohdat tuovat enemmän vintagea.

Kullan tyypin valitseminen

Valkoinen kulta

Tämä jalometalli sopii täydellisesti jalokivien ja timanttisormusten kanssa. Valkokullan heijastava viimeistely heijastaa jalokivien kimallusta ja lisää valon kiehtovia vaikutuksia kiven sisällä, kun kirkas väri sulautuu täydellisesti.

Kulta

Kulta ympäröi timantit lämpimällä, aurinkoisella hehkulla ja antaa hienon kontrastin jalokiville. Tarjoamamme 10-18 karaatin kultasormukset kestävät myös kulutusta ja tarjoavat ihanteellisen tasapainon värin ja kestävyyden välillä.

Rose Gold (on tiedusteltava Abelstedtiltä)

Ruusukulta, joka tuli ensimmäisen kerran esiin keisarillisella Venäjällä, tarjoaa klassista romantiikkaa ja erehtymätöntä lämpöä. Tämän metallin punertava vaaleanpunainen sävy on hyvä kontrasti timanttien valkoisuuden kanssa, mikä paljastaa niiden voimakkaan kirkkauden. Ruusukulta on myös kestävä vaihtoehto timanttisormuksille, ja se sopii erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön.

Oikean timanttisormuksen tai jalokivirenkaan valitseminen

Yksikään timantti tai jalokivi ei ole samanlainen. Ihanteellisen sormuksen löytämiseksi on tärkeää ymmärtää, minkälainen timantti tai jalokivi sopii parhaiten sekä mieltymyksiisi että budjettiisi. Selvitä, mikä on sinulle tärkeintä kihlasormuksessa: onko se timantin/safiirin koko? Vai haluaisitko mieluummin jotain pienempää mutta laadukkaampaa? Lukemalla timanttioppaamme saat paremman käsityksen karaateista, puhtaudesta, väristä ja leikkauksesta sekä siitä, miten kukin niistä vaikuttaa lopulliseen hintaan.

Timantin muotoinen

Safiiri/timantti on kihlasormuksesi keskeinen elementti, joten on parasta valita muoto, joka sopii sekä makuusi että sormuksen muotoiluun. Tietyt muodot on hiottu siten, että ne maksimoivat tuikeuden, kun taas toiset lisäävät timantin kirkkautta.

Perinteinen ja halutuin muoto on pyöreä. Tässä timantissa on 58 särmää, jotka on sijoitettu huolellisesti, jotta saadaan aikaan kiehtovia värin välähdyksiä. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö muilla muodoilla olisi samaa vetovoimaa; myös briljanttiprinsessahionnan tiedetään luovan voimakasta tuiketta.

Tietyt muodot, kuten asscher ja smaragdi, on hiottu siten, että ne parantavat timantin kirkkautta ja tarjoavat jännittäviä valon välähdyksiä, jotka tunnetaan myös nimellä ”peilisalivaikutus”. Näissä muodoissa on myös tietty vintage-viehätys, joka muistuttaa 1920-luvun muotia.

Jalokivi kihlasormukset

Jalokivien värit ovat kiehtoneet ihmisen mielikuvitusta vuosisatojen ajan, ja ne kiehtovat meitä tänäkin päivänä. Jalokiven kihlasormus sisältää vuosisatoja vanhaa symboliikkaa, joka on siirtynyt sukupolvelta toiselle. Olipa kyseessä safiirin voimakas sininen väri tai rubiinien tulenpunainen väri, jalokivestä tulee sormuksesi erehtymättömän luonteenomainen piirre. Abelstedtissä tarjoamme safiirisormuksia. Lue täältä, miksi sinun kannattaa valita timanttisormuksesi keskikiveksi safiiri timantin sijaan.

Liity Julie Abelstedtin Korut maailmaan
Uusia mallistoja, tyyli-inspiraatiota, eksklusiivisia ennakkojulkaisuja ja paljon muuta.

Uusimmat Stories

Joululahjaopas
Täydellisen joulukorulahjan löytäminen voi olla pelottava tehtävä. Onneksi Abelstedt on tukenasi.
Mustan perjantain kysymyksiisi vastataan
Mustasta perjantaista 2022 tulee valtava.
Mitä tietää ennen kihlasormuksen ostamista
Tässä on kaikki, mitä sinun on tiedettävä ennen kihlasormuksen ostamista - koosta, hinnasta ja materiaalista.
Lopullinen opas kihlasormuksiin
Kihlasormuksen ostaminen voi olla pelottava tehtävä. Tässä lopullisessa kihlasormusten oppaassa käyn läpi kaiken, mitä sinun on tiedettävä, ennen kuin ostat hänelle täydellisen sormuksen.
Korvakorujen perimmäinen opas
Jotkut naiset käyttävät korvakoruja joka päivä, kun taas toiset käyttävät niitä vain erityistilaisuuksissa. Olipa tilaisuus mikä tahansa, tässä on täydellinen opas täydellisen korvakoruparin löytämiseen.
Ehdotusideat: 27 tapoja ehdottaa kumppanillesi
Avaa sydämesi ja anna kumppanillesi kaikkien aikojen suurin rakkaudentunnustus.

Osta kategorioiden mukaan

Jäät paitsi
Black Friday
30% ALUS KAIKESTA
Tilaa, jotta pääset alkuun myyntiin.
Kiitos!
Sinulla on nyt ennakkokäyttöoikeus.
Kopioi alla oleva alennuskoodi ja saat 30% alennuksen koko myymälästä!
BF100
Julie Abelstedt
Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi
Hanki uusia kokoelmia, tyyliinspiraatiota, eksklusiivisia ennakkojulkaisuja ja paljon muuta.

10% alennus ensimmäisestä ostoksestasi - ei vähimmäissummaa
Kiitos, että olet osa korumaailmaamme!
Kopioi alla oleva alennuskoodi ja saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.
105ABEC