30 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Nopea ja varma toimitus
★★★★★ Trustpilot

CYBER MONDAY: 20% ALUS KAIKESTA

Days
Hours
Minutes
Seconds

Valitsemalla safiiri rengas yli timantti rengas kuin kihlasormus

Kihlasormuksissa timantit ovat edelleen klassisin valinta. Safiireja sisältävistä kihlasormuksista on kuitenkin tulossa yhä suositumpi trendi - ja hyvästä syystä! Lue lisää siitä, miksi rakastamme säihkyviä safiirisormuksia.
by
Julie Abelstedt
Abelstedtin perustaja

Valitsemasi väri

Vaikka useimmat ihmiset tietävät, että safiireilla on yleensä rikas kuninkaansininen väri, et ehkä tiedä, että safiireja on saatavilla melkein kaikissa sateenkaaren väreissä! Safiirien värit, kuten sinivihreä, vihreä, laventeli, oranssi ja keltainen sekä jopa klassinen valkoinen väri, antavat sinulle mahdollisuuden luoda kauniin kihlasormuksen, joka on ainutlaatuinen tyylillesi. Safiirien perinteinen syvänsininen väri on tietenkin myös loistava valinta, ja olemme nähneet, että yhä useammat parit valitsevat kihlasormuksia, joissa on safiireja, klassisten timanttisormusten sijaan, sekä saadakseen ainutlaatuisen värin että saadakseen suuremman keskuskiven ilman, että siitä tulee kalliimpi – pikemminkin päinvastoin.

Suurempi keskikivi sormukselle

Safiirit ovat yleensä halvempia kuin muodoltaan ja karaattipainoltaan samanlaiset timantit. Tämän vuoksi valkoiset safiirit ovat suosittu vaihtoehto timanteille kihlasormuksissa. Pariskunnille, jotka haluavat maksimoida keskikiven koon ja pysyä tietyn budjetin rajoissa, safiirin valitseminen timanttisormuksen sijaan voi tehdä suuren eron.

Tehty kestämään koko elämän

Timantti on kovin mineraali, jonka kovuusluokitus Mohsin asteikolla on 10, kun taas korundi (safiirien ja rubiinien mineraaliperhe) on toiseksi kovin mineraali, jonka kovuusluokitus on 9. Kovuutensa ansiosta safiirit ovat loistavia jalokiviä jokapäiväiseen käyttöön ja koruihin, joita käytetään paljon kihlasormuksina. Safiireilla ei myöskään ole “halkeilua”, mikä tarkoittaa, että ne eivät rikkoudu, kun niitä lyödään. Safiirien hoito on myös suhteellisen helppoa: Säännöllinen puhdistus lämpimällä saippuavedellä riittää pitämään safiirin keskikiven säihkyvänä.

Yhdistä safiirit ja timantit

Jos pidät safiirien ulkonäöstä, mutta pidät enemmän timanteista, kihlasormuksemme ovat kaunis tapa yhdistää molemmat, sillä niissä on saatavana sivutimantteja ja suurempi keskimmäinen safiiri. Valmistamme tietysti myös kaikki kihlasormuksemme, joissa on keskitimantti, tilauksesta.

Liity Julie Abelstedtin Korut maailmaan
Uusia mallistoja, tyyli-inspiraatiota, eksklusiivisia ennakkojulkaisuja ja paljon muuta.

Uusimmat Stories

Mustan perjantain kysymyksiisi vastataan
Mustasta perjantaista 2022 tulee valtava.
Mitä tietää ennen kihlasormuksen ostamista
Tässä on kaikki, mitä sinun on tiedettävä ennen kihlasormuksen ostamista - koosta, hinnasta ja materiaalista.
Lopullinen opas kihlasormuksiin
Kihlasormuksen ostaminen voi olla pelottava tehtävä. Tässä lopullisessa kihlasormusten oppaassa käyn läpi kaiken, mitä sinun on tiedettävä, ennen kuin ostat hänelle täydellisen sormuksen.
Korvakorujen perimmäinen opas
Jotkut naiset käyttävät korvakoruja joka päivä, kun taas toiset käyttävät niitä vain erityistilaisuuksissa. Olipa tilaisuus mikä tahansa, tässä on täydellinen opas täydellisen korvakoruparin löytämiseen.
Ehdotusideat: 27 tapoja ehdottaa kumppanillesi
Avaa sydämesi ja anna kumppanillesi kaikkien aikojen suurin rakkaudentunnustus.
Suosituimmat kihlasormukset Tietojemme mukaan
Viimeisin kyselytutkimukseni osoitti joitakin odotettuja ja joitakin yllättäviä tuloksia.

Osta kategorioiden mukaan

Jäät paitsi
Black Friday
30% ALUS KAIKESTA
Tilaa, jotta pääset alkuun myyntiin.
Kiitos!
Sinulla on nyt ennakkokäyttöoikeus.
Kopioi alla oleva alennuskoodi ja saat 30% alennuksen koko myymälästä!
BF100
Julie Abelstedt
Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi
Hanki uusia kokoelmia, tyyliinspiraatiota, eksklusiivisia ennakkojulkaisuja ja paljon muuta.

10% alennus ensimmäisestä ostoksestasi - ei vähimmäissummaa
Kiitos, että olet osa korumaailmaamme!
Kopioi alla oleva alennuskoodi ja saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.
105ABEC