30 päivän palautusoikeus

2-4 päivän toimitus - näe vaihtoehdot

Helppo palautus ja vaihto

Pitkäaikaisen asiakkaan kirjoittama tositarina

Aion kertoa teille tositarinan. Jos uskotte minua, teidät palkitaan hyvin.

Mennään suoraan asiaan. Olen heittänyt pois koko korulaatikkoni, kun huomasin tämän. No, ei kirjaimellisesti heitetty ulos. Annoin sen paikalliseen hyväntekeväisyyskauppaan. Jokainen sormus. Jokainen kaulakoru. Sano vain. Ja omistin PALJON koruja, jotka oli kerätty monien vuosien aikana.

Jos olet tyttö, tiedät, kuinka suuri päätös tällainen voi olla. Korut ovat hyvin henkilökohtaisia ja tunteikkaita. Mutta jos et usko minua, teen sen, että sinun kannattaa muuttaa mielesi. Minäpä selitän.

Eräänä iltana olin surullinen kotona. Surullinen ilman näkyvää syytä. Se on vain yksi niistä tilanteista, joissa ei tee mieli tehdä mitään tai tavata ketään. Jossa haluat vain istua yksin, syödä suklaata ja katsoa juustoisen rakkauselokuvan. Arvelen, että tiedät tarkalleen, mistä puhun. Eikö niin?

Joka tapauksessa, sinä iltana paras tyttöystäväni Mia lähetti minulle viestin juuri sen jälkeen, kun olin pujahtanut pyjamaani. Hän vaikutti olevan todella innoissaan korvakoruista, jotka hän oli juuri tilannut netistä. Minäkin aloin innostua, sillä jos joku ystäväni tuntee hyvät tuotteet, se on Mia… varmasti.

”Se on niin uskomatonta”, hän sanoi. ”Löysin suosikkikorumerkkini eilen illalla, kun Mark (hänen uusi tyttöystävänsä) yllätti minut upeimmalla rannekorulla, jonka olen koskaan nähnyt. Olin niin innoissani, että tilasin heti kotiin tullessani yhteensopivat korvakorut.

”Tuo on niin mukavaa ja suloista!” Sanoin. ”Todellako uusi suosikkisi? Tiedän, että pidät kiiltävistä esineistä, mutta mikä toisessa korumerkissä voisi olla niin uskomatonta?”

Mia jatkoi: ”Se vie kirjaimellisesti hengen. Tunsin itseni uudistuneeksi ja haluttavaksi aivan eri tavalla, kun Mark laittoi rannekkeen ranteeseeni. Kaikki ympärillämme katsoivat minua, ja se sai uuden mekkoni hohtamaan. Se oli vain niin unenomaista.”

Samalla kun juttelimme, menin Abelstedtin verkkokauppaan katselemaan. Ja ymmärsin varmasti, miksi Mia tunsi niin. Olemme molemmat hyvin naisellisia tyttöjä. Tiedäthän, mekkoa käyttävä naisellinen. Ja Abelstedt sopi siihen kuin nenä päähän. En voinut uskoa, etten ollut aiemmin törmännyt näin upeisiin korumalleihin. Ja hinta vaikutti fantastiselta, koska se oli kokonaan jalometallia.

Päädyin lisäämään koriini 5 tuotetta. Yleensä teen niin, kun teen ostoksia verkossa, mutta tulen sitten myöhemmin järkiini. Tiedättehän, mitä tarkoitan?

Niinpä päädyin tilaamaan hopeisen sormuksen, jossa oli suuri keskikristalli, jota ympäröivät monet pienet kristallit sädekehässä, ja jonka voisin asettaa muiden (monien) sormusteni syrjään.

Kaksi päivää myöhemmin, kun sain pakettini ja seisoin se kädessäni, tunsin innostusta. Sormus tuli isossa paketissa, jonka ulkopinnassa oli söpö Abelstedt-leima. Muistan pitäneeni hassuna sitä, että niin pieni sormus oli niin isossa paketissa.

Mutta sain nopeasti selville miksi, koska sen purkaminen osoittautui seikkailuksi itsessään.

Ensimmäinen asia, johon törmäsin, oli söpö pieni kansio, jossa oli kultaisella Abelstedtin logolla leimattu karkea paperi ja jossa kuittini oli mukavasti piilossa. Todella söpö. Ja sen alta vedin esiin toisen makean paperipussin, jossa kannoin korujani. Se oli valkoinen, ja siihen oli kirjoitettu (myös kullalla): ”Elämässä on kyse kauniista hetkistä. Nauti tästä”. Kuten varmaan huomaatte, se ei tehnyt minusta yhtään vähemmän innostunutta paketin sisällöstä, jonka olin aikeissa purkaa.

Seuraavaksi näin vain koko joukon pieniä valkoisia ”tyynyjä”, jotka täyttivät loput pakkauksesta. Hyvin salaperäinen. Tiesin, mitä niiden alla oli piilossa, mutta ajatus siitä, että minun oli löydettävä se itse, oli aivan loistava. Kun muistin Mian rakkaudesta uuteen rannekoruunsa, en malttanut odottaa, että pääsen kaivamaan sen esiin.

Kuninkaansininen Abelstedtin sormusrasia, jossa oli suloinen pieni valkoinen rusetti (tiesin sen, koska näin sen verkkosivuilta), oli paketin pohjalla.

Ja kun otin sen esiin, se oli juuri sellainen kuin olin kuvitellut. Avasin laatikon välittömästi, ja siinä oli uusi, aivan upea sormukseni. Se seisoi laatikossa. En vitsaile. Minua pidettiin kiinni laatikon pehmeässä, beigen värisessä sisustassa olevasta klipsistä.

Kun liu’utin sormuksen sormussormelleni, en ollut uskoa silmiäni. Otin sen pois ja laitoin sen taas päälle nähdäkseni, tekeekö mielikuvitukseni minulle tepposet. Mutta se sytytti koko käteni. Valo kirjaimellisesti tanssi keskimmäisessä kivessä, ja hopea hehkui. Katselin Abelstedtin sormustani ja sitten muita (melko kalliita) sormuksiani vertaillakseni niitä. Niitä ei verrattu. Ne näyttivät tylsiltä. Ja halpaa. Se oli uskomatonta.

Kertoakseni teille, miltä minusta TODELLA tuntui, haluan käyttää sanoja: uudistunut ja toivottava. Haluan korujeni heijastavan sitä, kuka olen ihmisenä. Haluan sen heijastavan selkeyttä, kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä. Yksikään muu sormukseni ei antanut minulle tällaisia tunteita. Uusi Abelstedt-sormukseni teki niin. Ja teki sen hetkessä.

Sanomattakin on selvää, että ystäväni Mia ei koskaan petä minua. Hän tietää parhaat tuotteet! Ja hän oli taas oikeassa.

Kuten Mia, halusin myös minä jotain, joka sopisi uuteen sormukseeni. Nyt kaikki Abelstedtin verkkosivuilla olevat korut näyttivät yhtäkkiä olevan käden ulottuvilla. Hyvät hinnat tekivät siitä niin.

Tilasin yksinkertaisen hopeisen nauhasormuksen, jossa on kiviä ympäri insä ja joka istuu toisen sormukseni vieressä. Se oli niin söpöä. Ja sen kanssa hankin itselleni sopivat halo-korvakorut, myös hopeiset.

Kyllä, naiset eivät enää odota, että miehet ostavat heille koruja! Olenko oikeassa?

Pettymyksettä nämä uudet tuotteet antoivat minulle täsmälleen saman henkeäsalpaavan kokemuksen kuin ensimmäinen ostos, ja Abelstedtistä tuli heti suosikkikorumerkkini.

Abelstedt-korut on suunnitellut henkilökohtaisesti perustaja Julie Abelstedt, joka on kaunis, energinen ja karismaattinen tyttö Kööpenhaminasta. Hän perusti tuotemerkin vuonna 2015 ja on siitä lähtien kehittänyt käsityötään.

Aloin seurata hänen töitään seuraavan ehkä puolen vuoden ajan, ja hän teki minuun yhä suuremman vaikutuksen. Lopulta en voinut olla ottamatta yhteyttä häneen henkilökohtaisesti.

Yleensä kun ostat vaatteita tai koruja, ”upouuden” tunne alkaa kadota jo ensimmäisen viikon aikana. Se alkaa näyttää samalta kuin muu omaisuutesi, ja alat etsiä seuraavaa ostokohdetta. Tiedättehän, mitä tarkoitan? No, minun Abelstedt-koruni eivät olleet mitään sellaista. Ne säilyttivät kiiltonsa ja tunsin itseni uudistuneeksi joka aamu, kun laitoin ne päälleni. Niin teen vieläkin. Halusin siis selvittää, mitä Julie ja Abelstedt-yhtiö tekivät, mikä teki Abelstedt-koruista niin upeita.

Julie vastasi minulle suloisimmalla vastauksella, jossa hän selitti kestävyyden eron muihin hopeakorumerkkeihin. Yritän selittää muistamani asiat niin hyvin kuin pystyn.

Hopeakorut ovat kiinteää hopeaa ja ne on päällystetty rodiumilla, kun taas kullatut hopeakorut on päällystetty 18 karaatin kullalla. Tehty pinnoitus on erittäin paksu, 10 mikronia. Olen kuullut ympäriinsä, ja tämä on paksuin ja kestävin pinnoite, josta olen vielä kuullut.

Se ei kuitenkaan täysin selittänyt sitä, miten koruni pysyivät niin uuden näköisinä useiden kuukausien (nyt vuosien) käytön jälkeen. Mutta sitten Julie esitteli minulle jotain, jota kutsutaan elektrolyyttiseksi pinnoitukseksi, joka on erittäin korkean teknologian prosessi, joka antaa koruille suojakilven. Mitään oikoteitä ei käytetty.

Jokainen yksittäinen kivi (kristalli, timantti tai safiiri) kiinnitetään huolellisesti käsin eri pihteihin kestävyyden varmistamiseksi. Joka ikinen! Voit tarkistaa sen itse: Abelstedt käyttää PALJON kiviä. Tämä tarkoittaa, että jokainen kappale on viimeistelty ainutlaatuisesti käsin.

Ymmärrän tässä vain prosessin pääpiirteet. Kaikki on hyvin teknistä. Niin teknisiä, että voit olla varma, että kukaan muu kuin Abelstedtin ainutlaatuinen työpaja Hongkongissa ei pysty luomaan näin upeita koruja.

Sanomattakin on selvää, että Julie oli kertonut minulle kaiken, ja kävelin pois totaalisen häkeltyneenä. Rakastin Abelstedt-korujani jo aiemmin, mutta sen jälkeen minusta tuli fani loppuelämäkseni.

Tämä kaikki tapahtui 2 vuotta sitten. Olen nyt 10. kappaleeni kohdalla (ja määrä kasvaa). Mia on kuudennella, mutta hän lainaa minun! Me molemmat saamme koko ajan kehuja koruistamme.

Silloin päätin lahjoittaa kaikki muut kotona olevat koruni paikalliseen hyväntekeväisyyskauppaan. En käyttänyt enää mitään niistä. En pystynyt sovittamaan mitään niistä yhteen ilman, että olisin luonut huonon näköistä kontrastia asuuni. Anteeksi vanha räikeä.

Abelstedt on suosikkikorumerkkini ja Julie on suosikkisuunnittelijani. Ajanjakso. Ja sen perusteella, mitä olen henkilökohtaisesti nähnyt, kun kerran laitat yhden heidän kappaleistaan päällesi, ei ole mitään keinoa, että se ei olisi myös sinun kappaleesi.

Kehotan sinua hankkimaan seuraavan korusi Abelstedtiltä. Tilauksesi ensimmäinen avaus (tai jos se annetaan sinulle lahjaksi) on maaginen kokemus, jota et unohda.

Sinä ansaitset sen.

– Kirjoittanut luotettu Abelstedtin asiakas kahden vuoden ajan.

Nopea ja varma toimitus

Abelstedt tiimi pakkaa ja lähettää korusi, jotta sinulla on ne turvassa:

Suomi:2-4 arkipäivää
Euroopassa:
 2-4 arkipäivää
Yhdysvallat & Kanada: 3-5 arkipäivää
Muu maailma: 5-7 arkipäivää

Palauta 30 päivän sisällä – ei kysymyksiä!

Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että haluat palauttaa osan uusista Abelstedt-tuotteistasi, voit palauttaa käyttämättömät tuotteet 30 päivän kuluessa. Tarkista palautussivumme saadaksesi lisätietoja.

Arvostamme yksityisyyttäsi

Käytämme tällä sivustolla evästeitä mukauttaaksemme käyttökokemustasi ja analysoidaksemme liikennettämme. Napsauttamalla "Hyväksyn" hyväksyt kaikkien evästeiden käytön.

Julie Abelstedt
Voita 500 € koruja
Annan joka kuukausi ostosmatkan onnekkaalle Abelstedt Clubin jäsenelle. Rekisteröidy alla ja osallistu kuukausittaiseen kilpailuun.
Löydä sormuksen koko
Koko Sisähalkaisija (mm) Sisäympärysmitta (mm) US koko UK koko
XXXS 16.3 52 6 L
XXS 17.0 54 7 N
XS 18.0 57 8 P
S 18.8 60 9 R
M 19.6 62 10 T
L 20.4 65 11 V
XL 21.2 67 12 X
XXL 21.8 70 13 Z
Miten mitata

Nauhamenetelmä

1. Ota mukaan mittanauha, naru tai paperiliuska.

2. Kiedo se sen sormen ympärille, jossa käytät sormusta – jos olet luomassa sormuspinoa, mieti, mihin kohtaan sormusta sormessasi sormus istuu – ja merkitse kynällä, mihin se liittyy.

3. Aseta naru tai paperiliuska tasaiselle alustalle ja mittaa pituus viivoittimella merkkiin asti. Käytä yllä olevaa taulukkoa sovittaaksesi mitat lähimpään Abelstedtin sormuskokoon.

Measure finger for ring size

Mittaa olemassa oleva rengas

1. Valitse sormus, joka sopii jo valmiiksi hyvin sormeen.

2. Mittaa renkaan sisähalkaisija millimetreinä (mm).

3. Käytä yllä olevaa mittataulukkoa sovittaaksesi sormuksesi koon lähimpään Abelstedt-kokoon millimetreinä.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedtin lahjavinkit

  • Jos olet kokojen välillä, valitse suurempi koko, jos sormus on leveä, ja pienempi koko, jos sormus on kapea.
  • Kokotaulukon kahden seuraavan koon välillä ei ole suurta eroa. Jos olet epävarma, kuuntele vaistoasi. Voit aina vaihtaa koon helpon palautusprosessimme kautta.

Palveluksessanne

Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan. Keskustele kanssamme suorassa lähetyksessä tai lähetä meille sähköpostia.

Löydä sormuksen koko
Koko Sisähalkaisija (mm) Sisäympärysmitta (mm) US koko UK koko
XXS 15.3 48 4.5 I
XS 15.9 50 5.5 K
S 16.5 52 6 L
M 17.3 54 7 N
L 17.7 56 7.5 O
XL 18.5 58 8.5 Q
XXL 19.1 60 9 S
Miten mitata

Nauhamenetelmä

1. Ota mukaan mittanauha, naru tai paperiliuska.

2. Kiedo se sen sormen ympärille, jossa käytät sormusta – jos olet luomassa sormuspinoa, mieti, mihin kohtaan sormusta sormessasi sormus istuu – ja merkitse kynällä, mihin se liittyy.

3. Aseta naru tai paperiliuska tasaiselle alustalle ja mittaa pituus viivoittimella merkkiin asti. Käytä yllä olevaa taulukkoa sovittaaksesi mitat lähimpään Abelstedtin sormuskokoon.

Measure finger for ring size

Mittaa olemassa oleva rengas

1. Valitse sormus, joka sopii jo valmiiksi hyvin sormeen.

2. Mittaa renkaan sisähalkaisija millimetreinä (mm).

3. Käytä yllä olevaa mittataulukkoa sovittaaksesi sormuksesi koon lähimpään Abelstedt-kokoon millimetreinä.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedtin lahjavinkit

  • Jos olet kokojen välillä, valitse suurempi koko, jos sormus on leveä, ja pienempi koko, jos sormus on kapea.
  • Kokotaulukon kahden seuraavan koon välillä ei ole suurta eroa. Jos olet epävarma, kuuntele vaistoasi. Voit aina vaihtaa koon helpon palautusprosessimme kautta.

Palveluksessanne

Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan. Keskustele kanssamme suorassa lähetyksessä tai lähetä meille sähköpostia.

Jäät paitsi
Black Friday
30% ALUS KAIKESTA
Tilaa, jotta pääset alkuun myyntiin.
Kiitos!
Sinulla on nyt ennakkokäyttöoikeus.
Kopioi alla oleva alennuskoodi ja saat 30% alennuksen koko myymälästä!
BF100
black friday banner
Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi
Hanki uusia kokoelmia, tyyliinspiraatiota, eksklusiivisia ennakkojulkaisuja ja paljon muuta.

10% alennus ensimmäisestä ostoksestasi - ei vähimmäissummaa
Kiitos, että olet osa korumaailmaamme!
Kopioi alla oleva alennuskoodi ja saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.
105ABEC