30 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Nopea ja varma toimitus
★★★★★ Trustpilot

JOULUALE: SÄÄSTÄ 15% KAIKESTA

Käytä koodia:
XMAS15

Lupauksemme timantti- ja jalokivikorujen ostoista

Kun ostat minkä tahansa timantti- tai jalokivikorun Abelstedtiltä, saat elinikäisen palvelun. GIA-luokitusraportista suuremmille timanteille, ilmainen koon muuttaminen, ilmainen elinikäinen takuu, ilmainen kaiverrus ja täysi 30 päivän palautusoikeus.

30 päivää käsityötä varten

Jokainen kulta- ja valkokultainen jalokivisormus vaatii 20 päivää valmistusaikaa. Kun olet vastaanottanut tilauksesi, käsityöläisemme Hongkongissa aloittavat uuden sormuksesi valmistamisen. Jokainen sormus on ainutlaatuinen ja valmistettu yksinomaan sinua varten. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, ettemme tarjoaisi 30 päivän palautusoikeutta. Tarjoamme ilmaisen palautuksen jalokivisormuksestasi. Lähetä meille sähköpostia, niin lähetämme sinulle palautusetiketin ilmaiseksi ja ilman kysymyksiä.

Hopeasormuksen askartelu
Timanttisormukset väreillä

Tuotetakuu

Seisomme tuotteidemme laadun takana. Siksi annamme mielellämme elinikäisen takuun kaikille jalokivisormuksille. Jos sinulla on huolenaiheita, ota meihin yhteyttä.

Varmistamme, että kaikissa sormuksissa ei ole valmistusvirheitä koko uuden sormuksesi käyttöiän ajan. Jokainen rengas tarkastetaan huolellisesti ennen lähetystä. Jos uskot, että tuotteessasi on valmistusvirhe, voit ottaa meihin yhteyttä, ja me tarkastamme sen välittömästi. Jos sormuksesi on vaurioitunut valmistusvirheen vuoksi, korjaamme sormuksen välittömästi.

Pakkaustiedot

Uusi sormuksesi toimitetaan Abelstedtin ylellisessä pakkauksessa. Kihlasormukset toimitetaan hienossa sormuslaatikossa, jossa on valkoinen nauha. Rengaslaatikko on sijoitettu turvallisesti tyylikkääseen esittelylaatikkoon, josta löydät kuittisi ja muut tavarat, kuten kuuluisan pienen Abelstedt Travel Pouch -matkapussin ja paljon muuta. Vakuutettu kuljetuskartonkilaatikkomme ei liu’uta pois sitä, mitä sen sisällä on. Pakettisi lähetetään huomaamattomassa pakkauksessa, jotta sekä posti että rakkaasi eivät huomaa, mitä sisällä on.

Abelstedt timanttisormuksen pakkaus
Abelstedt timanttisormukset

Ilmainen kaiverrus

Saat kaiverrettua sormukseesi henkilökohtaisen viestin. Jokaiseen jalokivikokoelmamme tyyliin voidaan kaivertaa kirjaimia, päivämäärä tai suloinen rakkauden viesti. Kaiverrus on meidän kustannuksellamme. Otamme sinuun yhteyttä oston jälkeen ja kerromme, minkälaisen henkilökohtaisen lauseen haluaisit sormukseesi.

Täydellisen koon löytäminen

Jos olet joskus epävarma hänen tai sinun täydellisestä koostasi, tarkista sormuksen kokooppaamme tai pyydä ilmainen sormuksen kokomittaus. Ja jos koko ei valitettavasti ole oikea, älä anna sen stressata sinua. Tarjoamme sormuksen koon muuttamisen ilmaiseksi suositellun kokoluokan sisällä vuoden ajan oston jälkeen.

Timanttisormus sormuslaatikossa
Jalokivi

Jalokiven päivittäminen

Mietitkö, voisitko tulevaisuudessa päivittää sormustasi isompaan safiiriin tai timanttiin?

Tietenkin voit.

Tarjoamme mielellämme haluamasi päivityksen. Olipa kyse sitten timantista safiirin sijasta, suuremmasta safiirista tai mistä tahansa muusta. Voimme myös milloin tahansa vaihtaa koon suurempaan kokoon tulevaisuudessa, jos se on liian pieni tai liian suuri.

Osta kategorioiden mukaan

Jäät paitsi
Black Friday
30% ALUS KAIKESTA
Tilaa, jotta pääset alkuun myyntiin.
Kiitos!
Sinulla on nyt ennakkokäyttöoikeus.
Kopioi alla oleva alennuskoodi ja saat 30% alennuksen koko myymälästä!
BF100
Julie Abelstedt
Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi
Hanki uusia kokoelmia, tyyliinspiraatiota, eksklusiivisia ennakkojulkaisuja ja paljon muuta.

10% alennus ensimmäisestä ostoksestasi - ei vähimmäissummaa
Kiitos, että olet osa korumaailmaamme!
Kopioi alla oleva alennuskoodi ja saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.
105ABEC