30 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Nopea ja varma toimitus
★★★★★ Trustpilot

JOULUALE: SÄÄSTÄ 15% KAIKESTA

Käytä koodia:
XMAS15

dSafiiri sormukset

Koe kihlasormukset, joissa on häikäiseviä safiireja eri väreissä syvänsinisestä vaaleanpunaiseen ja keltaiseen. Abelstedtillä on paras valikoima safiirisormuksia.

Review stars

4.6 / 5 | Lue arvostelumme

Sapphire rings
Julie christmas

Suosittelemme safiiria kivelle, joka täyttää kaikki kestävyyden, kauneuden ja värivalikoiman kohdat. Safiiri on toiseksi kovin luonnollinen mineraali timantin jälkeen, mikä tekee safiirista erittäin kestävän ja täydellisen valinnan jokapäiväiseen käyttöön.

Vaikka safiirit tunnetaan parhaiten upeista sinisistä sävyistään, niitä on saatavana monissa muissa väreissä, mukaan lukien kauniit vihreän, keltaisen, vaaleanpunaisen, oranssin, mustan, violetin, sinivihreän, violetin ja suosituin valkoisen värin sävyt… minkä tahansa värin voit kuvitella. Punaista safiiria kutsutaan kuitenkin rubiiniksi.

Safiirien ja rubiinien hintaluokka vaihtelee niiden värispektrin mukaan. Täällä Abelstedtissä gemologimme voivat hankkia safiireja, jotka sopivat väriisi, muotoisi ja budjettiisi.

Ovatko Sapphire-kihlasormukset suosittuja?

Safiiri on timantin jälkeen toiseksi suosituin keskikivivalinta kihlasormukseen. Safiirirenkaat eivät ole vain kauniita, vaan ne ovat myös kestäviä ja saavat Mohsin kovuusasteikolla 9/10. Tämä tarkoittaa, että safiirirengas kestää vaurioita, vaikka sitä käytetään päivittäin.

Tuleeko valkoinen safiiri tylsäksi ajan myötä?

Kun valkoinen safiiri likaantuu hieman, se voi menettää pienen osan kauneudesta ja kiiltostaan. Kiven puhdistaminen kuitenkin palauttaa sen kipinän.

Minkä arvoinen valkoinen safiiri on?

Valkoisia safiireja on saatavana useissa eri laaduissa. Täysin kirkkaat kivet ovat melko harvinaisia, mikä antaa niille korkeamman arvon. Vaikka kirkkaat valkoiset safiirit näyttävät aidoilta timanteilta, niiden hinta on alhaisempi.

Ovatko kaikki safiirit sinisiä?

Safiirit muodostuvat luonnollisesti kaikissa sateenkaaren väreissä sekä mustina ja värittöminä. Siniset sävyt ovat tunnetuimpia tummasta vaaleansiniseen. Sinivihreät, valkoiset, vaaleanpunaiset, vihreät ja keltaiset safiirit ovat myös suosittuja valintoja kihlasormuksiin. Rubiinit ovat myös safiireja, mutta niitä kutsutaan rubiineiksi, kun ne ovat punaisia.

Ovatko safiirit arvokkaampia kuin timantit?

Safiirisormus on loistava valinta, jos etsit edullisempaa hintaa kihlasormuksesta ja haluat suuren keskikiven. Useimmat lajikkeet eivät maksa samaa kuin samankokoisen timantin hinta. Poikkeuksena ovat suuret yksilöt erittäin harvinaisista väreistä, kuten padparadscha (persikka-oranssi) ja verenpunainen rubiini. Näiden molempien arvo voi kilpailla samankokoisen timantin hinnan kanssa.

Mitkä mallit sopivat parhaiten Sapphire-kihlasormuksiin?

Tyypillisesti safiirikihlasormukset koostuvat myös timanteista. Olipa kyseessä solitaire tai halo, timantteja kiinnitetään usein luomaan kontrastia suurelle safiirikeskikivelle. Safiirit näyttävät henkeäsalpaavilta klassisissa, vintage- tai luonnon inspiroimissa malleissa ja voivat olla silmiinpistävä keskipiste nykyaikaisissa tyyleissä.

Osta kategorioiden mukaan

Materials

dSafiiri sormukset

Stones

dSafiiri sormukset
Jäät paitsi
Black Friday
30% ALUS KAIKESTA
Tilaa, jotta pääset alkuun myyntiin.
Kiitos!
Sinulla on nyt ennakkokäyttöoikeus.
Kopioi alla oleva alennuskoodi ja saat 30% alennuksen koko myymälästä!
BF100
Julie Abelstedt
Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi
Hanki uusia kokoelmia, tyyliinspiraatiota, eksklusiivisia ennakkojulkaisuja ja paljon muuta.

10% alennus ensimmäisestä ostoksestasi - ei vähimmäissummaa
Kiitos, että olet osa korumaailmaamme!
Kopioi alla oleva alennuskoodi ja saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.
105ABEC