30 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Nopea ja varma toimitus
★★★★★ Trustpilot

JOULUALE: SÄÄSTÄ 15% KAIKESTA

Käytä koodia:
XMAS15

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää kultasormukset naisille

Tässä on kattava opas kultaisista, valkokultaisista ja kullattujen hopeakappaleiden kullasta/kullatusta hopeasta.
by
Julie Abelstedt
Abelstedtin perustaja

Tässä on täydellinen opas kullasta, valkokullasta ja kultaisesta vermeilistä / kullatuista hopeakappaleista.

Koristele kättäsi ainutlaatuisella 18 karaatin kullalla päällystetyllä sormuksella. Tarjoamme laajan valikoiman kultasormuksia. Kaikki kullattujen sormusten mallistomme sormukset on valmistettu 925 sterlinghopeasta ja päällystetty 10 mikronin kullalla. 10 mikronia on erittäin paksu pinnoite, joka saa koruntekijät avaamaan korvansa ja silmänsä. Meidät tunnetaan korkeasta pinnoituksestamme. Normaali pinnoitus on 3-5 mikronia, kun meidän pinnoituksemme on 10 mikronia. käytämme vermeilikoruissamme myös e-pinnoitusta, jotta pinnoitus kestää pidempään. E-pinnoite on eräänlainen sadetakki, joka suojaa pinnoitetta kulumiselta.

Kuinka kauan Vermeil/Plated Gold Ring kestää?

Tämä voi vaihdella riippuen siitä, miten hoidat pinnoitettua sormustasi. Yleisesti sanotaan, että jos vermeil-kultasormusta käytetään usein, se alkaa muuttua hopeaksi 6 kuukauden kuluttua. Tämä tapahtuu usein 3-5 mikronin pinnoitteilla.

Pidätkö huolta kullatusta sormuksestasi (eli otatko sen pois, kun olet kosketuksissa veden, hajuveden tai muiden nesteiden kanssa) ja otatko sormuksesi pois, kun harrastat urheilua tai muita toimintoja, jotka voivat vahingoittaa kullattua sormustasi, niin se kestää varmasti pidempään kuin 12 kuukautta ja mieluiten koko elämäsi.

Ovatko kullatut sormukset aitoa kultaa?

Vastaus on kyllä. Kullatut sormuksemme on valmistettu aidosta hopeasta ja päällystetty aidolla kullalla. Sormus ei kuitenkaan ole valmistettu 100-prosenttisesta kullasta. Galvanoinnin ansiosta voidaan luoda sormus, joka näyttää kultasormukselta, mutta on paljon halvempi. Perusmetalli (sterlinghopea) on edullisempi kuin kulta, mutta se on silti jalometalli. Kullatut sormukset sterlinghopeasta ovat siis laadukkaasti pinnoitettuja koruja esimerkiksi teräksen tai kuparin sijaan.

Kun ostat kullattua sormusta, se tarkoittaa, että kultaa on vain sormuksen pinnalla. Vermeil-sormusta on saatavana monissa eri laaduissa. Laatu ei määräydy pelkästään perusmetallin perusteella. Myös pinnoitteen paksuudella on paljon merkitystä. Jos sormus on päällystetty paksulla kultapinnoitteella, sormus säilyttää pinnoitteensa pidempään.

Voiko kullattu sormus värjätä sormen?

Abelstedtin kullatut sormukset eivät voi värjätä sormiasi. Tämä johtuu siitä, että perusmetalli on aitoa hopeaa eikä väärennettyä metallia, kuten kuparia tai muita metalleja, jotka voivat värjätä sormen.

Miten Style Your Gold Vermeil Ring naisille

Kullattu sormus tai ehkä jopa kaksi sormusta kummassakin kädessä antaa kauniin ja kimaltelevan ilmeen. Naisten kullattuja sormuksia löytyy Abelstedtiltä kaikissa muunnelmissa ja malleissa. Kultainen vermeil-sormus itsellesi tai elämäsi tytölle on ilmeinen lahjaidea. Naisten kultasormuksia löytyy eri tyylejä ja kokoja netistä. Jos etsit kultasormuksia juhliin, löydät varmasti sormuksen, joka saa kaikki kääntämään päät. Jos olet enemmän kiinnostunut tyylikkäästä muotoilusta, tutustu naisten kultaisiin nauhasormuksiin.

Jos etsit kultasormusta, joka sopii yhteen kaikkien muiden sormusten kanssa, joita sinulla on kotona korurasiassa, löydät sen varmasti täältä. Kultaiset naisten sormukset voivat olla hyvin huomiota herättäviä. Se vaatii sen naisen käyttämään kunniakkaita sormuksiamme ylpeänä. Sekoita ja sovita kultasormuksia, jotta saat kultaisen ilmeen, josta olet aina unelmoinut. Tai tee naisesi onnelliseksi kotona kauniissa lahjapakkauksessa olevalla sormuksella.

Osta kullattuja sormuksia naisille Abelstedtistä. Kaikkien naisten pitäisi omistaa kaunis vermeil-kultasormus. Tällainen sormus voi lisätä särmää ja persoonallisuutta kauniiseen naiseen. Lämmin kultainen väri hienossa naisen kädessä on silmäänpistävä.

Monet vuodet sitten kultasormukset oli varattu vihkisormuksiksi tai kihlasormuksiksi, mutta nykyään kaikki naiset käyttävät kultasormuksia iästä, ulkonäöstä tai asemasta riippumatta. Mutta jos aiot kosia unelmiesi naista, meillä on koko valikoima kihlasormuksia, jotka sopivat täydellisesti tähän tarkoitukseen. Kultasormus voi olla ikuinen muisto ja symbolisoida rakkautta. Abelstedtissä teemme myös erikoismalleja. Valmistamme kuitenkin vain erityisesti suunniteltuja naisten sormuksia 14 karaatin ja 18 karaatin kullasta ja valkokullasta, joissa on timantteja ja jalokiviä. täältä löydät timantti- ja kultasormuksemme.

Useiden sormusten yhdistäminen ja henkilökohtaisen sommitelman luominen voi olla erittäin kaunista, mutta se voi myös olla liikaa pienelle, hienolle naiselle. Siksi yhdistää kultasormukset hieno kaulakoru, rannekoru tai pari kauniita korvakoruja täältä löydät meidän luokka kaikki korut.

Jokainen kullattu sormus viidestä eri mallistostamme on suunniteltu ajattomaan tyyliin. Kun lähdet etsimään uutta kullattua sormustasi, koet ainutlaatuisen valikoiman jännittävää laatua. Olemme tunnettuja vermeilikorujemme ainutlaatuisesta muotoilusta, ja Hongkongissa työskentelevät ammattitaitoiset koruntekijämme luovat rauhallisella kädellä piikkityöt, jotka pitävät jokaisen kiven paikallaan.

Kultaisia sormuksia on 7 eri kokoa. Jos sormuskokosi on tarjoamiemme kokojen välillä, suosittelemme, että pienennät kokoa, jos haluat ohuen sormuksen, ja suurennat kokoa, jos haluat leveän kultasormuksen. Jos et ole varma koostasi, katso kokooppaamme täältä. linkistä voit löytää oman sormuskokosi, mutta löydät myös koot, jotka sopivat rakkaallesi ilman, että hän saa tietää.

Uutta Abelstedtin kultasormustasi on mukava käyttää viikon jokaisena päivänä. Muista kuitenkin kohdella kultasormuksia varovasti – varsinkin jos valitset kullattuja hopeasormuksia. Lue oppaamme uuden kultasormuksen sovittamisesta ja puhdistamisesta.

Suosittu kullattu hopea-mallistomme koostuu 10 mikronin pinnoitteesta, joka on yli kaksinkertainen verrattuna siihen, mitä tanskalaiset korumerkit yleensä käyttävät. Olemme kultasormusten asiantuntijoita, ja siksi meille on tärkeää, että toimitamme kultasormuksia, joiden laatu on korkeatasoista, jotta voit olla varma, ettet pety uuden sormuksesi käytön jälkeen.
Valikoimastamme löytyy kultasormuksia, joissa on sekä käsin kiinnitettyjä kuutiosirkonia, timantteja että safiireja. Kuutio zirkonia on erittäin kova kivi, ja se kestää siksi paljon.

Kultaiset sormukset ovat usein tanskalaisten suosima valinta, sillä kulta lämmittää vaaleaa ihoamme. Kultasormukset ovat jo pitkään olleet suosituin metalli. Egyptiläiset ja roomalaiset olivat ensimmäisiä, jotka koristivat itseään äärimmäisillä kultamäärillä – kultasormuksista suuriin kultakaulakoruihin. Kulta ei ole halpaa, mutta ajan mittaan on tullut helpommaksi valmistaa kultasormuksia, jotka eivät ole yhtä painavia kuin ennen, käyttämällä vähemmän kultaa ja siten alentamalla kultasormusten hintoja.

Kultasormus on täydellinen lahja rakkaallesi. Jos haluat kultasormuksen, joka symboloi rakkautta, tutustu Loving-malliston sydänsormuksiin. Jos haluat antaa kultaisen sormuksen rakkaallesi, löydät helposti kultaisen kihlasormuksen täältä. Yksi suosituimmista kihlasormuksistamme on solitaire-kultasormus sekä kuusipiikkinen kultasormus. Jokaisen tytön pitäisi omistaa Abelstedtin kultasormus, ja jos hän ei ole niinkään perinteinen, olemme varmoja, että hän voi löytää jotain ainutlaatuista, joka sopii juuri hänelle. Anna hänelle kultasormus yhdestä mallistostamme, eikä hän koskaan unohda hetkeä, jolloin hän sai unelmiensa kultasormuksen sinulta.

Abelstedt tarjoaa edullisia kultasormuksia

Jos olet vahva ja kaunis tyttö, sinulla pitäisi olla sormus, joka vastaa kauneuttasi. Abelstedtin säteilevä sormus saa kätesi loistamaan. Jos etsit kaunista ja naisellista kultasormusta, löydät sen täältä. Abelstedtistä jokainen tyttö löytää etsimänsä, olipa kyseessä sitten massiivikultaiset tai kullatut sormukset. Kultasormus koristaa aina kaikkia tyttöjä iästä, sukupuolesta ja ulkonäöstä riippumatta.

Tarjoamme halpoja kultasormuksia tyylikkäälle ja suloiselle tytölle, joka haluaa ilmaista tyyliään sormuksilla, korvakoruilla, rannekorulla tai ehkä kaulakorulla. Hänen sivuiltaan löydät sekä 14 karaatin että 18 karaatin kultasormuksia, mutta myös kullattuja hopeasormuksia. Kultaus antaa koruille lisämaustetta, mutta ei kuitenkaan liian kalliiksi.

Laadukkaita sormusrenkaita tytöille on nykyään vaikea löytää ilman, että niistä tulee liian kalliita. Me Abelstedtillä olemme eritelleet tämän ja päättäneet luoda viisi erilaista sormusmallistoa, jotka ovat ammattitaitoisten ja teknisten kultasepänliikkeiden luomia, jotka tietävät, miten tyttöjen kultasormukset – ja kullatut kultasormukset – saadaan aikaan parhaalla mahdollisella tavalla. Kultaiset sormukset ovat erittäin suosittuja nuorten tyttöjen keskuudessa, ei ainoastaan hinnan vuoksi vaan myös siksi, että ne antavat ajattoman tyylikkään ulkonäön. Siksi saat varmasti paljon kohteliaisuuksia muiden tyttöjen keskuudessa uudesta kultasormuksestasi.

Miesten kultasormukset

Miesten kullattuja sormuksia voi ostaa Abelstedtin verkkokaupasta. Tarjoamme laajan valikoiman miesten kultasormuksia. Sekä leveät että ohuet ja eri tyylejä. Olipa kyseessä vihkisormus tai tavallinen kultasormus miehille jokapäiväiseen käyttöön, löydät sen meiltä. Miesten kultasormuksemme koostuvat volframista, joka on pinnoitettu kullalla. Pinnoitteemme koostuu ionipinnoitteesta, ja siksi se pitää miesten kullan upeana uskomattoman pitkään.

Kultasormus lahjaksi

Kultaiset sormuksemme Oxford-mallistosta ja Loving-mallistosta ovat varmasti täydellinen ystävänpäivälahja, äitienpäivälahja tai lahja itselle. Tarjoamme kultasormuksia, kultaisia kihlasormuksia, kultaisia vihkisormuksia ja monia muita kultasormustyyppejä.

Liity Julie Abelstedtin Korut maailmaan
Uusia mallistoja, tyyli-inspiraatiota, eksklusiivisia ennakkojulkaisuja ja paljon muuta.

Uusimmat Stories

Joululahjaopas
Täydellisen joulukorulahjan löytäminen voi olla pelottava tehtävä. Onneksi Abelstedt on tukenasi.
Mustan perjantain kysymyksiisi vastataan
Mustasta perjantaista 2022 tulee valtava.
Mitä tietää ennen kihlasormuksen ostamista
Tässä on kaikki, mitä sinun on tiedettävä ennen kihlasormuksen ostamista - koosta, hinnasta ja materiaalista.
Lopullinen opas kihlasormuksiin
Kihlasormuksen ostaminen voi olla pelottava tehtävä. Tässä lopullisessa kihlasormusten oppaassa käyn läpi kaiken, mitä sinun on tiedettävä, ennen kuin ostat hänelle täydellisen sormuksen.
Korvakorujen perimmäinen opas
Jotkut naiset käyttävät korvakoruja joka päivä, kun taas toiset käyttävät niitä vain erityistilaisuuksissa. Olipa tilaisuus mikä tahansa, tässä on täydellinen opas täydellisen korvakoruparin löytämiseen.
Ehdotusideat: 27 tapoja ehdottaa kumppanillesi
Avaa sydämesi ja anna kumppanillesi kaikkien aikojen suurin rakkaudentunnustus.

Osta kategorioiden mukaan

Jäät paitsi
Black Friday
30% ALUS KAIKESTA
Tilaa, jotta pääset alkuun myyntiin.
Kiitos!
Sinulla on nyt ennakkokäyttöoikeus.
Kopioi alla oleva alennuskoodi ja saat 30% alennuksen koko myymälästä!
BF100
Julie Abelstedt
Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi
Hanki uusia kokoelmia, tyyliinspiraatiota, eksklusiivisia ennakkojulkaisuja ja paljon muuta.

10% alennus ensimmäisestä ostoksestasi - ei vähimmäissummaa
Kiitos, että olet osa korumaailmaamme!
Kopioi alla oleva alennuskoodi ja saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.
105ABEC