30 päivän palautusoikeus

2-4 päivän toimitus - näe vaihtoehdot

Helppo palautus ja vaihto

Joululahjaopas

Täydellisen joulukorulahjan löytäminen voi olla pelottava tehtävä. Onneksi Abelstedt on tukenasi.
Julie Abelstedt
Abelstedtin perustaja

Useimmat ihmiset sanovat, että juhlapyhät ovat vuoden ihaninta aikaa. Perheet kokoontuvat yhteen, ja rakkaat ihmiset matkustavat paikalle muualta, jotta voidaan luoda ikimuistoisia ja rakastavia hetkiä. Osa näistä hetkistä herää henkiin, kun on aika vaihtaa lahjat, jotka olet huolella valinnut rakkaillesi. Olipa elämässäsi sitten erityinen nainen, äiti, sisko tai vain joku erityinen, yksi parhaista päätöksistäsi on kaunis ja kimalteleva juhlakoru.

Joulu on sydämien aikaa, ja mikä olisikaan parempi tapa osoittaa rakkautta ja huolenpitoa ihmiselle kuin kimaltelevat korut? Kimaltelevien korujen antaminen ei tuo vain iloa ja onnea, vaan luo myös elinikäisiä muistoja ja tuo varmasti hymyjä kaikkialle, missä koruja käytetään. Vaikka korujen kanssa ei voi koskaan mennä pieleen, oikeiden korujen löytäminen voi olla vaikeaa. Mutta älkää pelätkö! Me täällä Abelstedtissä olemme aina valmiita auttamaan sinua ja meillä on kaikkea, mitä sydän toivoo!

Anna meidän auttaa sinua löytämään täydellinen lahja rakkaallesi, unelmiesi naiselle, kauniille äidillesi, siskollesi tai muulle onnekkaalle henkilölle elämässäsi.

Etsitpä sitten täydellisiä koruja, joilla voit piristää asuasi viime hetken juhlapäivää varten, tai etkö löydä lahjaa sille perheenjäsenelle, jolla on kaikkea? Älä huoli, me autamme sinua! Abelstedtin henkilökohtainen lahjaopas on täydellinen keskitetty palvelupiste kaikkiin joulunajan tarpeisiisi. Olemme huolellisesti valinneet joitakin halutuimmista ja ikonisimmista koruistamme täydelliseksi lahjaksi onnekkaalle naiselle tai miehelle elämässäsi tai jos haluat vain hemmotella itseäsi.

Korut lahjoja hänelle

Modernin naisen pinoamissormukset

Muodikkaat sormukset ovat yhtä lailla pinottavia sormuksia, ja ne ovat modernin ja leikkisän naisen ehdoton valinta. Pinottavat sormukset ovat ajattomia, ja niitä voi käyttää päivällä ja illalla täydellisen ja täydellisen ulkoasun luomiseksi. Pinoamissormusten ulkonäkö ja mahdollisuudet ovat loputtomat. Kun ostat pinoamissormuksia, on tärkeää etsiä sormuksia, joissa on ainutlaatuisia yksityiskohtia, jotka tuovat ulkonäköön monipuolisuutta. Muodikkaaseen pinoamiseen suosittelemme joitakin pinoamissuosikkejamme: Oxfordin kultasormus, Loving-sydänsormus ja Oxfordin kultainen smaragdisormus!

Muista kuitenkin, että sormusten pinoamisen mahdollisuudet ovat rajattomat. Tämä on vain osa henkilökohtaisista suosituksistamme. Abelstedtillä on paljon sormuksia, jotka sopivat täydellisesti pinoamiseen. Erityisesti hopeasormuksemme ovat täydellisiä moderniin ja muodikkaaseen lookkiin! Voit lukea kaiken hopeakoruistamme ja paljon muuta täältä.

Koruja tyylikkäälle ja tyylikkäälle naiselle

Timantteja tai kiviä sisältävät korut ovat loputon korutrendi. Ne ovat ajattomia, tyylikkäitä ja niitä voivat käyttää kaikenikäiset naiset. Joka vuosi ja kausi esittelee uusia särmikkäitä tapoja tyylitellä kimaltelevia koruja, ja me rakastamme sitä! Kun ostat koruja, joissa on kiviä, etsi kohteita, jotka yhdistävät kimaltelevien kivien eleganssia, kuten lämpimät metallit ja esimerkiksi keltaiset kivet. Anna hänelle koru, jota hän ei koskaan unohda, kuten Oxfordin keltainen ikuisuussormus, Abelstedtin A-kultainen leveä sormus, Abelstedtin A makeanvedenhelmikorvakorut, Floran kultaiset ja hopeiset lehtirenkaat tai Oxfordin klassinen solitaire-kaulakoru.

Tai lähde Abelstedt-seikkailulle ja tutustu eri mallistoihimme tyylikkäitä sormuksia, korvakoruja ja muuta hopeaa ja löydä hänelle täydellinen lahja. Lupaamme, ettet koskaan unohda hänen ilmettään, kun hän purkaa uuden Abelstedt-korunsa.

Koruja naiselle, jolla on kaikkea

Koruja ei voi olla ”liikaa”, ja juuri siksi korut ovat täydellinen lahja! Jokainen koru kertoo ainutlaatuisen ja rakastettavan tarinan, jonka hän muistaa aina. Takaamme sinulle, että olet hänen mielessään joka kerta, kun hän näkee tai käyttää kauniita koruja.

Ajaton koru ei vanhene koskaan. Yllätä hänet Abelstedtin A-rannerenkaalla ja viimeistele se upealla Oxford-sormuksella.

Korut tuolle erityiselle henkilölle

Mikään ei kerro sitä paremmin kuin korut. Se on niin erityinen, ikuinen ja kehystää hetkiä ajassa. Ajatus siitä, että erityinen koru on valittu huolella ja rakkaudella, täyttää jokaisen sydämen ilolla ja onnella. Hanki hänelle jotain, jonka hän pitää ikuisesti lähellä sydäntään, ja mikä olisikaan parempi tapa tehdä se lisäämällä koruun sydän tai kaksi? Se on jotain, jota hän voi käyttää joka päivä ympäri vuoden, ja olet lähellä hänen sydäntään joka kerta, kun hän kantaa korua.

Ilmaise rakkautesi ja yllätä hänet Loving kultasormus, Loving sydän bändi rengas, Oxford puolella kivi 6 prong rengas, Loving hopea kaksinkertainen halo sydän kaulakoru, Loving kaulakoru, Loving liikkuva sydän kaulakoru tai Loving kulta kehys sydän korvakorut.

Jos hän ansaitsee jotain hieman ylellisempää, täytä hänen sydämensä timanteilla valmistetuilla erikoiskoruillamme. Me kaikki tiedämme sanonnan ”timantit ovat tytön paras ystävä”, joten tämä on lahja, jonka kanssa et varmasti voi mennä pieleen! Lue kaikki upeista timanttisormuksistamme täältä.

Lahjat hänelle

Täydellisen lahjan hankkiminen voi olla hankalaa! Mutta älä huoli, me autamme sinua, olitpa sitten ostoksilla jollekin erityiselle ihmiselle, veljelle, isälle tai hyvälle ystävälle!

Yllätä hänet ajattomalla, vankalla ja tyylikkäällä sormuksella volframista. Olipa hän sitten minimalistinen mies tai muodikas mies, meillä on hänelle jotakin aivan erityistä. Mallimme ovat ajattomia ja tyylikkäitä, ja niitä voi käyttää arkena tai tyylikkäästi juhlatilaisuuksiin. Hemmottele häntä erityisellä korulla, jota hän ei koskaan unohda!

Lahjakortti

Abelstedtin lahjakortti on täydellinen lahja kaikille, joita haluat hemmotella jollain erityisellä. Ablelstedt-lahjakortti on täydellinen ratkaisu, jos et osaa päättää, minkä korun antaisit. Kortti toimitetaan sinulle kauniissa paketissa tai sähköpostiisi tulostettavana lahjakorttina heti oston jälkeen. Valinta on täysin sinusta kiinni.

Korusarjat

Täydellisen lahjan löytäminen on nyt paljon helpompaa. Paras lahja tulee aina sinisessä laatikossa, jossa on paljon yhteensopivaa kimallusta. Anna hänelle jotain, jota hän ei koskaan unohda ja jota hän voi käyttää joka tilanteessa päivin ja öin. Abelstedtin lahjasetillä et anna hänelle vain täydellistä onnea, iloa ja rakkautta – annat hänelle myös iloisen ja yllättävän jännityksen tunteen, kun saat sinisen laatikon Abelstedtiltä.

Kun ostat lahjasettiä, pidä aina mielessäsi naisen tai tytön tyyli. Onko hänen tyylinsä tyylikäs, elegantti vai jotain muuta? Lahjasarjamme vaihtelevat kimaltelevasta ulkonäöstä juhlavalle tytölle, joka rakastaa säihkettä koko päivän ja yön, minimalistisempaan tyttöön, joka rakastaa ajattomia koruja.

Lahjat alle 100 €

Jos tarvitset alhaisemman hintaluokan, meillä on täydellinen vastaus täydelliseen ja kuohuvaan herkkuhetkeen onnekkaalle ystävällesi. Mikään ei kerro rakkaudesta, kiitollisuudesta ja arvostuksesta niin kuin korut! Olipa sydämessäsi mitä tahansa, korujen antaminen auttaa sinua ilmaisemaan tunteitasi. Olipa tilaisuus mikä tahansa, meillä on täydellinen lahja, joka loistaa joka päivä! Löydä loistavia lahjaideoita hänelle valikoimastamme täydellisesti muotoiltuja koruja alle 100 € hintaan.

Täydellinen Oxford-kultainen marquise- ja prinsessahiontasormuksemme on täydellinen yllätys. Kaunis ja ainutlaatuinen muotoilu tekee siitä ajattoman ja tyylikkään, ja se on ehdottomasti oltava jokaisen naisen korukokoelmassa!

Anna hänelle jotain, jota hän voi käyttää joka päivä ja jonka hän varmasti muistaa Oxfordin klassisilla hopeisilla solitaire-korvakoruilla! Korvakorut voidaan yhdistää minkä tahansa muun kimaltelevan korumme kanssa tai niitä voidaan käyttää yksinään yksinkertaisen ja kauniin ulkonäön vuoksi.

Lahjat alle 200 €

Oletko koskaan miettinyt tuntikausia täydellistä lahjaa jollekin erityiselle henkilölle ja päätynyt etsimään sitä tuntikausia ja päiviä? Älä huoli, me autamme sinua! Me täällä Abelstedtissä teemme kaikkemme auttaaksemme sinua löytämään täydellisen lahjan, ja olemme jo keränneet sinulle muutamia mahdollisuuksia. Osta loistavia kaulakoruja, mestarillisesti muotoiltuja sormuksia, luonnollisesti ilmaistuja koruja Flora-mallistosta ja paljon muuta. Osta korulahja Abelstedtiltä niille lähimmäisillesi, jotka vain rakastavat sinistä laatikkoa.

Varmista, että annat hänelle lahjan, jota hän ei koskaan unohda. Hemmottele häntä upealla Oxford-tuplahalosormuksellamme. Se ei vain saa häntä säihkymään koko päivän. Se tuo varmasti myös paljon iloa ja onnea hänen elämäänsä.

Jos haluat yksinkertaisemman, mutta silti upean ilmeen, yllätä hänet Loving-kultasormuksella. Se on täydellinen jokapäiväiseen käyttöön. Tämä sormus on yksinkertainen ja helppo käyttää, ja se sopii täydellisesti aktiiviselle ja urheilulliselle tytölle. Se on kevyt sormus, joka voi piristää mitä tahansa päivää, ja se näyttää upealta riippumatta siitä, minkä kanssa sitä käytät.

Lahjojen antaminen voi olla vaikeaa, ymmärrämme sinua täysin ja siksi olemme aina täällä auttamassa! Täällä Abelstedtissä voit aina ottaa meihin yhteyttä saadaksesi neuvoja tai opastusta matkallasi täydellisen lahjan antamiseen, ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä voit nauttia nopeasta ja turvallisesta maailmanlaajuisesta toimituksestamme. Tarjoamme sinulle täyden 30 päivän ilmaisen palautuksen tai vaihdon ostamillesi tuotteille.

Ihanaa joulua.

Liity Julie Abelstedtin korumaailmaan
Uusia kokoelmia, tyyliinspiraatiota, eksklusiivisia ennakkojulkaisuja ja paljon muuta.

Uusimmat tarinat

Nopea ja varma toimitus

Abelstedt tiimi pakkaa ja lähettää korusi, jotta sinulla on ne turvassa:

Suomi:2-4 arkipäivää
Euroopassa:
 2-4 arkipäivää
Yhdysvallat & Kanada: 3-5 arkipäivää
Muu maailma: 5-7 arkipäivää

Palauta 30 päivän sisällä – ei kysymyksiä!

Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että haluat palauttaa osan uusista Abelstedt-tuotteistasi, voit palauttaa käyttämättömät tuotteet 30 päivän kuluessa. Tarkista palautussivumme saadaksesi lisätietoja.

Arvostamme yksityisyyttäsi

Käytämme tällä sivustolla evästeitä mukauttaaksemme käyttökokemustasi ja analysoidaksemme liikennettämme. Napsauttamalla "Hyväksyn" hyväksyt kaikkien evästeiden käytön.

Julie Abelstedt
Voita 500 € koruja
Annan joka kuukausi ostosmatkan onnekkaalle Abelstedt Clubin jäsenelle. Rekisteröidy alla ja osallistu kuukausittaiseen kilpailuun.
Löydä sormuksen koko
Koko Sisähalkaisija (mm) Sisäympärysmitta (mm) US koko UK koko
XXXS 16.3 52 6 L
XXS 17.0 54 7 N
XS 18.0 57 8 P
S 18.8 60 9 R
M 19.6 62 10 T
L 20.4 65 11 V
XL 21.2 67 12 X
XXL 21.8 70 13 Z
Miten mitata

Nauhamenetelmä

1. Ota mukaan mittanauha, naru tai paperiliuska.

2. Kiedo se sen sormen ympärille, jossa käytät sormusta – jos olet luomassa sormuspinoa, mieti, mihin kohtaan sormusta sormessasi sormus istuu – ja merkitse kynällä, mihin se liittyy.

3. Aseta naru tai paperiliuska tasaiselle alustalle ja mittaa pituus viivoittimella merkkiin asti. Käytä yllä olevaa taulukkoa sovittaaksesi mitat lähimpään Abelstedtin sormuskokoon.

Measure finger for ring size

Mittaa olemassa oleva rengas

1. Valitse sormus, joka sopii jo valmiiksi hyvin sormeen.

2. Mittaa renkaan sisähalkaisija millimetreinä (mm).

3. Käytä yllä olevaa mittataulukkoa sovittaaksesi sormuksesi koon lähimpään Abelstedt-kokoon millimetreinä.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedtin lahjavinkit

  • Jos olet kokojen välillä, valitse suurempi koko, jos sormus on leveä, ja pienempi koko, jos sormus on kapea.
  • Kokotaulukon kahden seuraavan koon välillä ei ole suurta eroa. Jos olet epävarma, kuuntele vaistoasi. Voit aina vaihtaa koon helpon palautusprosessimme kautta.

Palveluksessanne

Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan. Keskustele kanssamme suorassa lähetyksessä tai lähetä meille sähköpostia.

Löydä sormuksen koko
Koko Sisähalkaisija (mm) Sisäympärysmitta (mm) US koko UK koko
XXS 15.3 48 4.5 I
XS 15.9 50 5.5 K
S 16.5 52 6 L
M 17.3 54 7 N
L 17.7 56 7.5 O
XL 18.5 58 8.5 Q
XXL 19.1 60 9 S
Miten mitata

Nauhamenetelmä

1. Ota mukaan mittanauha, naru tai paperiliuska.

2. Kiedo se sen sormen ympärille, jossa käytät sormusta – jos olet luomassa sormuspinoa, mieti, mihin kohtaan sormusta sormessasi sormus istuu – ja merkitse kynällä, mihin se liittyy.

3. Aseta naru tai paperiliuska tasaiselle alustalle ja mittaa pituus viivoittimella merkkiin asti. Käytä yllä olevaa taulukkoa sovittaaksesi mitat lähimpään Abelstedtin sormuskokoon.

Measure finger for ring size

Mittaa olemassa oleva rengas

1. Valitse sormus, joka sopii jo valmiiksi hyvin sormeen.

2. Mittaa renkaan sisähalkaisija millimetreinä (mm).

3. Käytä yllä olevaa mittataulukkoa sovittaaksesi sormuksesi koon lähimpään Abelstedt-kokoon millimetreinä.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedtin lahjavinkit

  • Jos olet kokojen välillä, valitse suurempi koko, jos sormus on leveä, ja pienempi koko, jos sormus on kapea.
  • Kokotaulukon kahden seuraavan koon välillä ei ole suurta eroa. Jos olet epävarma, kuuntele vaistoasi. Voit aina vaihtaa koon helpon palautusprosessimme kautta.

Palveluksessanne

Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan. Keskustele kanssamme suorassa lähetyksessä tai lähetä meille sähköpostia.

Jäät paitsi
Black Friday
30% ALUS KAIKESTA
Tilaa, jotta pääset alkuun myyntiin.
Kiitos!
Sinulla on nyt ennakkokäyttöoikeus.
Kopioi alla oleva alennuskoodi ja saat 30% alennuksen koko myymälästä!
BF100
black friday banner
Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi
Hanki uusia kokoelmia, tyyliinspiraatiota, eksklusiivisia ennakkojulkaisuja ja paljon muuta.

10% alennus ensimmäisestä ostoksestasi - ei vähimmäissummaa
Kiitos, että olet osa korumaailmaamme!
Kopioi alla oleva alennuskoodi ja saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.
105ABEC