30 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Nopea ja varma toimitus
★★★★★ Trustpilot

JOULUALE: SÄÄSTÄ 15% KAIKESTA

Käytä koodia:
XMAS15

Syitä, miksi sinun pitäisi ostaa hopeakoruja

Sterlinghopea on hienostunut ja monipuolinen jalometalli, josta syntyy mitä kauneimpia ja tyylikkäimpiä koruja.
by
Julie Abelstedt
Abelstedtin perustaja

Pitäisikö sinun valita koruja Sterling Silver?

Sterlinghopea on hienostunut ja monipuolinen jalometalli, joka muodostaa mitä kauneimpia ja tyylikkäimpiä koruja. Sterlinghopea on puhdasta hopeaa ja muita hivenmetalleja sisältävä metalli. Sterlinghopea on tullut jäädäkseen, ja se on itse asiassa tehty, koska puhtaan hopean ollessa hyvin pehmeää metallia oli monia ongelmia, jotka johtivat kuluneisiin ja haavoittuviin koruihin.

Sterlinghopea tehtiin ainutlaatuiseksi ja kimaltelevaksi ratkaisuksi pehmeälle hopealle, minkä ansiosta sterlinghopea on nykyään yksi yleisimmin valituista metalleista korkealuokkaisten ylellisyyskorujen valmistuksessa.

Sterlinghopeasta valmistettujen korujen ostamisen etuna on siis muun muassa korujen vahva kestävyys ja keveys. Lisäksi materiaali on myös erittäin kevyttä, joten sitä on mukava käyttää joka ikinen päivä kauniin ja täydellisen ulkonäön saavuttamiseksi.

Sterlinghopea vs. muut metallit

Korujen valmistuksessa kolme yleisimmin käytettyä metallia ovat platina, kulta ja hopea. On kuitenkin joitakin kohtia, joissa hopea erottuu edukseen.

Toiminnallisuuden kannalta hopea on selvästi parempi vaihtoehto, sillä sekä hopea että valkokulta ovat paljon vahvempia metalleja kuin esimerkiksi platina, joka on hyvin pehmeää ja helposti naarmuuntuvaa tai vaurioituvaa. Lisäksi hopea on usein vaaleampaa ja hienompaa kuin valkokulta, mikä tekee hopeakoruista ajattoman ja tyylikkään valinnan. Sterlinghopea on yksi kevyimmistä saatavilla olevista metalleista, mikä tekee koruista erittäin kevyen ja kauniin valinnan, jota voi käyttää sekä päivittäin että erityistilaisuuksissa.

Sterlinghopea on kauniin kiiltonsa ja korkean laatunsa ansiosta markkinoiden edullisin jalometalli, joka mahdollistaa ainutlaatuisten, korkealaatuisten ja ylellisten korujen hankkimisen edulliseen hintaan.

Sterlinghopean valinnan edut

Sterlinghopea korvakorut: Sterlinghopeasta valmistetut korvakorut ovat bestsellereitä. Sen lisäksi, että saat kaikkein kauneimmat ja kimaltelevimmat korvakorut, ne ovat myös kestäviä ja tarpeeksi vahvoja kestämään taivutusta.

Sterlinghopeiset kaulakorut: Hopeinen kaulakoru on käytännöllinen ja kaunis valinta, jota voi käyttää joka päivä vuosien ajan. Kaulakoru on valmistettu kiinteästä materiaalista, joka ei naarmuunnu tai rikkoudu helposti, mikä tekee siitä selvästi suositeltavan valinnan.

Sterlinghopeasta valmistetut sormukset: Sormusten osalta on erittäin tärkeää ja ratkaisevaa, että niitä voi käyttää päivittäin ilman, että niiden kulumisesta tarvitsee huolehtia kovin paljon. Sterlinghopeasta valmistetut sormukset ovat suositeltavia, koska ne ovat erittäin kestäviä. Sormuksia on helppo käyttää ja ne säilyttävät muotonsa, vaikka niitä käytetään päivittäin.

Sterlinghopeinen rannekoru: ei ole väliä, rakastatko massiivisia rannekoruja vai hienoja ketjuja. Tyylikäs ja kaunis rannekoru voi antaa viimeisen silauksen mille tahansa lookille – mutta jos rannekoru on vaurioitunut tai taipunut, rannekorun säteily katoaa nopeasti. Siksi on aina hyvä ajatus ja etu valita hopeaa, sillä jalometalli parantaa merkittävästi kaikkien ranneketyyppien kestävyyttä – sekä raskaiden ja massiivisten rannekorujen että hienojen pienten ketjujen osalta. Näin voit käyttää kauniita ja kimaltelevia rannekoruja joka ikinen päivä.

Valitsemalla hopeasta valmistettuja koruja, saat täysin kauniin, edullisen ja erittäin toimivan korun, jota voit käyttää missä tahansa tapahtumassa päivällä tai yöllä!

Sterlinghopea antaa sinulle mahdollisuuden löytää unelmiesi korut tinkimättä budjetistasi.

Elinikä ja kestävyys

Kuten mainittu, hopeasta valmistetut korut säilyttävät kauniin kiiltonsa ja muotonsa päivittäisessä käytössä, mikä tekee koruista jokaisen korujen ystävän välttämättömiä.

Kauniit ja tyylikkäät korut eivät koskaan mene pois muodista. Ja jos pidät siitä huolta, se voi kestää sukupolvia ja olla kanssasi ikuisesti.

Allergiaystävällinen

Monet ihmiset kärsivät nikkeliallergiasta tai muusta allergiasta erilaisille koruissa esiintyville metalleille. Tässä tilanteessa hopea on hyvä valinta, kun kyseessä on allergiaystävällinen koru. Koruja voi käyttää päivittäin ilman merkittävää allergiareaktioiden riskiä.

Ajaton valinta

Sterlinghopea antaa sinulle mahdollisuuden pysyä viimeisimpien trendien ja suuntausten mukana rikkomatta budjettiasi. Sterlinghopeasta valmistetun korun säihkyvyys ja kiilto merkitsevät sitä, että koru pysyy ajattomana, tyylikkäänä ja säteilevänä läpi ajan. Lisäksi hopea on kaunis ja yleismaailmallinen väri, joka sopii ajattomasti mihin tahansa lookkiin ja jota voi käyttää kaikkeen vaatekaapissasi.

Olitpa sitten kutsuttu suureen tapahtumaan, häihin, syntymäpäivään tai vain kahville rakkaan ystävän kanssa, kauniit hopeasta valmistetut korut voivat aina saada sinut näyttämään täydellisesti kootulta, kauniilta ja kimaltelevalta.

Lisäksi neutraali ja hieno hopean väri sopii myös kauniisti kontrastiksi muihin korumetalleihin, kuten valkokultaan, mikä mahdollistaa eri koruyhdistelmien yhdistämisen ja pinoamisen tyylikkääksi ja hienostuneeksi ulkonäöksi juuri haluamallasi tavalla.

Sterlinghopeakorut ovat jokaisen korujen ystävän ehdoton valinta. Koruja voi käyttää mihin tahansa tilaisuuteen ja ne voidaan yhdistää saumattomasti kaikkien muiden korusuosikkiesi kanssa! Lisäksi se on uskomattoman kestävä koru, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, mitä teet tai missä olet, kun käytät kauniita ja kimaltelevia korujasi.

Liity Julie Abelstedtin Korut maailmaan
Uusia mallistoja, tyyli-inspiraatiota, eksklusiivisia ennakkojulkaisuja ja paljon muuta.

Uusimmat Stories

Joululahjaopas
Täydellisen joulukorulahjan löytäminen voi olla pelottava tehtävä. Onneksi Abelstedt on tukenasi.
Mustan perjantain kysymyksiisi vastataan
Mustasta perjantaista 2022 tulee valtava.
Mitä tietää ennen kihlasormuksen ostamista
Tässä on kaikki, mitä sinun on tiedettävä ennen kihlasormuksen ostamista - koosta, hinnasta ja materiaalista.
Lopullinen opas kihlasormuksiin
Kihlasormuksen ostaminen voi olla pelottava tehtävä. Tässä lopullisessa kihlasormusten oppaassa käyn läpi kaiken, mitä sinun on tiedettävä, ennen kuin ostat hänelle täydellisen sormuksen.
Korvakorujen perimmäinen opas
Jotkut naiset käyttävät korvakoruja joka päivä, kun taas toiset käyttävät niitä vain erityistilaisuuksissa. Olipa tilaisuus mikä tahansa, tässä on täydellinen opas täydellisen korvakoruparin löytämiseen.
Ehdotusideat: 27 tapoja ehdottaa kumppanillesi
Avaa sydämesi ja anna kumppanillesi kaikkien aikojen suurin rakkaudentunnustus.

Osta kategorioiden mukaan

Jäät paitsi
Black Friday
30% ALUS KAIKESTA
Tilaa, jotta pääset alkuun myyntiin.
Kiitos!
Sinulla on nyt ennakkokäyttöoikeus.
Kopioi alla oleva alennuskoodi ja saat 30% alennuksen koko myymälästä!
BF100
Julie Abelstedt
Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi
Hanki uusia kokoelmia, tyyliinspiraatiota, eksklusiivisia ennakkojulkaisuja ja paljon muuta.

10% alennus ensimmäisestä ostoksestasi - ei vähimmäissummaa
Kiitos, että olet osa korumaailmaamme!
Kopioi alla oleva alennuskoodi ja saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.
105ABEC