30 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Nopea ja varma toimitus
★★★★★ Trustpilot

CYBER MONDAY: 20% ALUS KAIKESTA

Days
Hours
Minutes
Seconds

Miten löytää hänen sormuksen koko ilman hänen tietämättään

Tyttöystäväsi, äitisi, tyttäresi tai jonkun muun läheisesi sormuksen koon löytäminen voi tuntua pelottavalta tehtävältä, kun sen on tarkoitus olla yllätys. Abelstedt tekee sen kuitenkin helpoksi.
by
Julie Abelstedt
Abelstedtin perustaja

Rakkaat asiakkaamme kysyvät meiltä Abelstedtissä usein, miten he voivat selvittää tyttöystävänsä, äitinsä ja tyttärensä sormuksen koon ilman, että he tietävät sitä. Tässä jutussa kerromme parhaista vinkeistämme ja nikseistämme.

Hanki ilmainen Abelstedt Ring Sizer

Voi pojat, tämä on onnenpäiväsi! Me Abelstedtillä tiedämme, että on tärkeää, että koko on oikea ensimmäisellä kerralla, erityisesti lahjatarkoituksessa. Siksi tarjoamme, että lähetämme sinulle ilmaisen kiinteän rengasmittarimme, jotta voit nopeasti ja helposti määrittää sormuksesi koon kotona. Sinun tarvitsee vain maksaa toimituskulut, ja me lähetämme ilmaisen Abelstedt Ring Sizer -mittalaitteen heti. Hanki ilmainen Abelstedt Ring Sizer -mittari täältä.

Hienoa kiinteässä Ring Sizerissa on se, että kun se asetetaan sormeen, se on täysin kova kuin oikea rengas, joten koon löytäminen 100 % tarkkuudella on varmaa, kun se sopii mukavasti ja voit silti ottaa sen pois.

Lainaa yhtä hänen sormuksistaan (hetkeksi)

Tässä menetelmässä sinun on oltava kaikkein varovaisin, sillä se voi kostautua sinulle. Varmista, että otat sormuksen, jota hän yleensä käyttää samankokoisessa sormessa, jossa hänen pitäisi käyttää sormusta, jonka aiot ostaa hänelle. Sormussormi on yleensä paras vaihtoehto.

Kun olet ottanut sormuksen, mittaa sormus tulostettavan Abelstedtin kokooppaan avulla asettamalla se mustien ympyröiden päälle, kunnes yksi niistä näkyy selvästi sormuksen sisäreunan ympärillä.

Vaihtoehtoisesti, jos et pysty tulostamaan kokoopasta, voit ottaa paperinpalasen ja piirtää ympyrän renkaan sisäpuolelle. Tee tämä useita kertoja varmistaaksesi, että sormuksen jäljet näyttävät yhtenäisiltä. Selvitä sitten halkaisija millimetreinä ja vertaa sitä edellä olevassa Abelstedtin kokooppaassa ilmoitettuihin halkaisijoihin.

Kysy hänen ystäviltään

Toinen tapa on kysyä joltakin hänen ystävältään, sillä tytöillä on toisinaan tällaisia tietoja toisistaan. Jos hän ei halua, voit ehkä suostutella hänet viemään tyttöystäväsi koruostoksille ja selvittämään hänen sormuksensa koon ammattilaisella, joka ilmoittaa koon sinulle.

Kun juhlissa

Jos olet juhlissa ja tyttöystäväsi ystävällä on sormus, pyydä hänen ystäväänsä antamaan tyttöystäväsi sovittaa sormusta. Näin saat hyvän valikoiman ja perustan, josta voit aloittaa. Tämä saattaa kuulostaa hölmöltä, koska mahdollisuudet oikean koon osumiseen ovat pienet, mutta se on itse asiassa erittäin tehokas menetelmä. Voit myös käyttää tilaisuutta hyväksenne ja kysyä, mitä mieltä hän oli ystävänsä sormuksesta (kahden kesken), jotta saatte käsityksen siitä, millaisesta sormuksesta hän pitää.

Ole hienovarainen

Jos haluat silti selvittää sormuksen koon suoraan häneltä, kysy tyttöystävältäsi hienovaraisesti ja sujuvasti teeskentelemällä, että olet ostamassa sormusta äidillesi, siskollesi, tädillesi jne. Varmista, että kyseessä on joku, jonka kädet ovat melko samanlaiset kuin tyttöystäväsi. Kysy satunnaisesti, mikä hänen sormuskokonsa on.

Mielenkiintoisia rengaskoko faktoja

  • Yleisin naisten sormuskoko on S / 52 tai M / 54.
  • Leveämmät sormukset istuvat paremmin kuin ohuemmat sormukset.
  • Toimitamme sinulle mielellämme ilmaisen Abelstedt Ring Sizer -mittalaitteemme, jonka avulla voit mitata sormuksesi koon erittäin tarkasti.

Entä jos en vain saa selvää koosta?

Mene vain rohkeasti, äläkä huoli, jos tilaat sattumalta väärän koon. Abelstedtillä on 30 päivän palautusoikeus, joten palauta sormus takaisin meille ja vaihdamme koon ilmaiseksi.

Nyt olet valmis etsimään hänelle täydellisen sormuksen.

Liity Julie Abelstedtin Korut maailmaan
Uusia mallistoja, tyyli-inspiraatiota, eksklusiivisia ennakkojulkaisuja ja paljon muuta.

Uusimmat Stories

Mustan perjantain kysymyksiisi vastataan
Mustasta perjantaista 2022 tulee valtava.
Mitä tietää ennen kihlasormuksen ostamista
Tässä on kaikki, mitä sinun on tiedettävä ennen kihlasormuksen ostamista - koosta, hinnasta ja materiaalista.
Lopullinen opas kihlasormuksiin
Kihlasormuksen ostaminen voi olla pelottava tehtävä. Tässä lopullisessa kihlasormusten oppaassa käyn läpi kaiken, mitä sinun on tiedettävä, ennen kuin ostat hänelle täydellisen sormuksen.
Korvakorujen perimmäinen opas
Jotkut naiset käyttävät korvakoruja joka päivä, kun taas toiset käyttävät niitä vain erityistilaisuuksissa. Olipa tilaisuus mikä tahansa, tässä on täydellinen opas täydellisen korvakoruparin löytämiseen.
Ehdotusideat: 27 tapoja ehdottaa kumppanillesi
Avaa sydämesi ja anna kumppanillesi kaikkien aikojen suurin rakkaudentunnustus.
Suosituimmat kihlasormukset Tietojemme mukaan
Viimeisin kyselytutkimukseni osoitti joitakin odotettuja ja joitakin yllättäviä tuloksia.

Osta kategorioiden mukaan

Jäät paitsi
Black Friday
30% ALUS KAIKESTA
Tilaa, jotta pääset alkuun myyntiin.
Kiitos!
Sinulla on nyt ennakkokäyttöoikeus.
Kopioi alla oleva alennuskoodi ja saat 30% alennuksen koko myymälästä!
BF100
Julie Abelstedt
Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi
Hanki uusia kokoelmia, tyyliinspiraatiota, eksklusiivisia ennakkojulkaisuja ja paljon muuta.

10% alennus ensimmäisestä ostoksestasi - ei vähimmäissummaa
Kiitos, että olet osa korumaailmaamme!
Kopioi alla oleva alennuskoodi ja saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.
105ABEC