30 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 6 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 150 € tilauksiin -

Lue lisää

★★★★★ Trustpilot

Mitä tietää ennen kihlasormuksen ostamista

Tässä on kaikki, mitä sinun on tiedettävä ennen kihlasormuksen ostamista - koosta, hinnasta ja materiaalista.
by
Julie Abelstedt
Abelstedtin perustaja

Kihlasormukset ovat pysyvä merkki rakkaudesta. Näin on ollut satoja vuosia. Kihlasormus on ollut uskonnollinen symboli, joka ilmentää kahden ihmisen kestävää toveruutta, rakkautta ja yhteenkuuluvuutta. Ja vaikka tämä perinne on satoja vuosia vanha, siitä ovat pitäneet kiinni myös miehet ja naiset. Kihlasormus yhdistää parit ja osoittaa muille, että he kuuluvat yhteen rakkauden nimissä.

Selaa Abelstedtin kihlasormusmallistoa löytääksesi mieleisesi sormuksen. Meillä on laaja valikoima tyylejä, joista valita, sekä räätälöityjä palveluita. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden räätälöidä itsellesi tai kumppanillesi täydellinen sormus asiantuntevan suunnittelutiimimme avulla.

Tässä on pieni opas siitä, miten valita oikea kihlasormus itsellesi tai kumppanillesi.

Kuinka paljon kihlasormuksen pitäisi maksaa ja mikä on kihlasormuksen tyypillinen hinta?

Ei ole olemassa oikeaa tai väärää summaa, jonka voisi käyttää kihlasormukseen. Jotkut saattavat sanoa, että sen pitäisi maksaa tietty prosenttiosuus palkastasi. Näiden kolmen tekijän pitäisi kuitenkin määrittää todellinen summa, joka sinun pitäisi käyttää kihlasormukseen:

  • Budjettisi
  • Kumppanisi odotukset
  • Sormuksen merkitys

Kihlasormus on henkilökohtainen parille, jonka rakkautta se symboloi. Jo pelkästään tästä syystä on mahdotonta yhdistää kustannuksia tarkkaan lukuun tai laskelmaan.

Yritä löytää sormus, johon sinulla on varaa ja josta tiedät, että kumppanisi arvostaa sitä.

Miten saan selville, minkä kokoisen sormuksen kumppanini tarvitsee?

Paras tapa selvittää hänen kokonsa on viedä yksi hänen vanhoista sormuksistaan koruliikkeeseen, joka mittaa koon. Varmista, että sormus on suunnilleen yhtä leveä kuin sormus, jonka haluat antaa hänelle. Sormukset voivat istua sormessa eri tavalla riippuen siitä, onko kyseessä leveä vai ohut sormus. Jos et kuitenkaan pysty käymään jalokivikaupassa tai koruliikkeessä etkä tiedä kumppanisi sormuksen kokoa, sinun on ehkä kysyttävä hienovaraisesti ystäviltä ja perheenjäseniltä.

Kun lainaat yhtä hänen nykyisistä sormuksistaan, varmista, että se on sellainen, jota hän käyttää samassa sormessa kuin uutta sormusta, jonka aiot ostaa. Sormuskoko-oppaamme antaa myös neuvoja ja ohjeita, miten voit löytää hänen sormuskokonsa kotona.

Pitäisikö minun ostaa kihlasormus netistä?

Useimmissa tapauksissa kihlasormukset ovat verkossa 20-40 prosenttia halvempia kuin fyysisissä vähittäiskaupoissa. Koska timantteja ja safiireja myydään ja jaetaan eri tavoin, timantit ja safiirit ovat halvempia verkkokauppiaille. Kun teet ostoksia verkossa, saat laajan valikoiman konfliktivapaita timantteja ja safiireja sekä kauniin ympäristön kilpailukykyiseen hintaan. Kaiverramme 10-18 karaatin kultasormuksesi ilmaiseksi ja toimitamme kihlasormuksesi erinomaisessa kääreessä.

Miksi sinun pitäisi ostaa kihlasormus Abelstedtiltä?

Abelstedtillä on pääsy yli 60 prosenttiin maailman hiottujen timanttien ja safiirien markkinoista. Tämä tarkoittaa, että voit valita juuri haluamasi timantin, jos haluat tehdä erityisen mallin. Olemme johtava edullisten, sertifioitujen ja eettisesti valmistettujen jalokivisormusten toimittaja. Tarjoamme kattavat räätälöintivaihtoehdot, joiden avulla voit ostaa sormuksen, joka vastaa tarkimpia mieltymyksiäsi. Voimme valmistaa kaikenlaisia sormuksia valkokullasta ja kullasta. Voit vapaasti lähettää meille sähköpostia suunnittelutoiveesi kanssa, ja me vastaamme ja annamme sitomattoman tarjouksen hänen tai unelmiesi kihlasormuksesta.

Kihlasormuksen ostaminen voi olla pitkä prosessi, ja on täysin normaalia, että tunnet olosi hieman huolestuneeksi. Tiimimme omistautuneita korumestareita tarjoaa sinulle henkilökohtaista asiakaspalvelua sekä ennen ostoa että sen jälkeen.

Intohimoiset ja erittäin kokeneet käsityöläisemme tarjoavat sinulle hienosti suunnitellut kihlasormukset, joista tulee lopulta perheen perintökappaleita.

Tästä syystä Abelstedt on ylpeä voidessaan toimittaa koruja, jotka ovat korkealaatuisia ja tyylikkäitä.

Ostoksesi myötä saat myös seuraavat edut:

  1. Elinikäinen takuu kihlasormuksellesi
  2. 30 päivän palautusoikeus
  3. Ilmainen kaiverrus
  4. Kaunis kääre
  5. Ylimääräinen pieni lahja timanttisormusta ostettaessa

Kihlasormukset hopeaa

Tee kosinnasta ikimuistoinen hetki ja anna hänelle kaunis hopeinen kihlasormus, jota hän vaalii ikuisesti. Hopeinen kihlasormus ei varmasti ole huono valinta, kun se on niin kimalteleva. Monet ihmiset valitsevat nykyään halvemman kihlasormuksen.

Syitä voi olla monia. Joissakin tapauksissa pariskunta käyttää rahat mieluummin parempaan häämatkaan tai suurempiin häihin. Monissa tapauksissa hopeista kihlasormusta käytetään myös oikeilla timanteilla ja valkokullalla koristellun sormuksen korvikkeena. Sinun kannattaa aina valita sellainen sormus, joka merkitsee sinulle ja kumppanillesi jotain, hinnasta tai metallista riippumatta.

Kihlasormukset valkokultaa

Kihlasormus on perinteisesti valmistettu kullasta, vaikka sen ei välttämättä tarvitse olla kullanvärinen.

Valkokulta on yhtä suosittu sen hillityn ja tyylikkään ulkonäön vuoksi, ja se sopii myös paremmin yhteen valkoisten kivien kanssa. Abelstedtissä voit valita 10, 14 ja 18 karaatin valkokullan välillä. 10 karaattia on vähemmän puhdasta kuin 18 karaattia. Mutta 10 karaattia voi olla kestävämpi kuin 18 karaattia. Mitä puhtaampaa kulta on, sitä pehmeämpää siitä tulee. Puhtaus on tärkeä tekijä kaikissa valkokultaisissa kihlasormuksissamme. Etsitkö kihlasormusta tai ehkä vain kaunista sormusta itsellesi? Meillä on molempia. Jos haluat nähdä koko valkokultaisten sormusten valikoiman, klikkaa tästä.

Valkoiset (värittömät) safiirit ja timantit ovat perinteinen valinta kiveksi. Mutta anna omien vaistojesi – ja hänen tyylinsä – vaikuttaa lopulliseen päätökseen. Vaaleanpunaisia, keltaisia tai sinisiä safiireja arvostetaan niiden harvinaisuuden vuoksi. Siksi ne ovat erinomainen valinta kihlasormukseksi, joka on täysin ainutlaatuinen.

Tutustu kaikkiin Abelstedtin kihlasormuksiin täällä.

Liity Julie Abelstedtin Korut maailmaan

Uusia mallistoja, tyyli-inspiraatiota, eksklusiivisia ennakkojulkaisuja ja paljon muuta.

Liity Julie Abelstedtin Korut maailmaan
Uusia mallistoja, tyyli-inspiraatiota, eksklusiivisia ennakkojulkaisuja ja paljon muuta.

Uusimmat Stories

Mustan perjantain kysymyksiisi vastataan
Mustasta perjantaista 2022 tulee valtava.
Mitä tietää ennen kihlasormuksen ostamista
Tässä on kaikki, mitä sinun on tiedettävä ennen kihlasormuksen ostamista - koosta, hinnasta ja materiaalista.
Lopullinen opas kihlasormuksiin
Kihlasormuksen ostaminen voi olla pelottava tehtävä. Tässä lopullisessa kihlasormusten oppaassa käyn läpi kaiken, mitä sinun on tiedettävä, ennen kuin ostat hänelle täydellisen sormuksen.
Korvakorujen perimmäinen opas
Jotkut naiset käyttävät korvakoruja joka päivä, kun taas toiset käyttävät niitä vain erityistilaisuuksissa. Olipa tilaisuus mikä tahansa, tässä on täydellinen opas täydellisen korvakoruparin löytämiseen.
Ehdotusideat: 27 tapoja ehdottaa kumppanillesi
Avaa sydämesi ja anna kumppanillesi kaikkien aikojen suurin rakkaudentunnustus.
Suosituimmat kihlasormukset Tietojemme mukaan
Viimeisin kyselytutkimukseni osoitti joitakin odotettuja ja joitakin yllättäviä tuloksia.
Palveluksessanne

Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan. Keskustele kanssamme suorassa lähetyksessä tai lähetä meille sähköpostia.

Vakuudelliset liiketoimet
Käytämme turvallisia salaustekniikoita asiakastietojen siirtämiseen ja vastaanottamiseen.

Palautus & vaihto

Kaikki Abelstedtissä tehdyt ostokset voidaan palauttaa tai vaihtaa 30 päivän kuluessa.

Toimitustiedot

Abelstedt-tiimi pakkaa ja lähettää korusi niin, että saat ne turvallisesti ja turvallisesti sisälle:

Yhdysvallat ja Kanada: 3-5 arkipäivää
Eurooppa: 2-4 työpäivää
Muu maailma: 5-7 työpäivää

Me tarjoamme ilmaisen toimitusvaihtoehdon kaikille yli €150 tilauksille.

Kahden vuoden takuu

Ostoksesi sisältää kahden vuoden takuun. Abelstedt on rekisteröity Tanskan jalometallivalvontaan, mikä on turvallinen tae Abelstedtin kullan ja hopean puhtaudesta ja laadusta.

Julie Abelstedt
Voita €400 lahjakortti
Arvonnan joka kuukausi ostoslahjan yhdelle onnekkaalle Abelstedt Clubin jäsenelle. Tilaa alla oleva tilaus ja osallistut automaattisesti arvontaan.
Rakkaudella, Julie Abelstedt.

Inspiraatiota

Kihlasormuksen suunnittelu

Abelstedtin maailma

Saharan ikonisen kaulakorun valmistaminen