30 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Nopea ja varma toimitus
★★★★★ Trustpilot

JOULUALE: SÄÄSTÄ 15% KAIKESTA

Käytä koodia:
XMAS15

Halvat kihlasormukset: Miten löytää kaunis kihlasormus vähemmän

Kihlasormus on yksi elämän ainutlaatuisimmista ja merkittävimmistä hankinnoista. Se ei kuitenkaan tarkoita, että lompakkosi pitäisi tyhjentää. Tässä oppaassa kerron, miten voit ostaa täydellisen kihlasormuksen edullisemmin.
by
Julie Abelstedt
Abelstedtin perustaja

Kihlasormus on yksi elämän ainutlaatuisimmista ja merkittävimmistä hankinnoista. Se symboloi suhdettasi ja erityistä sidettä, jonka jaat paremman puoliskosi kanssa. Siksi on tärkeää löytää sormus, joka kestää pitkään.

Se ei kuitenkaan tarkoita, että lompakkosi pitäisi tyhjentää. Kihlasormuksiin on monia kohtuuhintaisia vaihtoehtoja ja keinoja alentaa hintaa kauneudesta tinkimättä.

Riippumatta siitä, mitä aiot käyttää kihlasormukseen, tämä opas auttaa sinua saamaan kaiken irti budjetistasi.

Ensinnäkin, Aseta budjetti kihlasormusta varten

Mieti, kuinka paljon haluat käyttää kihlasormukseen. Olet ehkä kuullut jossain (elokuvissa), että sinun on käytettävä kahden kuukauden palkka. Kyseessä on kuitenkin timanttiteollisuuden markkinointikeinoksi luoma tarina. Käytä sen sijaan summaa, joka sopii parhaiten taloudelliseen tilanteeseesi. Mieti, kuinka paljon ansaitset vuokran ja vakuutusten kaltaisten kulujen jälkeen. Määritä summa, johon sinulla on kohtuullisesti varaa ja joka vastaa joitakin (tai kaikkia) kumppanisi odotuksia. Muista, että tarkoitus on enemmän kuin hinta. Voit löytää kauniin sormuksen lähes mihin tahansa budjettiin.

Valitse mieluummin useampia pieniä timantteja kuin yksi suuri timantti.

Vaikka voi olla luonnollista etsiä 1 tai 2 karaatin timanttia tai safiiria, voi olla järkevämpää keskittyä useisiin pieniin timantteihin, kun etsit täydellistä mallia. Jos haluat sormuksen, joka saa ihmiset kääntämään päät, mutta sinulla ei ole varaa investoida 1-2 karaatin timanttiin tai safiiriin, suosittelen halomallia. Halo on timanttirengas keskikiven ympärillä. Abelstedtillä suosituin valintamme on kaksinkertainen halo, jossa keskuskiveä ympäröi kaksi haloa. Pienet timantit ovat aina halvempia kuin suuret, ja hintaero voi siksi olla merkittävä ilman, että se vaikuttaa kihlasormuksen kruunun kokoon.

Tavoittele VS1, VS2 tai SI1: Timantin puhtaus kertoo, kuinka paljon siinä on läikkiä ja sulkeumia. Selkeys luokitellaan asteikolla sisäisesti virheettömästä (IF) virheettömään 2 (I2). Sen sijaan, että maksat enemmän paremmasta kirkkaudesta, on parempi käyttää rahaa johonkin niistä neljästä C:stä, jotka vaikuttavat enemmän timantin kauneuteen, kuten hiontaan. Voit yleensä löytää (silmämääräisesti) puhtaan timantin, mikä tarkoittaa, että VS1- tai VS2-luokituksessa ei ole paljain silmin havaittavia puutteita. Saatat jopa löytää huomiota herättävän timantin SI1-sarjasta. Lyhyesti sanottuna, ei ole mitään syytä käyttää rahojasi FL- tai VVS1-timanttiin, jos haluat mieluummin säästää hieman.

Älä maksa väristä enemmän kuin tarvitset

Timantin väri kertoo, kuinka valkoinen tai väritön se on, ja se luokitellaan asteikolla D:stä Z:hen, jossa Z tarkoittaa timanttia, jossa on havaittavissa keltaista tai ruskeaa sävyä. Tyypillisesti valkoiselta näyttävä timantti on G-I-luokkaa. Säästä rahaa sen sijaan, että maksaisit enemmän D- tai E-värisestä timantista. Voit jopa löytää J- tai K-värisen timantin, joka näyttää värittömältä. Tämä pätee erityisesti, jos ostat sormuksen valkokullan sijasta kullasta. Timantin tulisi näyttää valkoiselta suhteessa itse sormukseen, joten tummempi sormus saa timantin näyttämään vaaleammalta. Esimerkiksi J-värinen timantti näyttää valkoiselta kultaisessa piikissä. Sen sijaan, että maksaisit E-värisestä timantista, joka voi nopeasti maksaa tuhansia euroja enemmän, osta J-värinen timantti, joka näyttää silti hämmästyttävän valkoiselta.

Valitse safiiri kihlasormuksen keskikiveksi

Paras neuvoni on poistaa mielestäsi ajatus siitä, että keskikiven on oltava timantti. Vaihtoehtoisesti safiiri on ilmeinen valinta. Safiireja on kaikissa sateenkaaren väreissä ja laaduissa, ja ne maksavat yleensä vain kolmanneksen timantin hinnasta.

Historiallisesti safiiri ei todellakaan ole suuri askel timantista alaspäin. Mohsin kovuusasteikolla safiiri on 9, mikä on äärimmäinen kovuus, joka lähestyy timanttia. Näistä syistä tarjoamme safiireja kaikissa kihlasormuksissamme oletuksena timanttien ympäröimänä keskikivenä. Jos kuitenkin haluat timantin keskikiveksi, se on mahdollista myös pyytämällä sitä chatissa tai sähköpostitse.

Osta kihlasormus verkossa

Kihlasormuksen ostaminen verkosta tarjoaa sinulle suuria etuja. Verkossa on laajempi valikoima, joten sinulla on enemmän valinnanvaraa pienemmällä rahalla. Verkosta löytyvät kihlasormukset ovat yleensä 30-40 prosenttia halvempia kuin kaupoista löytyvät. Varmista vain, että teet ostokset hyvämaineiselta verkkokaupasta, jotta tunnet olosi turvalliseksi ennen ostamista.

Valitse 14K kultaa

Platina on kallein jalometalli kihlasormuksiin, eikä se ole välttämätöntä. Valkokulta, ruusukulta ja keltakulta ovat kaikki kauniita vaihtoehtoja, jotka kestävät jokapäiväistä käyttöä. 14 karaatin ja 18 karaatin kulta ovat samankaltaisia, mutta 14 karaatin kulta on halvempaa, koska siinä on vähemmän kultaa. 14 karaatin kullan laadun valitseminen on ilmeinen tapa säästää hinnassa laadusta tinkimättä. Päinvastoin, sormuksestasi tulee kovempi naarmuja ja naarmuja vastaan. Voin myös suositella 10 karaatin arvoa, jonka voit myös valita, kun ostat kihlasormuksia täällä Abelstedtissä.

Toivottavasti tämä opas on auttanut sinua hieman matkallasi kihlasormuksen löytämisessä paremmalle puolellesi sinulle sopivan budjetin puitteissa. Pidä vain mielessä, että päätöksesi on täysin sinusta itsestäsi kiinni. Niin kauan kuin sinulla on sydän mukanasi, hän on iloinen. Lopuksi, älä epäröi kirjoittaa chattiin, jos haluat lisäohjeita täydellisen kihlasormuksen löytämiseksi. Sitten selvitämme asian yhdessä.

Liity Julie Abelstedtin Korut maailmaan
Uusia mallistoja, tyyli-inspiraatiota, eksklusiivisia ennakkojulkaisuja ja paljon muuta.

Uusimmat Stories

Joululahjaopas
Täydellisen joulukorulahjan löytäminen voi olla pelottava tehtävä. Onneksi Abelstedt on tukenasi.
Mustan perjantain kysymyksiisi vastataan
Mustasta perjantaista 2022 tulee valtava.
Mitä tietää ennen kihlasormuksen ostamista
Tässä on kaikki, mitä sinun on tiedettävä ennen kihlasormuksen ostamista - koosta, hinnasta ja materiaalista.
Lopullinen opas kihlasormuksiin
Kihlasormuksen ostaminen voi olla pelottava tehtävä. Tässä lopullisessa kihlasormusten oppaassa käyn läpi kaiken, mitä sinun on tiedettävä, ennen kuin ostat hänelle täydellisen sormuksen.
Korvakorujen perimmäinen opas
Jotkut naiset käyttävät korvakoruja joka päivä, kun taas toiset käyttävät niitä vain erityistilaisuuksissa. Olipa tilaisuus mikä tahansa, tässä on täydellinen opas täydellisen korvakoruparin löytämiseen.
Ehdotusideat: 27 tapoja ehdottaa kumppanillesi
Avaa sydämesi ja anna kumppanillesi kaikkien aikojen suurin rakkaudentunnustus.

Osta kategorioiden mukaan

Jäät paitsi
Black Friday
30% ALUS KAIKESTA
Tilaa, jotta pääset alkuun myyntiin.
Kiitos!
Sinulla on nyt ennakkokäyttöoikeus.
Kopioi alla oleva alennuskoodi ja saat 30% alennuksen koko myymälästä!
BF100
Julie Abelstedt
Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi
Hanki uusia kokoelmia, tyyliinspiraatiota, eksklusiivisia ennakkojulkaisuja ja paljon muuta.

10% alennus ensimmäisestä ostoksestasi - ei vähimmäissummaa
Kiitos, että olet osa korumaailmaamme!
Kopioi alla oleva alennuskoodi ja saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.
105ABEC