30 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 6 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 150 € tilauksiin -

Lue lisää

★★★★★ Trustpilot

Ehdotusideat: 27 tapoja ehdottaa kumppanillesi

Avaa sydämesi ja anna kumppanillesi kaikkien aikojen suurin rakkaudentunnustus.
by
Julie Abelstedt
Abelstedtin perustaja

Kumppanin suuri kysymys on hetki, jolla on valtava merkitys ja joka jää teille molemmille hienoksi muistoksi. Ymmärrän, että voi olla vaikeaa keksiä oikea idea parhaasta tavasta ehdottaa, jotta hetki olisi ikimuistoinen ja romanttinen. Jokainen pari on erilainen, ja ehdottaminen on hyvin henkilökohtainen asia, joten varmista, että hetki on mahdollisimman henkilökohtainen ja romanttinen. Silloin saat varmasti suuren “KYLLÄ”!

Ehdotuksen ei tarvitse olla stressaava, maksaa omaisuutta tai olla monimutkainen. Tässä on 27 parasta ideaani, joita voit käyttää inspiraationa.

Romanttinen ehdotus Ideat

1. Muista vastata kysymykseen kauniilla kihlasormuksella!

Löydä suosituimmat kihlasormuksemme täältä.

2. Vie hänet paikkaan, jota hän rakastaa

Tiedätkö, että hän rakastaa jotakin paikkaa? Se voi olla paikka puistossa tietyllä penkillä, jolla hän rakastaa istua. Tai ehkä on jokin paikka, jossa hän haluaisi käydä? Yritä kuulla, onko hänellä jokin paikka, jossa hän on aina haaveillut vierailla, ja suunnittele pieni yhteinen retki.

3. Ehdota vuoristovaelluksen jälkeen

Jos molemmat harrastatte patikointia ja rakastatte luontoa, tämä voi olla täydellinen idea teille. Voin vain kuvitella seurustelun vuoren huipulla – vain te kaksi kaukana melusta ja muista häiritsevistä elementeistä. Kosinta heti vuoren valloittamisen ja upeista näkymistä nauttimisen jälkeen on yksinkertaisesti vertaansa vailla.

4. Ehdota hotellihuoneessa

Jos olette jo suunnitelleet yhteistä matkaa, se voi olla ilmeinen tilaisuus kosia hotellihuoneessa. Jos sinulla on hieman ylimääräistä rahaa taskussa, voit joskus pyytää hotellin henkilökuntaa koristelemaan huoneen kynttilöillä, ruusun terälehdillä, samppanjalla jne. Muista vain kihlasormus!

Jos sinulla on siihen mahdollisuus, voit myös sisustaa huoneen itse ilman, että hän näkee sitä. Se voi tapahtua, kun hän on ostoksilla tai kuntosalilla. Yritä katsoa, voitko varata hotellihuoneen, jossa on parveke. On erittäin romanttista laittaa kynttilöitä ja ruusun terälehtiä, jotka seuraavat parvekkeelle, jossa seisot hienoimmissa vaatteissasi valmiina kysymään. Voit myös järjestää yksityisen illallisen terassillasi, jos hotelli tarjoaa sitä.

Yksityinen ehdotus Ideat

5. Ehdota yksityisen illallisen aikana

Tämä on aina hitti! Suunnittele yksityinen illallinen veden äärellä, kauniilla kalliolla tai luonnossa suuren pyökin alla. Pyydä tarjoilijaa tai ystäviäsi asettamaan ja järjestämään se sinulle. Kauniista maisemista nauttiessanne voitte nauttia toisistanne kynttilöiden ja samppanjan kera.

6. Ehdota katolla

Tämä on luultavasti yksi suosituimmista tavoista kosia, ja ymmärrän 100-prosenttisesti miksi. On superromanttista päästä lähemmäs taivasta yhdessä rakennuksen katolla. Tee siitä henkilökohtainen ja järjestä illallinen kynttilöiden ja ruusun terälehtien kera. Tai jätä illallinen väliin ja tee iso ympyrä ruusun terälehtiä, jossa seisot valmiina kosimaan, kun hän tulee ylös.

Luova ehdotus Ideat

7. Tee henkilökohtainen palapeli

On monia verkkosivustoja, jotka tarjoavat mahdollisuuden tehdä ikioman henkilökohtaisen palapelin. Ehdota iltaa punaviinin ja palapelien kera lattialla, jossa on paljon tyynyjä ja kynttilöitä. Tee palapeli, joka kokoaa suuren kysymyksen kirjaimilla. Kun se on koottu, voit esittää hänelle suuren kysymyksen.

8. Kirjoita henkilökohtainen laulu

Halusitpa tai et, musiikki herättää tunteita. Miksi et siis saisi jotakuta soittamaan sävelmää istunnon aikana? Se voi olla rakkauslaulu, joka kuvaa tunteitasi, tai laulu, joka on “sinun laulusi”. Tai vielä parempi: Kirjoita kappale itse, niin siitä tulee vielä henkilökohtaisempi.

9. Ehdota ystävänpäivänä

Ehkä 14. helmikuuta on täydellinen päivä sinulle! Miksi et antaisi hänelle joka päivä pientä vihjettä suloisella viestillä, kunnes 14. päivä annat hänelle vielä paremman viestin: kosit häntä?

10. Tee aarrejahti

Tehkää aarteenmetsästys naapurustossanne, jossa on paljon hauskoja vihjeitä ja vihjeitä, jotka kumppanisi voi ratkaista. Viimeinen vihje johtaa hänet luoksesi, jossa seisot ja odotat sormus polvellasi.

11. Sytytä yö ja kosi nuotion äärellä.

Nuotion sytyttäminen kylmänä kesäiltana on toinen idea romanttiselle illalle, jossa voitte olla intiimisti ja nauttia toisistanne samalla, kun lämmitätte toisianne nuotion lämpimillä liekeillä. Pyydä tarvittaessa ystäviäsi aloittamaan ilotulitus sen jälkeen, kun hän on sanonut kyllä.

12. Kirjoita iso kysymys ruoan kanssa

Jos olette molemmat ruoan ystäviä, tämä on loistava idea. Pyydä suosikkiravintolaasi kirjoittamaan kysymys suklaakastikkeella jälkiruokalautasillesi. Pyydä heitä laittamaan sormus samppanjan pohjalle. Tai miten olisi, jos se kirjoitettaisiin pizzaan? En suosittele, että laitat sormuksen suklaakakkuun tai muuhun ruokaan, sillä on olemassa vaara, että kumppanisi nielee sen.

13. “Menetkö naimisiin kanssani?”-Kahvikuppi

Osta Amazonista tai Vistaprintistä “Tuletko vaimokseni?”-muki. Tee iso kuppi kaakaota istuessasi terassilla viileänä iltana tai nuotion ympärillä puutarhassa.

14. Luo uudelleen ensimmäiset treffisi (tai parhaat treffisi, jotka sinulla on ollut).

Muistatko ensimmäiset treffit? Totta kai voit. Miksi et eläisi päivää uudelleen ja päättäisi sitä antamalla hänelle sormuksen ja esittämällä suuren kysymyksen? Jos ensimmäiset treffinne olivat kävely ja jäätelö, miksi ette menisi samaa reittiä ja tilaisi samaa jäätelöä? Olen melko varma, että teillä molemmilla on sama tunne kuin silloin, kun tapasitte toisenne ensimmäistä kertaa. Siitä tulee hyvin romanttinen ympäristö hyvin romanttiselle kosinnalle.

Julkiset ehdotusideat

15. Ota perheesi ja ystäväsi mukaan

Miksi et juhliisi suurta hetkeä rakkaittenne kanssa heti sen jälkeen, kun hän on sanonut “kyllä”? Kutsu ystäviä ja perheenjäseniä ja anna heidän tulla sisään heti suuren hetken jälkeen. Voit myös tehdä heistä osan itse kosinnasta pitämällä ylhäällä kylttejä, joissa lukee “Tuletko vaimokseni?”. Ennen kuin ryhdyt tähän ajatukseen, sinun on kuitenkin selvitettävä, haluaako kumppanisi mieluummin jotain, jossa muut ihmiset ovat mukana.

16. Ehdota häntä Disneylandissa

Jos kumppanisi rakastaa Disneytä, voisi olla hyvä idea kutsua hänet Disneylandiin ja kosia häntä parhaalla paikalla – linnan edessä.

17. Ehdota huvipuistossa

Entäpä kysymys vuoristoradassa, jossa parempi puoliskosi ja ystäväsi pitävät kylttejä pystyssä juuri silloin, kun kuva otetaan? Kun menette yhdessä alas ja näette kuvan, hän näkee kysymyksen ja toivottavasti vastaa sinulle myöntävästi. Lisäbonuksena voit ostaa kuvan ikuiseksi muistoksi kihlauksestanne.

18. Vieraile museossa

Onko mitään romanttisempaa kuin kosinta yhden suosituimman rakkausmaalauksen edessä? Vieraile suosikkimuseossasi tai suunnittele matka museoon, jossa olet aina haaveillut vierailevasi.

19. Ehdota uudenvuodenaattona

3, 2, 1… On varmaan lähtölaskenta, kun aloitat vuoden uuden morsiamesi kanssa. Hiipikää yhdessä juuri ennen puoltayötä yksityiseen paikkaan, jossa on paljon samppanjaa ja uudenvuoden suukkoja. Parasta kaikessa on ilotulitus, joka vie hetken aivan uusiin korkeuksiin.

Loma ehdotus ideoita

20. Ehdota täydellisen loman aikana

Onko listallasi jokin paikka, jossa olet aina halunnut käydä? Suosituin tapa kosia on matka. Lomalla olette usein vain kahdestaan poissa arjen melusta. Varmista, että järjestätte matkan yhdessä, jotta hän ei epäile, että haluat kosia häntä. Tärkein neuvoni on, että sormus on AINA käsimatkatavaroissa eikä matkalaukussa!

Ideoita on monia, mutta mieti etukäteen, mistä te kaksi pidätte. Onko se kenties auringonlaskun katseleminen rannalla yhdessä? Onko se veneretki yksityiselle pienelle saarelle? Vai onko kyseessä käynti ravintolassa, jota olet jo pitkään katsellut tietyssä kohteessa? Jos suosikkipaikkasi ovat Euroopassa, Pariisi, Eiffel-tornin edessä, on loistava idea. Ehkä olet enemmän kiinnostunut luonnosta, jossa voit vierailla paikassa, jossa on revontulia.

21. Ehdota rannalla

Kun matkustat eksoottiseen paikkaan, on hyvä idea tehdä kosinta rannalla. Pyydä hotellia järjestämään kaunis kattaus tyynyjä, peittoja ja samppanjaa, ja nauttikaa yksityisestä iltapäivästä yhdessä veden äärellä, jossa annat hänelle sormuksen, jota seuraa hotellin järjestämä romanttinen yksityisillallinen. Voit jopa pakata autoon huopia ja tyynyjä ja järjestää oman piknikin veden äärellä. Voit mahdollisesti pyytää valokuvaajaa ottamaan teistä kuvia salaa, jotta voitte kantaa muistoja ikuisesti.

22. Ehdota lentokentällä

Jos haet tyttöystäväsi lentokentältä lennon jälkeen, voit olla valmiina, kun hän saapuu isolla kyltillä, jossa lukee nimesi ja hänen etunimensä edessä on “Mrs.”, jota seuraa kysymysmerkki. Mene polvillesi, kun hän tulee, ja katso hänen kasvojaan, kun ihmiset ympärilläsi alkavat taputtaa ja hurrata.

23. Kosinta kuumailmapallossa

Suunnittele kuumailmapallolento ja näe kaupunki ilmasta käsin. Voit mahdollisesti tehdä sen päivän päätteeksi, jotta voit rentoutua kauniin auringonlaskun aikana. Kerro paremmalle puoliskollesi, että se voisi olla hyvä lomaehdotus, jotta hän ei ala epäillä.

24. Ehdota romanttisessa Venetsiassa

Venetsia on kaupunki, joka huokuu romantiikkaa. Suunnitelkaa laivamatka yksityisellä gondolilla ja nauttikaa kaupungista ja toisistanne vedestä käsin. Ota sormus esiin matkan päätteeksi ja yllätä hänet.

25. Ehdota hiihtorinteessä

Jos molemmat rakastatte laskettelua, tämä on täydellinen idea teille. Voit mahdollisesti kirjoittaa kysymyksen lumeen, jotta hän näkee sen ilmasta käsin, kun menet hiihtohissillä. Varmista vain, ettei hän putoa hissistä innostuksesta!

Helppoja tapoja ehdottaa

26. Anna lemmikin auttaa sinua

Kuka voi vastustaa eläimiä? Laita koirasi tai kissasi pitämään sormusta kauluksessaan tai anna sille pieni t-paita, jossa lukee “Tuletko vaimokseni?”. Jos hän on aina halunnut koiran tai kissan, voit yllättää hänet pennulla, jonka kauluksessa on sormus. Kuinka suloista se olisi? Tämän on oltava henkilökohtainen suosikkini.

27. Ehdota karusellissa

Kaikki kyydit ja liukumäet eivät tietenkään sovi yhtä hyvin tilanteeseen, sillä haluat mieluummin välttää sen, että sormus lentää kädestäsi heti, kun otat sen pois. Mutta ehkä klassinen ilmapallokeinu tai eläinkaruselli olisi hyvä paikka vastata kysymykseen.

Usein kysytyt kysymykset ehdotuksesta

Mitä voin ehdottaa?

Perinteinen valinta on kihlasormus, jossa on keskellä timantti tai safiiri, mutta muista, että kihlauksessa on kyse sinusta ja ainutlaatuisesta suhteestanne, joten mielikuvitus ei aseta rajoja.

Mitä minun pitäisi sanoa kosiessani?

Avaa sydämesi ja anna kumppanillesi kaikkien aikojen suurin rakkaudentunnustus. Kerro hänelle, miksi sen pitäisi olla vain te kaksi ja miksi olet maailman onnekkain ihminen.

Miksi menet polvillesi, kun kosit?

Polvistuminen on perinne, joka juontaa juurensa keskiajalle, jolloin ritarit polvistuivat osoittaakseen kunnioitusta kuninkaallisia kohtaan. Kumartuminen ja polvistuminen ovat merkkejä omistautumisesta ja kunnioituksesta.

Voinko kosia ilman sormusta?

Useimmat ihmiset haluavat mieluummin saada sormuksen, koska se on hyvin pitkälti perinne, mutta sääntöjä on olemassa rikottavaksi. Tee siis se, mikä tuntuu sinusta oikealta. Jos et yksinkertaisesti voi odottaa, että sinulla on sormus, sanon, että “anna mennä vain”.

Voiko nainen kosia miestä?

Vuonna 2022 nainen voi tietenkin kosia miestään. Mikä tahansa sukupuoli voi kosia mitä tahansa sukupuolta. Elämme maailmassa, jossa miehet ja naiset ovat tasa-arvoisia, ja rakkaudessa mikään ei ole oikein tai väärin.

Toivon, että näistä ideoista on ollut apua ja että olet ehkä nyt löytänyt täydellisen idean ehdotukseesi. Olen varma, että saatte suuren “KYLLÄ”. Onnea!

P.S. Jos et ole vielä löytänyt täydellistä sormusta, tutustu koko kihlasormusvalikoimaamme. Kaikki Abelstedtin kihlasormukset koostuvat yleensä valkokullasta tai kullasta, jossa on timantteja ja safiirikeskuskivi kaikissa leikkauksissa. Jos haluat timantin keskikiveksi, se on varmasti mahdollista. Sinun tarvitsee vain napsauttaa “Pyydä timanttikeskuskiveä” tuotteen kohdalla, ja otan sinuun yhteyttä ja annan sinulle sitoumuksettoman tarjouksen. Jos haluat täysin yksilöllisen suunnittelun omien toiveidesi ja unelmiesi mukaan, se on myös mahdollista. Kirjoita vain chattiin, niin saat yhteyden minuun tai johonkin muuhun suunnitteluasiantuntijaamme.

Liity Julie Abelstedtin Korut maailmaan

Uusia mallistoja, tyyli-inspiraatiota, eksklusiivisia ennakkojulkaisuja ja paljon muuta.

Liity Julie Abelstedtin Korut maailmaan
Uusia mallistoja, tyyli-inspiraatiota, eksklusiivisia ennakkojulkaisuja ja paljon muuta.

Uusimmat Stories

Mustan perjantain kysymyksiisi vastataan
Mustasta perjantaista 2022 tulee valtava.
Mitä tietää ennen kihlasormuksen ostamista
Tässä on kaikki, mitä sinun on tiedettävä ennen kihlasormuksen ostamista - koosta, hinnasta ja materiaalista.
Lopullinen opas kihlasormuksiin
Kihlasormuksen ostaminen voi olla pelottava tehtävä. Tässä lopullisessa kihlasormusten oppaassa käyn läpi kaiken, mitä sinun on tiedettävä, ennen kuin ostat hänelle täydellisen sormuksen.
Korvakorujen perimmäinen opas
Jotkut naiset käyttävät korvakoruja joka päivä, kun taas toiset käyttävät niitä vain erityistilaisuuksissa. Olipa tilaisuus mikä tahansa, tässä on täydellinen opas täydellisen korvakoruparin löytämiseen.
Ehdotusideat: 27 tapoja ehdottaa kumppanillesi
Avaa sydämesi ja anna kumppanillesi kaikkien aikojen suurin rakkaudentunnustus.
Suosituimmat kihlasormukset Tietojemme mukaan
Viimeisin kyselytutkimukseni osoitti joitakin odotettuja ja joitakin yllättäviä tuloksia.
Palveluksessanne

Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan. Keskustele kanssamme suorassa lähetyksessä tai lähetä meille sähköpostia.

Vakuudelliset liiketoimet
Käytämme turvallisia salaustekniikoita asiakastietojen siirtämiseen ja vastaanottamiseen.

Palautus & vaihto

Kaikki Abelstedtissä tehdyt ostokset voidaan palauttaa tai vaihtaa 30 päivän kuluessa.

Toimitustiedot

Abelstedt-tiimi pakkaa ja lähettää korusi niin, että saat ne turvallisesti ja turvallisesti sisälle:

Yhdysvallat ja Kanada: 3-5 arkipäivää
Eurooppa: 2-4 työpäivää
Muu maailma: 5-7 työpäivää

Me tarjoamme ilmaisen toimitusvaihtoehdon kaikille yli €150 tilauksille.

Kahden vuoden takuu

Ostoksesi sisältää kahden vuoden takuun. Abelstedt on rekisteröity Tanskan jalometallivalvontaan, mikä on turvallinen tae Abelstedtin kullan ja hopean puhtaudesta ja laadusta.

Julie Abelstedt
Voita €400 lahjakortti
Arvonnan joka kuukausi ostoslahjan yhdelle onnekkaalle Abelstedt Clubin jäsenelle. Tilaa alla oleva tilaus ja osallistut automaattisesti arvontaan.
Rakkaudella, Julie Abelstedt.

Inspiraatiota

Kihlasormuksen suunnittelu

Abelstedtin maailma

Saharan ikonisen kaulakorun valmistaminen