Pakomatka Tanskan maaseudulle
Minun määritelmäni kesästä ei aina ole vain rantoja ja auringonpaistetta. Tanskassa asuminen tekee kesäsäästä arvaamattoman, mutta rakastan lämpimän kesäkasteen tuoksua aamuisin ja kodikasta ”hyggeä” sisätiloissa, kuten Tanskassa sanotaan. Rakastan raakaa maalaisilmettä saadakseni pienen kontrastin omiin kimalteleviin koruihini.
Rakastan koruja, jotka näyttävät rohkeilta ja antavat kivan särmän raa’alle asulle, mutta myös koruja, jotka ovat yhteensopivia käyttää. Tällaisiin koruihin kuuluvat kevyet ja kevyesti istuvat renkaat, jotka mahdollistavat helpon liikkumisen, jotta voin nauttia kaikista erityisistä hetkistä, joita jokainen päivä tuo tullessaan, ilman raskaita korvakoruja. Jatkuva vaihtelu työnteon ja kesästä nauttimisen välillä tarkoittaa, että vaihtelen tietokoneen ääressä istumisesta piknikille menemiseen, puutarhassa kaivamiseen tai pitkälle kävelylle koirien kanssa.
Vaikka lomani aikana aktiivisuus on lisääntynyt, päätän silti käyttää Oxfordin sormuksia kuten aina. Vaikka olet lomalla, voit silti korjata tylsät vaatteet juuri oikealla määrällä koruja. Oxford-kultainen smaragdinen ikuisuussormus, jossa on paljon kimaltelevia kiviä, on todella sopiva käyttää, vaikka se näyttääkin ilta-/ulkoilusormukselta. Sormusta on mukava käyttää muutaman ylimääräisen nauharenkaan kanssa.
Denim on aina ollut jokapäiväinen tyylin symboli. Niin pitäisi korujesikin.
Sormuspino voi olla niin ainutlaatuinen ja henkilökohtainen, ja rakastan tätä sormuspinoa siksi, että se sopii täydellisesti sekä päiväksi että illaksi. Sormukset ovat neutraaleja, vaikka niissä on niin paljon kimallusta. Lisäksi kultaiset reunat (kehysasennus) tekevät niistä rohkeampia.
Kimaltavat korut eivät koskaan lopu muodista. Suosikkikappaleesi ovat kuin hyvät lempifarkut.
Resepti suosikkini tanskalaiseen jälkiruokaan
Omenapuuro
300 g kuorittuja ja pieniksi kuutioiksi leikattuja omenoita.
30 g sokeria
1 ripaus vaniljajauhetta
1 dl vettä
1 ripaus kanelia
1 ripaus murskattua kardemummaa
Makaroonit
10 makaronia, mieluiten kotitekoisia
Kermavaahto
2 dl kermavaahtoa
Omenapuuroa omenakakkuun
Laita omenakuutiot, vesi, mausteet ja sokeri kattilaan. Kiehauta ja hauduta 30 minuuttia. Sekoita sitä muutaman kerran matkan varrella.
Anna sen jäähtyä kokonaan.
Vinkki: mausteet voi jättää pois, mutta ne antavat omenoille ihanan maun.
Murskaa makaroonit hieman, kunnes ne ovat sopivia paloja.
Vatkaa kerma kuohkeaksi kermavaahdoksi.
Laita jäähtynyt omenapuuro suureen kulhoon tai tarjoilulasiin. Ripottele päälle kerros makaroneja ja lisää päälle kermavaahtoa.
Toivottavasti nautitte kesästä ja muistatte, että sateiset kesäpäivät voivat olla yhtä mukavia ja hauskoja kuin aurinkoisetkin.
Halauksia,
Julie