30 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Nopea ja varma toimitus
★★★★★ Trustpilot

JOULUALE: SÄÄSTÄ 15% KAIKESTA

Käytä koodia:
XMAS15

24 tuntia Julie Abelstedtin kanssa

Lue tarina siitä, miten Julie järjestää päivänsä niin, että se herättää luovuutta ja johtaa koruyrityksen päivittäisiä toimintoja.
by
Julie Abelstedt
Abelstedtin perustaja

Kun olin vasta perustamassa yritystä, päiväni koostuivat usein 14 tunnin suunnittelusta, piirtämisestä, korujen jatkuvasta parantelusta, vähittäismyyjien kahvasta, tehtaan kanssa työskentelystä ja paljosta muusta, mutta kun yritys alkoi kasvaa, päiväni näyttävät muuttuneen paljon. Nyt kun mallisto on kypsynyt ja verkkokauppa on Abelstedtin suurin osa, minulla on nyt hieman enemmän aikaa nauttia elämästä yrityksen ohella.

Minun päiväni

8 AM

Herään ja siivoan usein asuntoni Frederiksbergissä Kööpenhaminassa, minkä jälkeen tarkistan sähköpostit ja vastaan niihin kuppi teetä vieressäni. Toivon, että voisin paremmin tarkistaa sähköpostini vain kerran aamulla ja kerran illalla, jotta sähköpostit eivät sanelisi päivääni. Tätä aion työstää.

9 AM

Syön aamiaiseni niin myöhään kuin mahdollista, koska en useinkaan nauti aamiaista heti heräämisen jälkeen. Tällä hetkellä syön kaurapuuroa kanelin, maapähkinävoin ja marjakompotin kanssa.

10 AM

Lisää työtä tietokoneen ääressä, puheluihin vastaamista ja seuraavien toimitusten tarkistamista kaikille uusille ihanille asiakkaillemme.

14.00

Kävelen hakemaan kaksi kasvatuskoiraani, Gajan ja Pinguksen, kaksi cockerspanielia, jotka ovat melkein kuin omat koirani – ne ovat parhaita! En voi täysin ilmaista, kuinka paljon rakkautta ne tuovat minulle. Ne tuovat minulle todella paljon iloa ja rauhoittavat minua päivän aikana. Olen liian kiireinen pitääkseni omia koiria sen lisäksi, että matkustan paljon, joten tämä on minulle täydellinen tapa tuntea, että minulla on kaksi omaa sijaiskoiraa.

Julie Abelstedt koiran kanssa


15.00

Myöhäinen lounas, kuten aina, ellei minulla ole tapaamista tai lounasta rakkaan ystävän kanssa. Suosikkipaikkani Kööpenhaminassa on ehdottomasti Café Promenaden, joka sijaitsee aivan kauniin Frederiksbergin puiston vieressä.

Cafe

15:30

Yritän aina käyttää vähintään tunnin päivässä oppiakseni jotain uutta. Se voi olla mitä tahansa kameran tuntemuksesta pianon solmuihin – se vaihtelee todella paljon. Tällä hetkellä luen kirjaa nimeltä DotCom Secrets, liiketoimintakirjaa, jota todella suosittelen kaikille, jotka perustavat tai omistavat yrityksen.

17.00

Aika pianotunneille suloisen pianisti-opettajani kanssa! Pelaaminen on kuin kävelisin toiseen maailmaan. Ehdottomasti suosikkisoittimeni.

18.00

Aika lähteä hakemaan ruokaostoksia päivällistä varten rakkaan poikaystäväni Oliverin kanssa.

20.00

Menen drinkille ystävien kanssa. Suosikkipaikkani perjantai-iltana on Brønnum-baari, joka sijaitsee Kööpenhaminan keskustassa Royal Theaterin vieressä.

Brønnumin baari

11 PM

Teen töitä myöhään illalla. Olen usein luovimmillani myöhään illalla, kun on jonkinlainen hiljaisuus ja kaikki ympärilläni seisoo paikallaan.

0:30 AM

Aika lopettaa!

Paljon suukkoja,
Julie

Liity Julie Abelstedtin Korut maailmaan
Uusia mallistoja, tyyli-inspiraatiota, eksklusiivisia ennakkojulkaisuja ja paljon muuta.

Uusimmat Stories

Joululahjaopas
Täydellisen joulukorulahjan löytäminen voi olla pelottava tehtävä. Onneksi Abelstedt on tukenasi.
Mustan perjantain kysymyksiisi vastataan
Mustasta perjantaista 2022 tulee valtava.
Mitä tietää ennen kihlasormuksen ostamista
Tässä on kaikki, mitä sinun on tiedettävä ennen kihlasormuksen ostamista - koosta, hinnasta ja materiaalista.
Lopullinen opas kihlasormuksiin
Kihlasormuksen ostaminen voi olla pelottava tehtävä. Tässä lopullisessa kihlasormusten oppaassa käyn läpi kaiken, mitä sinun on tiedettävä, ennen kuin ostat hänelle täydellisen sormuksen.
Korvakorujen perimmäinen opas
Jotkut naiset käyttävät korvakoruja joka päivä, kun taas toiset käyttävät niitä vain erityistilaisuuksissa. Olipa tilaisuus mikä tahansa, tässä on täydellinen opas täydellisen korvakoruparin löytämiseen.
Ehdotusideat: 27 tapoja ehdottaa kumppanillesi
Avaa sydämesi ja anna kumppanillesi kaikkien aikojen suurin rakkaudentunnustus.

Osta kategorioiden mukaan

Jäät paitsi
Black Friday
30% ALUS KAIKESTA
Tilaa, jotta pääset alkuun myyntiin.
Kiitos!
Sinulla on nyt ennakkokäyttöoikeus.
Kopioi alla oleva alennuskoodi ja saat 30% alennuksen koko myymälästä!
BF100
Julie Abelstedt
Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi
Hanki uusia kokoelmia, tyyliinspiraatiota, eksklusiivisia ennakkojulkaisuja ja paljon muuta.

10% alennus ensimmäisestä ostoksestasi - ei vähimmäissummaa
Kiitos, että olet osa korumaailmaamme!
Kopioi alla oleva alennuskoodi ja saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.
105ABEC